Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(All_about_love @ 2016 10 03, 12:50)
Yra daugiau spalvų,  ne tik juoda ir balta.  Ten visai situacija kita.

Nei jus zinote kas ten per situacija, nei jus saviske zinote. Jusu visa informacija apsiriboja tuo, kiek meiluzis pasakoja. Ta moteris, beje, gali buti ir jusu meiluzio zmona.
Atsakyti
Moterys tikrai naivesnes uz vyrus. Vyrai bent supranta, ka reiskia zodis isdavikas ir nedangsto isdaviku egoizmo po skambiais zodziais "isimylejo sekanti pona". Jie zino, kad karta isdaves - isdavines visada, toks zmogus jau niekas, juo galima tik naudotis.
Tai vyrai suprato sumokeje, uz kazkada gal buvusi naivuma, daugybe gyvybiu kautinese.

Gi cia skaitome, "myli moteri", "dziugina labiau".

Taigi vyras suvokia, kad jis gal "myli moteri" dabar bet poryt gal jau "myles" sekancia. Sekanti dziugins vel labiau, tai koks tikslas uzsiiminet kazkokiomis skyrybomis?
Po ju seks spaudimas vesti, po to vel reikes skirtis - taip galima pasilikti be kelniu gatveje.

Mylek ir dziaukis cia ir dabar. Keista kaip paprastu loginiu operaciju nesuvedama...

Meile tai beveik niekas, myli zmones moteris, buteli, losimo rulete, pinigus ir svirksta su narkotikais.
Jei labai myli, tai jau priklausomybe, nuo sijonu, alkoholio ir pan.
Dziaukites ir kaifuokite tik neeieskokite tame didesniu vertybiu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 10 03, 15:32)
Moterys tikrai naivesnes uz vyrus. Vyrai bent supranta, ka reiskia zodis isdavikas ir nedangsto isdaviku egoizmo po skambiais zodziais "isimylejo sekanti pona". Jie zino, kad karta isdaves - isdavines visada, toks zmogus jau niekas, juo galima tik naudotis.
Tai vyrai suprato sumokeje, uz kazkada gal buvusi naivuma, daugybe gyvybiu kautinese.

Gi cia skaitome, "myli moteri", "dziugina labiau".

Taigi vyras suvokia, kad jis gal "myli moteri" dabar bet poryt gal jau "myles" sekancia. Sekanti dziugins vel labiau, tai koks tikslas uzsiiminet kazkokiomis skyrybomis?
Po ju seks spaudimas vesti, po to vel reikes skirtis - taip galima pasilikti be kelniu gatveje.

Mylek ir dziaukis cia ir dabar. Keista kaip paprastu loginiu operaciju nesuvedama...

Meile tai beveik niekas, myli zmones moteris, buteli, losimo rulete, pinigus ir svirksta su narkotikais.
Jei labai myli, tai jau priklausomybe, nuo sijonu, alkoholio ir pan.
Dziaukites ir kaifuokite tik neeieskokite tame didesniu vertybiu.

IDOMUCIA, kokie interesai atvedė diskusijoms čia? Ko įdomu tokios temos? Papasakok apie save ;)
Atsakyti
QUOTE(black*orchid @ 2016 10 03, 22:02)
IDOMUCIA, kokie interesai atvedė diskusijoms čia? Ko įdomu tokios temos? Papasakok apie save ;)

Tingiu dirbti, tai va skaitineju visokias bjaurastis.

Ir jums galiu pasiulyti kazko nemalonaus:

http://www.delfi.lt/...o.d?id=70795694

http://gyvbudas.lryt...mos-moterys.htm
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2016 10 03, 13:03)
Tai kodėl žmogus, suradęs tai kas jį džiugina, niekaip nepalieka to kas jau nedžiugina? Kodėl?
Labai nemėgstu paviršutiniškumo, kai neįsiskaitoma, kas parašyta. Aš kalbėjau apskritai apie neištikimybę ir ne visiškai taip, kaip Jūs rašote. Aš sakiau, kad kažkas žmogų džiugina labiau, nei prieš tai. Nuo to praeitis neišnyksta, istorija nedingsta, staiga žmona ar vyras netampa blogas ir nepakenčiamas, kad atsirado kažkas, su kuo mieliau. O jei kalbam apie mūsų situaciją, jei ir viskas taip ir toliau puikiai, bus laikas, bus ir vaikas (nesupraskite tiesiogiai). Nesuprasčiau aš jo, jei jis pradėtų mėtytis pažadais po kelių mėnesių laiko. Viskas po truputį. Mes kalbamės daug pirmiausia apie mudu ir bandome pirmiausia patikėti, kad tai tikra.
Tu gyveni kaip nori ir kaip supranti, bet  man asmeniškai visi tavo pasisakymai dvelkia bandymu save ir savo elgesį pateisinti, kažkaip parodyti, kad viskas gerai, kad sąžinė tyli, sulaukti palaikymo ir t.t.
Žinoma, kad aš savo visus elgesius pateisinu (išskyrus rūkymą), nes turiu dovaną mąstyti savo galva, niekada dėl to ir nesiginčijau.

QUOTE(open @ 2016 10 03, 12:58)
Tai linkiu, kad gyvenimas suteiktu proga isbandyt tai, gyvent kartu. Tada po 10 metu ir padarysit isvadas ;)
Ačiū už palinkėjimą, jei jis nuoširdus smile.gif

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 10 03, 13:35)
Nei jus zinote kas ten per situacija, nei jus saviske zinote. Jusu visa informacija apsiriboja tuo, kiek meiluzis pasakoja. Ta moteris, beje, gali buti ir jusu meiluzio zmona.

Tik be pavido cenų ax.gif O žmoną aš pažįstu ir tokia isterikė ir nelabai mąstanti moteris niekada negalėtų būti šio vyro žmona dėl paprasčiausios priežasties - jis yra protingas žmogus. Antra - ji nemoka lietuviškai.
Atsakyti
QUOTE(All_about_love @ 2016 10 04, 02:56)
Labai nemėgstu paviršutiniškumo, kai neįsiskaitoma, kas parašyta. Aš kalbėjau apskritai apie neištikimybę ir ne visiškai taip, kaip Jūs rašote. Aš sakiau, kad kažkas žmogų džiugina labiau, nei prieš tai. Nuo to praeitis neišnyksta, istorija nedingsta, staiga žmona ar vyras netampa blogas ir nepakenčiamas, kad atsirado kažkas, su kuo mieliau.

O tai jei žmogus pasielgs sąžiningai ir neapgaudinėdamas sutuoktinio išsiskirs, tai juk ir dėl skyrybų jų praeitis neišnyks, istorija nedings, vyras ar žmona netaps blogu ir nepakenčiamu? Ar čia galioja tokie ,,kilnūs '' dalykai tik tada kai apgaudinėji sutuoktinį? biggrin.gif

Tu visada bandai neištikimybę suvynioti į gražų blizgantį popierėlį ir pateikti, kaip ,,nieko tokio '' dalyką gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(All_about_love @ 2016 10 04, 01:56)
Labai nemėgstu paviršutiniškumo, kai neįsiskaitoma, kas parašyta. Aš kalbėjau apskritai apie neištikimybę ir ne visiškai taip, kaip Jūs rašote. Aš sakiau, kad kažkas žmogų džiugina[b] labiau, nei prieš tai.[/B] Nuo to praeitis neišnyksta, istorija nedingsta, staiga žmona ar vyras netampa blogas ir nepakenčiamas, kad atsirado kažkas, su kuo mieliau. O jei kalbam apie mūsų situaciją, jei ir viskas taip ir toliau puikiai, bus laikas, bus ir vaikas (nesupraskite tiesiogiai). Nesuprasčiau aš jo, jei jis pradėtų mėtytis pažadais po kelių mėnesių laiko. Viskas po truputį. Mes kalbamės daug pirmiausia apie mudu ir bandome pirmiausia patikėti, kad tai tikra.

Labai pavirsutiniskai skamba "dziugina labiau". Vyrui moterys kaip kokie daiktai. Viena dziugina, kita dar labiau dziugina, o labiausiai tai dziugins trecioji.

Protingas tas jusu meiluzis, tik kai su zmona reikia pakalbeti apie tai kas jo gyvenime vyksta, tada isgaruoja visas protas ir lieka drebantis skystakiausis, uz kampo su meiluze besislepiantis.
Atsakyti
Neištikimybė visada ir liks neištikimybe. Nuodėme. Blogai santuokoje/draugystėje - arba spręsk problemas, arba skirkis, jei matai, kad jų neišspręsi. Visa kita tik pasiteisinimai ir tuščiažodžiavimai.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 10 03, 22:30)
Tingiu dirbti, tai va skaitineju visokias bjaurastis.

Ir jums galiu pasiulyti kazko nemalonaus:

http://www.delfi.lt/...o.d?id=70795694

http://gyvbudas.lryt...mos-moterys.htm

ačiū smile.gif

QUOTE(Miškų avietė @ 2016 10 04, 08:44)
Neištikimybė visada ir liks neištikimybe. Nuodėme. Blogai santuokoje/draugystėje - arba spręsk problemas, arba skirkis, jei matai, kad jų neišspręsi. Visa kita tik pasiteisinimai ir tuščiažodžiavimai.

AAL šeimos neturi. Na tiksliau reiktų sakyt vyro neturi, nes vaikai jau yra šeima. O apie jos meilužio šeimą jūs išvis nieko nežinot. Tik tiek kiek ji pasakojo. Ir berods minėjo, kad gan gerai ten viskas.
Papildyta:
QUOTE(All_about_love @ 2016 10 04, 01:56)
Labai nemėgstu paviršutiniškumo, kai neįsiskaitoma, kas parašyta.

Kai nenorima įsiskaityt ;) Ką berašysi - esi kalta, nes meilužė. Neįsiskaitančias čia tenkina tik parašymas "taip, aš kekšė ir padugnė, nes meilužiauju. bijau keršto valandos" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 10 04, 09:44)
Neištikimybė visada ir liks neištikimybe. Nuodėme. Blogai santuokoje/draugystėje - arba spręsk problemas, arba skirkis, jei matai, kad jų neišspręsi.

Kodel? Nuodemeje buti irgi galimas pasirinkimas. Ir labai nemazai zmoniu renkasi si varianta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(black*orchid @ 2016 10 04, 10:30)
ačiū smile.gif
AAL šeimos neturi. Na tiksliau reiktų sakyt vyro neturi, nes vaikai jau yra šeima. O apie jos meilužio šeimą jūs išvis nieko nežinot. Tik tiek kiek ji pasakojo. Ir berods minėjo, kad gan gerai ten viskas.
Papildyta:

Kai nenorima įsiskaityt ;) Ką berašysi - esi kalta, nes meilužė. Neįsiskaitančias čia tenkina tik parašymas "taip, aš kekšė ir padugnė, nes meilužiauju. bijau keršto valandos" biggrin.gif

Aš ne apie kažkokią alą rašiau, o bendrai apie neištikimybę.

Pasiteisinimai pasiteisinimai pasiteisinimai. Viskas tėra demagogija, bandymas pateisinti savo kiaulystes. Čia tas pats, jei koks mechanikas, slepiantis mokesčius teisintųsi: "bet politikai irgi vagia. Irgi slepia mokesčius, tai kodėl aš turiu kitap elgtis?!".

Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 10 04, 16:04)
Aš ne apie kažkokią alą rašiau, o bendrai apie neištikimybę.

Pasiteisinimai pasiteisinimai pasiteisinimai. Viskas tėra demagogija, bandymas pateisinti savo kiaulystes. Čia tas pats, jei koks mechanikas, slepiantis mokesčius teisintųsi: "bet politikai irgi vagia. Irgi slepia mokesčius, tai kodėl aš turiu kitap elgtis?!".

tai budinga zmonems, keista, kad zmoniu polinkis save pateisinti jus stebina.
Atsakyti