wixxxx, senai matyta
Kaip laikaisi?
Kaip laikaisi?
QUOTE(teresiukas3 @ 2016 09 19, 22:44)
Beskaitant kilo klausimas. Tai kas kiek laiko jums yra normalu matytis su meiluzeis?
Su nauju pagunda matomės kasdien
QUOTE(black*orchid @ 2016 09 19, 12:39)
o ar būtinai šeimoj turi būti kažkas negerai?
Meilužiaujant ir daroma viskas taip, kad NEsužinotų ir NEsikankintų.
1. Dažniausiai taip. Jei surandami meilužiai, kažkas yra negerai. Žinoma yra atvejai kur meilužiaujama nuo per gero gyvenimo, bet paprastai meilužiuose ieškoma to ko trūksta.
2. Ar žinau posakį "viskas kas slapta, kažkada tampa viešu". Visi mes slepiamės, bet va kartais tas durnas atsitiktinumas. Ir kas tada?
Adrenaline, ko čia atėjai pakamandinėt?
geriau pasakokis apie save.
Ar pritari minčiai: ištikimų vyru nebūna, nebent nesugauti.
Ar sutinki, kad mintyse būti ištikimu neįmanoma...
rėžk....
ar bijai šiuolaikinių moterų....?
geriau pasakokis apie save.
Ar pritari minčiai: ištikimų vyru nebūna, nebent nesugauti.
Ar sutinki, kad mintyse būti ištikimu neįmanoma...
rėžk....
ar bijai šiuolaikinių moterų....?
QUOTE(All_about_love @ 2016 09 14, 22:21)
Ačiū, pasaugosiu. Bet dar pasitaupysiu ir kol neskauda matant su "kita", tol nebanguosiu.
Žinau, kad skamba kraupiai šie visi žodžiai nuostabioms žmonoms, kurios galbūt kažką ir įtaria. Gal net ne nuostabioms žmonoms, o nuostabioms moterims-asmenybėms, nes netikiu, kad ilgalaikis ryšys su trečiu įmanomas, kai santuoka yra tvirta ir vienas kitam yra tobulas. O aš tikrai jo neviliojau ir nieko nedariau, viskas savaime susidėliojo, tiesą sakant gal net daugiau jo iniciatyva, jei jau taip matuoti pabandytume. Todėl mano sąžinė beveik rami. Nors labai norėčiau, kad visi trys liktų laimingi, taip nebus.
Ačiū tau už tai ką parašei, nes būtent dabar padėjau savo kažkokioms abejonėms tašką (kada apie "tai" kalbėt ir kada banguot). Būsiu kantri ir tikiuosi, kad viskas susidėlios. Vienaip ar kitaip. Aš jam nesu pramoga, todėl turės padaryti sprendimą. Jei jis pradėtų paistyti apie skyrybas dabar, aš šiek tiek sunerimčiau. Todėl manau, kad reikia gyventi toliau ir nebegalvoti kas bus. Bus.
Žinau, kad skamba kraupiai šie visi žodžiai nuostabioms žmonoms, kurios galbūt kažką ir įtaria. Gal net ne nuostabioms žmonoms, o nuostabioms moterims-asmenybėms, nes netikiu, kad ilgalaikis ryšys su trečiu įmanomas, kai santuoka yra tvirta ir vienas kitam yra tobulas. O aš tikrai jo neviliojau ir nieko nedariau, viskas savaime susidėliojo, tiesą sakant gal net daugiau jo iniciatyva, jei jau taip matuoti pabandytume. Todėl mano sąžinė beveik rami. Nors labai norėčiau, kad visi trys liktų laimingi, taip nebus.
Ačiū tau už tai ką parašei, nes būtent dabar padėjau savo kažkokioms abejonėms tašką (kada apie "tai" kalbėt ir kada banguot). Būsiu kantri ir tikiuosi, kad viskas susidėlios. Vienaip ar kitaip. Aš jam nesu pramoga, todėl turės padaryti sprendimą. Jei jis pradėtų paistyti apie skyrybas dabar, aš šiek tiek sunerimčiau. Todėl manau, kad reikia gyventi toliau ir nebegalvoti kas bus. Bus.
Nu sorry, bet netikiu Tai neimanoma! Davet zalia signala, sutikot susitikti ir t.t..., taigi dar ir kaip veiksmai vyko ne savaime Suprasciau, kad bunant neblaivios busenos gali taip atsitikti, kad pasakyti "viskas issirutuliojo savaime", bet tikrai ne tuomet, kai zmogus adekvatus
QUOTE(velnio_nešta @ 2016 09 20, 17:07)
Nu sorry, bet netikiu Tai neimanoma!
Jus priimate viska labai pazodziui
Bet manau, kad ir pati suprantate, kad savaime yra daug platesne savoka. Tuo labiau, kad ji sake, jog specialiai nieko nedare, t.y. neviliojo ir ko gero neturejo net minties, kad va dabar paimsiu ir susirasiu vedusi meiluzi.
Tiesiog zinant stereotipa, kad moterys greitai 'pameta galva', tas savaime net gi labai suprantamas
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 09 20, 19:31)
Jus priimate viska labai pazodziui
Bet manau, kad ir pati suprantate, kad savaime yra daug platesne savoka. Tuo labiau, kad ji sake, jog specialiai nieko nedare, t.y. neviliojo ir ko gero neturejo net minties, kad va dabar paimsiu ir susirasiu vedusi meiluzi.
Tiesiog zinant stereotipa, kad moterys greitai 'pameta galva', tas savaime net gi labai suprantamas
Tikrai taip, turi platesne prasme, ta ir norejau pasakyti. Vartojant zodi "savaime", kai taip nera, bandoma neprisiimti atsokomybes uz savo veiksmus
O del galvos pametimo ir zodzio "savaime" rysio, tai nesupratau bet ir nesvarbu.
QUOTE(Dumka @ 2016 09 19, 15:17)
Kažkas, man regis, visgi turi būti negerai. Kitaip kam pagunda? O jau kas ir kiek - be galo individualu, gal net sunkiai apčiuopiama ar įvardijama.
Na, nebent - patologiškas adrenalino (ar dar kokio hormono) poreikis, paties meilužiaujančio asmens psichologiniai niuansai. Ypač jei tai vyksta reguliariai ir net ne su vienu žmogumi, arba jie (tie pagundos) nuolat keičiami.
Na, nebent - patologiškas adrenalino (ar dar kokio hormono) poreikis, paties meilužiaujančio asmens psichologiniai niuansai. Ypač jei tai vyksta reguliariai ir net ne su vienu žmogumi, arba jie (tie pagundos) nuolat keičiami.
Gerai pasikapsčius kiekvienoj šeimoj kažkokių blusų galima rasti. Bet tuo pat metu kiek patiriančių fizinį ar psichologinį smurtą šeimoj, be meilės ir pagarbos, net be sexo gyvenančių etc, o vistiek kairėn nesukančių?
QUOTE(teresiukas3 @ 2016 09 19, 22:44)
Beskaitant kilo klausimas. Tai kas kiek laiko jums yra normalu matytis su meiluzeis?
Kartą savaitėje. Plius minus.
QUOTE(Adrenalinas @ 2016 09 20, 07:09)
Ar žinau posakį "viskas kas slapta, kažkada tampa viešu". Visi mes slepiamės, bet va kartais tas durnas atsitiktinumas. Ir kas tada?
Tada tektų atsakyt už malonumų pasekmes. Tiesiog jei nori iš gyvenimo daugiau, nei tau priklauso - rizikuoji.
QUOTE(velnio_nešta @ 2016 09 20, 19:38)
Tikrai taip, turi platesne prasme, ta ir norejau pasakyti. Vartojant zodi "savaime", kai taip nera, bandoma neprisiimti atsokomybes uz savo veiksmus
Aš supratau, kad savaime jausmas atsirado, susižavėjo viens kitu, o ne sugulė savaime O kad panašu į elgesio gynybą... tai gal jūs nepulkit ir niekas nesigins ;)
QUOTE(black*orchid @ 2016 09 21, 09:37)
Gerai pasikapsčius kiekvienoj šeimoj kažkokių blusų galima rasti. Bet tuo pat metu kiek patiriančių fizinį ar psichologinį smurtą šeimoj, be meilės ir pagarbos, net be sexo gyvenančių etc, o vistiek kairėn nesukančių?
Skirtis tokiu atveju reikia.
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 09 19, 23:48)
Labas gerai as gerai, siek tiek paselau, po 6 metu tupejimo kaip pelei po sluota tai gal jau ir per daug isisiautejau, bet kad taip viskas uzkniso... dabar jau manasis sokineja aplink kaip uzsuktas o vakar net apsiverke kokia as pikta pasidariau, bet nebeveikia manes, kaip robotas kazkokia. visai vienodai ar jis pasiliks ar iseis ir manasis tai zino, stengiasi dabar labai, bet kad man jau tos pastangos is vis neberupi, kaip ragana patapau
kazkoks keistas man tas gyvenimas, tiek grasino kad iseis paliks mus ir panasiai, o kai passkiau ok eik, koks skirtumas tai tada ne krust. mane tai gal kiek nervina kad ne krust nes ta musu seima tokia kazkokia nenormali vis tiek, mes su vaiku sau, jis sau...
tiesa i darba eidamas pradejo kvepintis tai vis viliuosi gal kokia moteri susirado ir pats iseis, gal visi dar galim laimingi buti...