Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos *64

QUOTE(username @ 2016 09 14, 16:20)
All about love.
Mano situacija buvo panaši, tik jis vaikų neturėjo.
Patarsiu taip. Jeigu turi kantrybės ir tikrai turi jos su kaupu, tada lauk dar pusmetį. Tik tada užduok klausimus. Bet aš bijau, kad tavo situacija tikrai sudėtingesnė. Patikėk, daug kainuos išsikovoti vyrą, jeigu išvis pavyks. Bet darbo tam reikia.... O ir ašarų išlieti teks.
Jeigu maniškis būtų turėjęs vaikų su žmona manau nebūčiau turėjusi jėgų.... Buvo siaubingai sunku... Žmona ideali, visų požiūriu, šeimos ir pan... Ir nieko blogo nedaranti.... Palikti ja jam buvo  be galo sunku.
Bet tai  įvyko. Dabar viskas OK tačiau nuoskaudos nepasimirs. Kai nuėjau jau toli, buvau pradėjusi gailėtis, kam vėliausi ir nenutraukiau santykių.... Bet sulaukiau savo dienos.
Stiprybės.

Liūdna. Kaip ir norėtųsi pasmerkti. Bet visigi aš suprantu tave. Tu kovojai už savo laimę. O kare visos priemonės geros. Ir moraliniu požiūriu tu visai neteisi. Tiesiog norisi perspėti kad "ant svetimo skausmo savos laimės nepastatysi". Kaip bebūtų keista, šis posakis dažnai veikia. Tiesiog turėk omenyje kad vyras dabar pastoviai galvos ar jis teisingai pasirinko. Ar nepadarė lemiamos klaidos. Ir tau dar oi kiek daug reiks dirbti kad jį įtikinti priešingai. Duok dieve kad pas jus viskas klostytusi gerai.
Atsakyti
QUOTE(Adrenalinas @ 2016 09 15, 09:15)
Liūdna. Kaip ir norėtųsi pasmerkti. Bet visigi aš suprantu tave. Tu kovojai už savo laimę. O kare visos priemonės geros. Ir moraliniu požiūriu tu visai neteisi. Tiesiog norisi perspėti kad "ant svetimo skausmo savos laimės nepastatysi". Kaip bebūtų keista, šis posakis dažnai veikia. Tiesiog turėk omenyje kad vyras dabar pastoviai galvos ar jis teisingai pasirinko. Ar nepadarė lemiamos klaidos. Ir tau dar oi kiek daug reiks dirbti kad jį įtikinti priešingai. Duok dieve kad pas jus viskas klostytusi gerai.

Tik nereikia pavydo.
Niekas nesididziuoja sugriautu gyvenimu tos moters, nei jis nei aš. Bet jei gyvenime nebūsi savanaudiškas ir viskas atiduosi kitiems, tai ką tada tu turėsi???
Manau, apie savo sprendimą jis galvojo iki išėjimo iš jos. Ar geriau jam ten ar čia. Ir kai viskas jau padaryta, nebereikia greziotis į praeitį ir galvoti kas būtų jeigu būtų. Jis būtų negalėjęs sau atleisti, jeigu nebūtų išdrįsęs iš ten išeiti ir kurti gyvenimo su manim. Va tada būtų abejonių ir svarstymų. Ir aš nieko nesiruošiu įtikinti, kad aš geresne ar blogesnė. Čia jo pasirinkimas. Visada buvau savimi ir tokia busiu. Gyvenime ne vienas statesi laime ant mano nelaimės. Ir aš nieko nepakeisiu. Gyvenime taip jau yra. Arba tu arba tave.
Papildyta:
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 09 14, 22:03)
Prisipliurpiau kad nenoriu iš arti.O ką dabar daryt?Kartą per dieną pasimatyt mums nebeužtenka

Kada susipažinot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrenalinas @ 2016 09 15, 09:15)
Kaip bebūtų keista, šis posakis dažnai veikia.

Oi, bet kaip dažnai neveikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(username @ 2016 09 15, 09:44)
Tik nereikia pavydo.
Niekas nesididziuoja sugriautu gyvenimu tos moters, nei jis nei aš. Bet jei gyvenime nebūsi savanaudiškas ir viskas atiduosi kitiems, tai ką tada tu turėsi???
Manau, apie savo sprendimą jis galvojo iki išėjimo iš jos. Ar geriau jam ten ar čia. Ir kai viskas jau padaryta, nebereikia greziotis į praeitį ir galvoti kas būtų jeigu būtų. Jis būtų negalėjęs sau atleisti, jeigu nebūtų išdrįsęs iš ten išeiti ir kurti gyvenimo su manim. Va tada būtų abejonių ir svarstymų. Ir aš nieko nesiruošiu įtikinti, kad aš geresne ar blogesnė. Čia jo pasirinkimas. Visada buvau savimi ir tokia busiu. Gyvenime ne vienas statesi laime ant mano nelaimės. Ir aš nieko nepakeisiu. Gyvenime taip jau yra. Arba tu arba tave.

Tai aš ir sakau kad linkiu tau laimės. Man patinka moterys kurios žino ko nori, ir drąsiai to siekia. Bet aš žinau ir vyrus.
Tai žinoma kad čia jis priėmė sprendimą. Bet kokios aplinkybės. Jis nuėjo pas tą pas kurią tuo metu labiau traukė. Ir gal net tikras savo sprendimu. Bet čia juk nauja meilė. Ji visad stipresnė ir ryškesnė už seną ir jau susigulėjusią. Va praeis metai kiti, jausmai susigulės, ateis teta buitis. Ir konfliktų metų jis pradės lyginti ir abejoti. Tyliai, neišsakydamas minčių. Pati sakei kad ji gera buvo, tai tikėtina kad po tų metų jo mintyse ji pasidarys dar geresnė.
Duok dieve aš klystų ir tavo vyras valingas ir šiek tiek abejingas kitų skausmui. Nes jei ne, galima situacija kad jis su tavim liks tik todėl kad kelio atgal nebus. ir grauž save. ir taps šlepete. Ir tada dar pamatysim ar pačiai neateis mintys "o kam jis man buvo reikalingas?

Papildyta:
QUOTE(Dumka @ 2016 09 15, 10:45)
Oi, bet kaip dažnai neveikia biggrin.gif

Nu čia požiūrio klausimas. Ir aplinkybių. Aš turiu omenį tik atvejus kai nuviliojamas vyras kuriam ir taip buvo gera šeimoje ir kuris daugiau ar mažiau mylėjo buvusią žmoną. Nes kitais atvejais vyras tiesiog keičia žmoną, nes nusivilią buvusia. Veiksmas tas pats - aplinkybės kitos.
Atsakyti
QUOTE(username @ 2016 09 15, 07:44)
. Bet jei gyvenime nebūsi savanaudiškas ir viskas atiduosi kitiems, tai ką tada tu turėsi???

teeeip, mieloji username, tą patį atminkit, kai kita moteris jūsų vyrą griebs...o jūs būsit vėl nėščia, ar šiaip jau jūsų vaikučiai šmirinės.
visi mes po saule kovojam dėl savo laimės....smile.gif
prisiminkit tai ir nepykit ant kitos smile.gif
tu arba tave. aš irgi šitą mėgstu.
(ir jokio smerkimo.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 16 rugsėjo 2016 - 07:38
QUOTE(given444 @ 2016 09 16, 07:32)
teeeip, mieloji username, tą patį atminkit, kai kita moteris jūsų vyrą griebs...o jūs būsit  vėl nėščia, ar šiaip jau jūsų vaikučiai šmirinės.
visi mes po saule kovojam dėl savo laimės....smile.gif
prisiminkit tai  ir nepykit ant kitos smile.gif
tu arba tave. aš irgi šitą mėgstu.
(ir jokio smerkimo.)

Dar pažiūrėsim smile.gif
O su tokiu "šūdu" galvoje, kada mane paliks ar nepaliks, nesiruošiu gyventi. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo username: 16 rugsėjo 2016 - 09:19
QUOTE(username @ 2016 09 16, 10:16)
Dar pažiūrėsim smile.gif
O su tokiu "šūdu" galvoje, kada mane paliks ar nepaliks, nesiruošiu gyventi.  ax.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(username @ 2016 09 16, 09:16)
Dar pažiūrėsim smile.gif
O su tokiu "šūdu" galvoje, kada mane paliks ar nepaliks, nesiruošiu gyventi.  ax.gif

Bus tu vyru, ne karo metas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrenalinas @ 2016 09 15, 12:24)
Nu čia požiūrio klausimas. Ir aplinkybių. Aš turiu omenį tik atvejus kai nuviliojamas vyras kuriam ir taip buvo gera šeimoje ir kuris daugiau ar mažiau mylėjo buvusią žmoną. Nes kitais atvejais vyras tiesiog keičia žmoną, nes nusivilią buvusia. Veiksmas tas pats - aplinkybės kitos.

Man net juokinga ta fraze "nuviliojamas vyras". Lyg gali paimti ir nuvylioti vyra be jo noro. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 09 16, 11:35)
Man net juokinga ta fraze "nuviliojamas vyras". Lyg gali paimti ir nuvylioti vyra be jo noro.  biggrin.gif

Oi lengvai. Tik smegenų reikia turėti. Ir viską daryti laiku ir teisingai. Tik tiek kad nuviliot galima, o va išlaikyti... Va čia daug sunkiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrenalinas @ 2016 09 16, 13:15)
Oi lengvai. Tik smegenų reikia turėti. Ir viską daryti laiku ir teisingai. Tik tiek kad nuviliot galima, o va išlaikyti... Va čia daug sunkiau. smile.gif

Oi, zinau atveju kai viliojimo procesas uztruko virs 10 metu... sunkus darbas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrenalinas @ 2016 09 16, 12:15)

Aplamai yra moterų, kurios iki vestuvių maždaug stengiasi dėl vyro, o paskui, kai nueina prie altoriaus galvoja, ai, čia jau visam gyvenimui šitas. Ir atsipalaiduoja. Duoda savo poreikiams daugiau laiko. Tuo pačiu ir vyrui. Nejučia pradeda gyventi kas sau. Visai pamiršta rūpintis vienas kitu. Va tada ir pradeda vyrai ieškoti tos šilumos. Gal ir ne specialiai, gal ir netyčia, bet šast ir pasitaiko moteris, kuri apipila ji švelnumu ir moteriškumu.
Nereikia pamiršti, kad ne tik moterims reikia dėmesio, smulkmenų. O ir vyrams to pačio. Nes pavojai tykos aplinkui visa gyvenima. Ir stiprinti ryšį reikia nuolat. Ir būti tokia, kokia tave pamilo. Tikrai žinau moterų, kurios tik dejuoja, kaip negauna dėmesio iš vyro, koks jis blogas ir t. T... "šika" ant galvos, isterikuoja ir pan... Bet juk už gerą geru. Aišku, neliečiu tu atveju, kai vyras smurtautojas ar alkoholikas...
Atsakyti