Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 07 28, 23:43)
Mrau, kaip jus su pagunda?  4u.gif

Kaip ir buvo smile.gif

Aš tik eksperimentuose jausminiame lygyje. Faktas, kad jausmus galima valdyti/žaboti.
Eksperimentuoju norėdama atrasti balansą, kad ir susitikimai tokie pat emociškai puikūs būtų, ir nesigraužčiau meilės kančiose (čia hiperbolizuoju biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2016 07 28, 22:04)
Saule, iš to ką parašėt..aš tokio neatsisakyčiau biggrin.gif Kol man nenusibostų arba misteris princas kely nepasitaikytų smile.gif

Jeigu tik protelis leistu, as atsisakyciau. Nu vat sitie momentai - ''ilgai dirba'', isgeres tiesiai sako, kad myli kita, kartais man skirtas sms jai nusiuncia ar palieka kompromata". Mano poziuriu toks vyriskio elgesys nelabai toleruotinas. Saule laisva, tai gal jai jokio skirtumo, taciau istekejusiai moteriai tokie cirkai butu visiskai nereikalingi ir pavojingi.
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2016 07 27, 13:32)
Paskaiciau visokiu istoriju..
idomu, ar jus zinoe, kad kiekvienam normaliam vyrui geriau stovi ir noras didesnis su svetima? Vien todel, kad gamta juos taip sukure. Jokio skirtumo, kokie ten santykiai namie su zmona, poreikiu patenkinimas ir t.t. Net labai seimai atsidave vyrai kartai i kaire ant ko nors uzsoka, jei tik proga yra smile.gif
  Jei vyrui jus tikrai rupite, jei tikrai yra jausmai - labai greitai is meiluzes virsite zmona. Nesutrukdys jokie vaikai, gimines, finansiniai reikalai..

Siaip ta rasydama neturejau omeny tik vyru. Tai galioja bendrai paemus tiek vyrams, tiek moterims - santuoka negarantuoja noru ispildymo ir visisko pasitenkinimo.
Ir moterims panasiai, nepazistamo prisilietimai labiau jaudinantis nei daug metu zinamo asmens.
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2016 07 29, 12:08)
Ir moterims panasiai, nepazistamo prisilietimai labiau jaudinantis nei daug metu zinamo asmens.

g.gif diskutuotina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasikeitusi: 29 liepos 2016 - 13:39
QUOTE(pasikeitusi @ 2016 07 29, 14:38)
g.gif diskutuotina  smile.gif

Net labai ginčytina, sakyčiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2016 07 29, 13:38)

Tikrai.
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2016 07 29, 05:20)

Aš tik eksperimentuose jausminiame lygyje. Faktas, kad jausmus galima valdyti/žaboti.
Eksperimentuoju norėdama atrasti balansą, kad ir susitikimai tokie pat emociškai puikūs būtų, ir nesigraužčiau meilės kančiose (čia hiperbolizuoju biggrin.gif )

Kaip tai pavyksta?
Kaip tuos jausmus zaboti?
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 07 29, 18:33)
Kaip tai pavyksta?

biggrin.gif Zabojimo budu. O siaip tai, man atrodo, kad tau jausmus pazabojus nebereiketu to pagundos.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 07 29, 18:44)
biggrin.gif  Zabojimo budu. O siaip tai, man atrodo, kad tau jausmus pazabojus nebereiketu to pagundos.

Buna, kad nebereikia, visai ji primirstu. Bet jis sugeba vel mane pritraukti, vel sugrazina mano mintis. Turiu kazkada nebesileisti to, bet kol kas tai neimanoma
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2016 07 29, 14:38)

Galima sakyti, kad gerai pazistamo vyro rankose moteris geriau atsipalaiduoja ir jai turetu buti gera, bet tuo paciu ir viskas pazistama iki smulkmenu - ta pati rutina. Su nauju zmogum viskas nauja, nepatirta, nauji potyriai, pojuciai, todel i viska reaguojama astriau.
Neteigiu, kad taip visoms ir su visais, bet bent jau daliai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2016 07 30, 07:18)
Galima sakyti, kad gerai pazistamo vyro rankose moteris geriau atsipalaiduoja ir jai turetu buti gera, bet tuo paciu ir viskas pazistama iki smulkmenu - ta pati rutina. Su nauju zmogum viskas nauja, nepatirta, nauji potyriai, pojuciai, todel i viska reaguojama astriau.
Neteigiu, kad taip visoms ir su visais, bet bent jau daliai tikrai.

Sutinku, naujo PATINKANČIO vyro prisilietimai tikrai labiau jaudins, nei seniai pažįstamo.
Papildyta:
QUOTE(mrau @ 2016 07 29, 05:20)

Va tą balansą ir sunkiausia išlaikyt. Ypač jei nori, kad dėmesį ir emocijas partneris dozuotų, ne pati.

Kaip su vyru santykiai?
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 07 29, 18:33)
Kaip tai pavyksta?

Pavyksta jei labia nori. Ne per 5 minutes, aišku.

QUOTE(black*orchid @ 2016 07 30, 10:42)
Kaip su vyru santykiai?

Vyras išvykęs toli ir greitai negrįš. Tai santykiai nuotoliniu būdu neblogi biggrin.gif
Atsakyti