Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 10 06, 14:18)
Del kokios priezasties jie nebeturi santykiu? Vyrams jums zinutes rodo ar paslapcia skaitot?

Neskelbsiu viesai, visokiu priezasciu yra ir jos visos susideda i tai, kad jis nebemato bendro gyvenimo. Jis pats leidzia man skaityti zinutes.
Atsakyti
QUOTE(aldi @ 2016 10 06, 14:36)
Neskelbsiu viesai, visokiu priezasciu yra ir jos visos susideda i tai, kad jis nebemato bendro gyvenimo. Jis pats leidzia man skaityti zinutes.

Tai kodel nesiskiria?
Atsakyti
QUOTE(aldi @ 2016 10 06, 13:02)
Tokia ir seima, jei nesimyli jau kelis menesius, mate mano nuotraukas...

Nesupratau, tai jūsų aistros objektas jūsų nuotraukas rodo savo žmonai, atseit, kaip tau mūsų meilužė? O žmona sako: na, bus gerai, bet galėjai ir dailesniom kojom susirasti. blink.gif
Atsakyti
Blyn, jau taip kantriai stengiuosi sita tema skaitydama nesmerkti, neteisti, nesistebeti, nes tikrai zinau, kad gyvenimas nebuna tik juodas ir baltas, bet jooopapa, kokia sazine reikia tureti, kad skaityti moters, kuri raso savo teisetam zmogui, zinutes.
Atsakyti
QUOTE(ladynew @ 2016 10 06, 16:31)
Blyn, jau taip kantriai stengiuosi sita tema skaitydama nesmerkti, neteisti, nesistebeti, nes tikrai zinau, kad gyvenimas nebuna tik juodas ir baltas, bet jooopapa, kokia sazine reikia tureti, kad skaityti moters, kuri raso savo teisetam zmogui, zinutes.

Neturite jokios teisės smerkti, gyvendama pagal savo gyvenimo principus.
Teisėtam, tai reiškia, kad jis jai priklauso? Suprask - jis yra vergas, nupirktas už sutartas sąlygas per vestuves? O jei pvz jie būtų nevedę, tai jau nieko tokio tas žinučių rodymas, nes nebebūtų teisėtas?

Atsakyti
Nesikabinėkite prie žodžio. Teisėtam ar ne, bet jinai rašo savo artimam žmogui asmeniškai.
Atsakyti
QUOTE(ladynew @ 2016 10 06, 17:38)
Nesikabinėkite prie žodžio. Teisėtam ar ne, bet jinai rašo savo artimam žmogui asmeniškai.

Na, taip, sutinku, ir man šlykštu. Maniau ne apie tai kalbate.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 10 06, 14:40)
Tai kodel nesiskiria?

Del vaiko.
Papildyta:
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2016 10 06, 15:08)
Nesupratau, tai jūsų aistros objektas jūsų nuotraukas rodo savo žmonai, atseit, kaip tau mūsų meilužė? O žmona sako: na, bus gerai, bet galėjai ir dailesniom kojom susirasti. blink.gif

Ne, ne tikrai ne taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aldi @ 2016 10 06, 18:11)

Ne, ne tikrai ne taip biggrin.gif

Tai cia zmona trecioji. Toleruosi neistikimybe? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(open @ 2016 10 06, 18:40)
Tai cia zmona trecioji. Toleruosi neistikimybe? biggrin.gif

Dar kazkuri laika tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aldi @ 2016 10 06, 18:46)
Dar kazkuri laika  tongue.gif  biggrin.gif

O veliau kas?
Atsakyti
QUOTE(aldi @ 2016 10 06, 12:02)
Tokia ir seima, jei nesimyli jau kelis menesius, mate mano nuotraukas...

fui koks diedas. Tokio jūs ir verta. Kodėl? Nes normalus vyras būtų išėjęs oriai. O tas kaip erkė kabo alia šeimoj.
Papildyta:
QUOTE(aldi @ 2016 10 06, 14:17)
Skaitau sms zinutes jos rasytas vyrui smile.gif , ir ne viena karta ji tai yra paminejusi. Zinoma nesimylejimas gal ir neitakoja zlugimo, bet prisideda kazkokia dalim .

o bliac, tai jis dar ir žmpnos žinutes jums rodo? Superinis vyras, sėkmės jums sušikant savo gyvenimą su juo biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aldi @ 2016 10 06, 14:36)

MENKYSTA JIS
Papildyta:
QUOTE(aldi @ 2016 10 06, 18:11)
Del vaiko.
Papildyta:

hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif AGA biggrin.gif
Atsakyti