Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(aldi @ 2016 10 06, 18:46)
Dar kazkuri laika  tongue.gif  biggrin.gif

Kiek vaikui metų? Kaip jūs vertinate vyro elgesį su žmona? Jokių išvadų apie jo asmenybę nepasidarete?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 10 06, 20:07)
Kiek vaikui metų? Kaip jūs vertinate vyro elgesį su žmona? Jokių išvadų apie jo asmenybę nepasidarete?

jis gi nuostabybė biggrin.gif DĖL JOS taaaip aukojasi, kenčia, ji jo saulė biggrin.gif biggrin.gif nu dievaži tos bobos tokios durnės sugeba būti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(open @ 2016 10 06, 18:54)
O veliau kas?

Pabaiga.
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 10 06, 20:05)
fui koks diedas. Tokio jūs ir verta. Kodėl? Nes normalus vyras būtų išėjęs oriai. O tas kaip erkė kabo alia šeimoj.
Papildyta:

o bliac, tai jis dar ir žmpnos žinutes jums rodo? Superinis vyras, sėkmės jums sušikant savo gyvenimą su juo biggrin.gif  4u.gif
Papildyta:

MENKYSTA JIS

Papildyta:

hah.gif  hah.gif  hah.gif  hah.gif  hah.gif   AGA biggrin.gif

Parasykit savo pastebejimus apie sita istorija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aldi: 06 spalio 2016 - 20:53
QUOTE(aldi @ 2016 10 06, 20:50)
Norit pasakyt meluoja?  angel_sadangel.gif

biggrin.gif nieko nenorim apsakyt, ko esi verta, tą ir turi/turėsi.
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 10 06, 20:52)
biggrin.gif nieko nenorim apsakyt, ko esi verta, tą ir turi/turėsi.

Man idomu kaip is salies viskas atrodo?
Atsakyti
QUOTE(aldi @ 2016 10 06, 20:54)

Puikus vyras:
Leidžia skaityti svetimas (SAVO ŽMONOS) žinutes.
Nepalieka šeimos dėl vaiko (kada jis tą vaiką mato, leiskite paklausti???)

Nu tiesiog puikus vyras puikiai moteriai biggrin.gif Kai vaikas užaugs ir jam nebepriklausys alimentai-TADA jis skirsis? biggrin.gif
Dievaži, nu durų duros būnam mes, moterys.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 10 06, 20:07)

Istikruju tai as jo visai nesuprantu, kodel jis taip su ja elgiasi. Esu jam sakius jau ne viena karta, kad pasakytu zmonai kaip viskas yra, bet jis delsia.Ir kai pagalvoju tai su manim taip pat gali elgtis.
Atsakyti
QUOTE(aldi @ 2016 10 06, 20:58)
Istikruju tai as jo visai nesuprantu, kodel jis taip su ja elgiasi.  Esu jam sakius jau ne viena karta, kad pasakytu zmonai kaip viskas yra, bet jis delsia.Ir kai pagalvoju tai su manim taip pat gali elgtis.

tipo žmona nežino biggrin.gif jam patogu taip ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 10 06, 20:08)
jis gi nuostabybė  biggrin.gif DĖL JOS taaaip aukojasi, kenčia, ji jo saulė  biggrin.gif  biggrin.gif nu dievaži tos bobos tokios durnės  sugeba būti biggrin.gif

" DEL JOS" tai cia del manes? Aukojasi, kencia, as jo saule?. Jei taip tai roziniu akiniu perijodas jau praejo, kai mintys tik apie ji buvo. Dabar i viska kitaip ziuriu.
Papildyta:
QUOTE(BurmeSS @ 2016 10 06, 21:01)
tipo žmona nežino  biggrin.gif jam patogu taip ir tiek.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aldi @ 2016 10 06, 20:58)
Ir kai pagalvoju tai su manim taip pat gali elgtis.

taip, aldi. ir čia ne elgesys, čia jo pasaulėžiūra, jo vertybės/nevertybės.
Atsakyti
QUOTE(aldi @ 2016 10 06, 20:54)

Blogai. Vyras atvirai tyciojasi is zmonos ir ja zemina. Tipo gyvena del vaiko, bet savaitgalius pas jus, vakarus leidzia pas jus. Kada su vaiku buna? Vaikas nejaucia kokie tevu santykiai? Cie nera joks rupinimasis vaiku. Zmonos irgi psichine sveikata turetu buti parejus nuo tokiu santykiu. Dar tas zinuciu rodymas. OMG.
Atsakyti