Sveikos 
Na štai, naujas mėnuo, iš ryto pasisvėriau, pasidariau kūno analizę ir išsimatavau metru 
Jau maždaug 2 mėn, kaip laikausi naujos sistemos. Viso per šį mėn numečiau 1,6 kg (svoris šnd 55,2 kg). Kūno analizė parodė, kad lieknėjau riebalų sąskaita, nes riebaliukų proc sumažėjo, o raumenukų padidėjo
Nors sportavau šį mėn gal kiek mažiau: zumba kasdien, pritūpimų challendge'as sėkmingai įveiktas (vakar dariau 250 pritūpimų
), bėgimo beliko 1 k/sav (po ~12 km) na ir po 2-3 val/sav su svareliais. Bet kaip maitintis stengiuosi intuityviai, taip ir sportuoju intuityviai - stengiuosi įsiklausyti į organizmą ir pagauti signalą, kiek mankštos jis nori. Būna dienų, kad organizmas prašo poilsio, bet dažniausiai po kelių dienų pertraukos tiesiog maldauja duot jam apkrovos, maudžia visus raumenukus, kai jie be darbo
Kalendoriuje nebežymiu, buvau tik sužymėjusi kiek kurią dieną pritūpimų daryt, kad nereikėtų kaskart atsiversti nuorodos.
Metras irgi pradžiugino, nuo visų vietų nuėjo šiek tiek centimetrų. Labiausiai per šiuos mėn "nukentėjo" šoninė: -13 cm per 2 mėn 
Aš savo tikslus jau pasiekiau 
Nors praeitą sausį, kai prisijungiau į temą, rašiau, kad siekiu priešnėštuminių 53 kg, džiaugiuosi dabartiniais 55 kg. Vaizdas veidrodyje džiugina labiau, nei prie 53 kg (rimtai, aš ir tada laikiau save riebia karve ir svajojau apie 50 kg
Galvojau, bus kažkas kitaip, naivuolė
). Atgavau savo sportinę formą. Apimtys maždaug tokios, kokios buvo (šiek tiek dar storesnės šlaunys, jos, rupūžkės, išsipūtė pirmiausios ir pasiduos matyt paskiausios
). Telpu į priešnėštuminius rūbus.
Knyga man išgydė galvą. Nebelaikau savęs storule
Daugiau svorio mest nenoriu, bet įtariu dar šiek tiek nuskristi gali. Man net įdomu, koks gi mano organizmo "set point'as" (natūralus, prigimtinis svoris, kurį jis gali palaikyti be ypatingų pastangų)
Jei dar bus kokių pokyčių po mėnesio, parašysiu