Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 10 06, 23:03)
Blogai. Vyras atvirai tyciojasi is zmonos ir ja zemina. Tipo gyvena del vaiko, bet savaitgalius pas jus, vakarus leidzia pas jus. Kada su vaiku buna? Vaikas nejaucia kokie tevu santykiai? Cie nera joks rupinimasis vaiku. Zmonos irgi psichine sveikata turetu buti parejus nuo tokiu santykiu. Dar tas zinuciu rodymas. OMG.

Gal zmona irgi kazka turi sone.
Bet vyras meiluzei nori parodyti kaip px jam zmona- "matai as atvitas su tavim". Realiai tai jis nebrandyla paauglys ir kazin ar tokie uzauga. Bet yra ir moteru paaugliu. Hormonai hormonai hormonai. Na tobuleja zmogaus dvasia, gal kitame gyvenime kitaip elgsis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo open: 07 spalio 2016 - 06:21
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 10 06, 23:03)
Blogai. Vyras atvirai tyciojasi is zmonos ir ja zemina. Tipo gyvena del vaiko, bet savaitgalius pas jus, vakarus leidzia pas jus. Kada su vaiku buna? Vaikas nejaucia kokie tevu santykiai? Cie nera joks rupinimasis vaiku. Zmonos irgi psichine sveikata turetu buti parejus nuo tokiu santykiu. Dar tas zinuciu rodymas. OMG.

Reti susitikimai tapo savaidgaliais, dabar tik po darbo matomes pora valandu.
Atsakyti
Gal man jam padet greiciau apsispresti ir paziuret kuria puse jis pasirink?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aldi: 07 spalio 2016 - 07:47
QUOTE(aldi @ 2016 10 07, 07:45)
Gal man jam padet greiciau apsispresti ir paziuret kuria puse jis pasirink?

Jis jau dabar taves nepasirinkes. O jei spausi, tai pabegs visam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(open @ 2016 10 07, 08:14)
Jis jau dabar taves nepasirinkes. O jei spausi, tai pabegs visam smile.gif

Begtu tai begtu biggrin.gif , bet pagaliau isaisketu visa tiesa, ir butu aisku, kad visi jo zodziai buvo tik makaronu kabinimas man ant ausu.
Atsakyti
QUOTE(aldi @ 2016 10 07, 08:38)
Begtu tai begtu biggrin.gif , bet pagaliau isaisketu visa tiesa, ir butu aisku, kad visi jo zodziai buvo tik makaronu kabinimas man ant ausu.

Jei esi pasirengus, kad jo neliks, tai pati prisiimk atsakomybe ir ji palik. Ar gali atrast nors kiek orumo ir pagarbos sau, kad uzbaigt siuos vergiskus santykius. Tu cia verge, del santykiu su juo stengies, lauki jo atsakomybes. O jos nera is jo puses, naudojas tavim ir zmona.
Jei atsitrauktum nuo jo, imtum save gerbt uz ryzta ir galimybe rasti neisipareigojusi vyra. Juk pamatei, kad gyvenimas su besiblaskanciu vyru nieko gero. O jei bus su tavim ar pasitikesi juo, ar nebijosi jog nepasielgs taip kaip su zmona. Zinoma, tau dar reikia laiko, kad suvoktum, jog nesi tokia vertinga siam vyrui, nesi saugi su juo. Pamoka.
Apie pati vyra, tai as patyliu, neverta net diskutuot apie jo elgesi. Ziurek saves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo open: 07 spalio 2016 - 08:49
QUOTE(BurmeSS @ 2016 10 06, 20:08)
jis gi nuostabybė  biggrin.gif DĖL JOS taaaip aukojasi, kenčia, ji jo saulė  biggrin.gif  biggrin.gif nu dievaži tos bobos tokios durnės  sugeba būti biggrin.gif

Nori tokiomis buti. Maloniau tiketi to vyro kalbomis, negu atmerkti akis ir paziureti i jo elgesi.
Papildyta:
QUOTE(open @ 2016 10 07, 06:21)
Gal zmona irgi kazka turi sone.
Bet vyras meiluzei nori parodyti kaip px jam zmona- "matai  as atvitas su tavim". Realiai tai jis nebrandyla paauglys ir kazin ar tokie uzauga. Bet yra ir moteru paaugliu. Hormonai hormonai hormonai. Na tobuleja zmogaus dvasia, gal kitame gyvenime kitaip elgsis biggrin.gif

Gal ir zmona turi, bet atmosfera namuose turetu buti gana slogi. Gaila vaiko.
Nu taip, kaip paauglys elgiasi. Bet Aldi juo tiki irgi kaip paaugle. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aldi @ 2016 10 06, 20:58)
Esu jam sakius jau ne viena karta, kad pasakytu zmonai kaip viskas yra,

Tai rašėt, kad ji Jūsų nuotrauką mačiusi. Ką jis apie tai sakė - pusseserė? Maniau, čia ir buvo pasakymas apie tai, "kaip viskas yra".
Atsakyti
QUOTE(Dumka @ 2016 10 07, 09:44)
Tai rašėt, kad ji Jūsų nuotrauką mačiusi. Ką jis apie tai sakė - pusseserė? Maniau, čia ir buvo pasakymas apie tai, "kaip viskas yra".

Kaip jis pats man rase, tai sake zmonai, kad nezino is kur tos nuotraukos atsirado pas ji telefone.
Atsakyti
QUOTE(aldi @ 2016 10 07, 09:55)
Kaip jis pats man rase, tai sake zmonai, kad nezino is kur tos nuotraukos atsirado pas ji telefone.

Vargšas vyrukas: žmona telefoną tikrina, meilužė - tikrina blink.gif Jums visiems taip maždaug apie dvimpenkis, ar ne?

Vaikas kažin ne visai mažiukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumka: 07 spalio 2016 - 10:03
QUOTE(Dumka @ 2016 10 07, 10:02)
Vargšas vyrukas: žmona telefoną tikrina, meilužė - tikrina blink.gif  Jums visiems taip maždaug apie dvimpenkis, ar ne?

Vaikas kažin ne visai mažiukas?

Jiems panasiai, man daugiau. Ne visai maziukas, darzeli lanko
Atsakyti
QUOTE(aldi @ 2016 10 07, 10:11)
Jiems panasiai, man daugiau. Ne visai maziukas, darzeli lanko

Bet tai ka jus pati galvojate apie jo elgesi? Jis daro jusu nuotraukas savo telefone ir ju neistrina. Arba jis yra visiskas bukius, arba jis taip elgiasi tycia, aiskiai zinodamas, kad zmona jas pamatys. Bet kuriuo atveju - bekite nuo sito parazito.
Ir kai susirasit sekanti - uzsikimskite ausis ir neklausykite KA SAKO, o ziurekite KA DARO.
Atsakyti