Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(black*orchid @ 2016 09 24, 09:58)
pasiruošus skyryboms? abu su šeimom jūs?

As jau kuris laikas issiskyrus, jis dar ne.
Atsakyti
QUOTE(aldi @ 2016 09 24, 10:28)
As jau kuris laikas issiskyrus, jis dar ne.

Dėl meilužio išsiskyrus ar iki jo? Iš 'DAR ne' suprasčiau, kad planuojat ateitį kartu, ne?
Atsakyti
QUOTE(black*orchid @ 2016 09 24, 10:45)
Dėl meilužio išsiskyrus ar iki jo?  Iš 'DAR ne' suprasčiau, kad planuojat ateitį kartu, ne?

Is dalies taip del jo, is dalies ne. Tiesiog pagreitino visa procesa, kuri as vis atideliodavau. Planuojam, tik neaisku kaip viskas bus.
Atsakyti
QUOTE(aldi @ 2016 09 24, 11:16)
Is dalies taip del jo, is dalies ne. Tiesiog pagreitino visa procesa, kuri as vis atideliodavau. Planuojam, tik neaisku kaip viskas bus.

Na taip, tik spėlionės ir planai, visaip gali būt ;)
Jei jis nuspręstų nesiskirt, pasiliktum tokius santykius be perspektyvos?
Atsakyti
QUOTE(black*orchid @ 2016 09 24, 11:36)
Na taip, tik spėlionės ir planai, visaip gali būt ;)
Jei jis nuspręstų nesiskirt, pasiliktum tokius santykius be perspektyvos?

Geras klausimas. Pirma mintis perskaicius buvo NE, bet geriau pagalvojus nezinau kaip butu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(aldi @ 2016 09 24, 11:53)
Geras klausimas. Pirma mintis perskaicius buvo NE, bet geriau pagalvojus nezinau kaip butu.  g.gif

Pasiliktum, kol rastum kažką su perspektyva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 09 23, 05:55)
Kaip su jausmais? Niekas nepasikeitė?

Aij.. neseniai drama tuo klausimu buvo, iki skyrybų svarstymo smile.gif
Aš visaip pabandžiau per paskutinius metus. Buvau gerokai atšalus nuo jo, priverčiau save. Bet nepatiko man taip. Todėl leidau vėl savo jausmams pašilti.
Net nežinau kaip trumpai papasakoti kad bent kiek suprastumėt.. smile.gif
Na jis prašė manęs jausminiu klausimu paėjėti atgal. Aš nenoriu. Jis sako, kad jei leisim savo jausmams įsibanguoti, tai bus labai sunku paskui. Tai jis laiko tokį atstumą, kad nebūtų perdaug. O aš nebijau, kad skaudės kažkada, na ir tegul.
Jausmų valdymo meistrai mes smile.gif
Neužilgo bus 2,5 metų. Nemaniau, kad tiek užtruksim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrau: 24 rugsėjo 2016 - 20:38
QUOTE(mrau @ 2016 09 24, 20:36)
Aij.. neseniai drama tuo klausimu buvo, iki skyrybų svarstymo smile.gif
Aš visaip pabandžiau per paskutinius metus. Buvau gerokai atšalus nuo jo, priverčiau save. Bet nepatiko man taip. Todėl leidau vėl savo jausmams pašilti.
Net nežinau kaip trumpai papasakoti kad bent kiek suprastumėt.. smile.gif
Na jis prašė manęs jausminiu klausimu paėjėti atgal. Aš nenoriu. Jis sako, kad jei leisim savo jausmams įsibanguoti, tai bus labai sunku paskui. Tai jis laiko tokį atstumą, kad nebūtų perdaug. O aš nebijau, kad skaudės kažkada, na ir tegul.
Jausmų valdymo meistrai mes smile.gif
Neužilgo bus 2,5 metų. Nemaniau, kad tiek užtruksim.

ditto :sutinku
Pažįstama viskas. Man labai padeda pozicija sau 'svaik kiek nori, bet tik kaip apie sex partnerį'. Ir su vyru santykio svorio puoselėjimas.

Atsakyti
QUOTE(username @ 2016 09 24, 18:11)
Pasiliktum, kol rastum kažką su perspektyva smile.gif

O kam apgaudinet save? Jei jau nusprestu nebut su manim, ta pacia minute reikia viska baigti. smile.gif nors pries koki menesi buciau sakius, visai kaitaip.
Atsakyti
Nerimeja, neblesta aistra pradejus kartu gyvent?
Atsakyti
Miršta šitas forumas, kažkada toks buvo aktyvus, maniau per naktį skaitysiu kas čia naujo prirašyta smile.gif

QUOTE(pasikeitusi @ 2016 09 14, 23:09)
4u.gif
Dekoju uz tokia gilia  mano triju zodziu refleksija.
man butu visiskai uzteke ko nors lakonisko , pvz. " tai nebuvo ironija".
atsiprasau, keturiu  biggrin.gif

beleberda tie pauksteliai irnesakyk.gif

biggrin.gif
O jei rimtai, tai visai nejuokinga ir tos žmonos gaila. Kita vertus ta žmona nieko 100 proc. nežino, tai kodėl reiktų jos gailėtis, manęs reikia gailėtis, o vyrui tai išvis gerai biggrin.gif Žmona gal jau taip pat priprato prie jo kažkokių pasikeitimų, nes greičiausiai visi keičiasi.

Nežinau kas čia bus, bus įdomu, blaškausi tarp: "jis manęs vertas, aš jo, mums žiauriai gerai, tad reikia kantrybės, viskas susidėlios" ir "šūdas kažkoks čia, nes šitaip gali ir 5 metai praeit".

O dėl ko rašau, tai šiandien daug svarsčiau, kad ši istorija mane išmokys niekada nepasitikėti jokiais vyrais iki galo. Moterų naivumas neišpasakytas. Jei ir pagaus, pasakyti galima - na, taip išėjo... porą kartelių. Ir jos patikėtų, kas antra tai tikrai. Sėdžiu kavinėj ir matau barmenė kalbasi su kažkokiu tai iš vadovų. Žiūriu į juos ir galvoju - hm, o gal jie miega kartu, nes va už baro tai nesimato, gal jie ten kutenasi geležiniais veidais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(All_about_love @ 2016 10 02, 00:42)
. Moterų naivumas neišpasakytas. Jei ir pagaus, pasakyti galima - na, taip išėjo... porą kartelių. Ir jos patikėtų, kas antra tai tikrai.

Tiesa.
Atsakyti