QUOTE(username @ 2016 09 14, 16:20)
All about love.
Mano situacija buvo panaši, tik jis vaikų neturėjo.
Patarsiu taip. Jeigu turi kantrybės ir tikrai turi jos su kaupu, tada lauk dar pusmetį. Tik tada užduok klausimus. Bet aš bijau, kad tavo situacija tikrai sudėtingesnė. Patikėk, daug kainuos išsikovoti vyrą, jeigu išvis pavyks. Bet darbo tam reikia.... O ir ašarų išlieti teks.
Jeigu maniškis būtų turėjęs vaikų su žmona manau nebūčiau turėjusi jėgų.... Buvo siaubingai sunku... Žmona ideali, visų požiūriu, šeimos ir pan... Ir nieko blogo nedaranti.... Palikti ja jam buvo be galo sunku.
Bet tai įvyko. Dabar viskas OK tačiau nuoskaudos nepasimirs. Kai nuėjau jau toli, buvau pradėjusi gailėtis, kam vėliausi ir nenutraukiau santykių.... Bet sulaukiau savo dienos.
Stiprybės.
Mano situacija buvo panaši, tik jis vaikų neturėjo.
Patarsiu taip. Jeigu turi kantrybės ir tikrai turi jos su kaupu, tada lauk dar pusmetį. Tik tada užduok klausimus. Bet aš bijau, kad tavo situacija tikrai sudėtingesnė. Patikėk, daug kainuos išsikovoti vyrą, jeigu išvis pavyks. Bet darbo tam reikia.... O ir ašarų išlieti teks.
Jeigu maniškis būtų turėjęs vaikų su žmona manau nebūčiau turėjusi jėgų.... Buvo siaubingai sunku... Žmona ideali, visų požiūriu, šeimos ir pan... Ir nieko blogo nedaranti.... Palikti ja jam buvo be galo sunku.
Bet tai įvyko. Dabar viskas OK tačiau nuoskaudos nepasimirs. Kai nuėjau jau toli, buvau pradėjusi gailėtis, kam vėliausi ir nenutraukiau santykių.... Bet sulaukiau savo dienos.
Stiprybės.
Liūdna. Kaip ir norėtųsi pasmerkti. Bet visigi aš suprantu tave. Tu kovojai už savo laimę. O kare visos priemonės geros. Ir moraliniu požiūriu tu visai neteisi. Tiesiog norisi perspėti kad "ant svetimo skausmo savos laimės nepastatysi". Kaip bebūtų keista, šis posakis dažnai veikia. Tiesiog turėk omenyje kad vyras dabar pastoviai galvos ar jis teisingai pasirinko. Ar nepadarė lemiamos klaidos. Ir tau dar oi kiek daug reiks dirbti kad jį įtikinti priešingai. Duok dieve kad pas jus viskas klostytusi gerai.