Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisiais

QUOTE(the_wanted @ 2016 11 23, 23:26)
Bendrai siandien ryte buvo 62.1😊 Tai gi man minimum 2.2 kg liko 😂

O tu numaciusi sau koki apdovanojima, jei pasieksi tiksla (aisku, kad pasieksi biggrin.gif )?
As galvojau pirktis nauja sporto apranga ir ypac batus. Su manaisiais viskas tvarkoje, odiniai balti adidukai. Nu bet pirkti 2003m. unsure.gif As i juos ziureti nebegaliu. Noriu nauju, tai man tie batai kaip morka triusiui. Bet tai jei nenumesiu savo 3 kilu, negalesiu pirkti... Zodziu, jau gailiuosi sugalvojusi sau toki apdovanojima.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2016 11 26, 13:26)
O tu numaciusi sau koki apdovanojima, jei pasieksi tiksla (aisku, kad pasieksi  biggrin.gif )?

Zodziu, jau gailiuosi sugalvojusi sau toki apdovanojima.

Hm, nebuvau numacius, bet jau sugalvojau😂 Nes ideja puiki! Kaip ir dontstop turi sau prizu, taip ir mes turesim😁👏 Tai gi, manasis bus - sportbaciai!!!! Turiu zinoma, ne basa sportuoju, bet jau menesi kita vis pagalvoju apie naujus! Dvi priezastys: 1. Noriu atsinaujint, 3metus turiu situos su kuriais dabar sportuoju😊 2. Yra pratimu, kuriuos darydama nesaugiai jauciuos😂😂 manau del to kad jie laisvesni negu galetu but - koja lig slidinetu viduje, truputi zinoma! Tai pagrindine priezastis!

Tai gi, skelbiu oficialiai!! Jus liudytojos- pasiekus 59,9 perku sau sportbatukus!🙈👍👏👏👏
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2016 11 26, 15:57)
Tai gi, skelbiu oficialiai!! Jus liudytojos- pasiekus 59,9 perku sau sportbatukus!🙈👍👏👏👏

Amen. Uzfiksuota.
Atsakyti
Pas mane minus -800g sia savaite. Viso 62,6kg.
Atsakyti
Pireja labai geras rezultatas!

As sversiuos rytoj, manau svoris bus panasus kaip ir ana savaite ax.gif
Atsakyti
Sveikos, na ką, startuoju iš naujo. Aną savaitę nei normaliai prisidaviau, nei laiku svėriausi, žodžiu bardakas unsure.gif
Pradedam taip, šiandien 61,7kg unsure.gif Na pagalvojus iki ne tiek ir daug liko iki to išsvajotojo penketo, ale kaip užkeikta nebejuda žemyn. Bet žinau nuo ko, mūsų namuose pastaruoju metu atsiranda saldumynų. O jei taip nutinka, mano organizmas įjungia rėžimą "sunaikink juos" biggrin.gif Aš čia viena tokia bevalė? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2016 11 28, 09:30)
Pireja labai geras rezultatas!

Sestadieni apsirgau, valgyti visai nenorejau, tai manau, del to ir sekmadieninis rezultatas toks pagerintas gavosi.
Ir vis dar maitinuosi per prievarta, nes apetito visai nera, vis dar negerai jauciuosi. Tokiais momentais supranti, kad is tiesu sveikata svarbiausia. Reikes ateinancius metus pa(si)skelbti sveikatinimosi metais, nes, ziuriu, kuo toliau, tuo dazniau visokios nesamones kimba, limpa ir normalaus gyvenimo gyventi neleidzia.
Atsakyti
Labas rytas!
Mano rezultatas -0.100 biggrin.gif (62.0) Na vis minus biggrin.gif
Kazkaip as vis noriu miego biggrin.gif 9.00 ryte keliuos ir vis atrodo na dar bent pora valandeliu unsure.gif Gal oras..
QUOTE(sima_1 @ 2016 11 28, 12:06)
Sveikos, na ką, startuoju iš naujo. Aną savaitę nei normaliai prisidaviau, nei laiku svėriausi, žodžiu bardakas unsure.gif
Pradedam taip, šiandien 61,7kg unsure.gif Na pagalvojus iki ne tiek ir daug liko iki to išsvajotojo penketo, ale kaip užkeikta nebejuda žemyn. Bet žinau nuo ko, mūsų namuose pastaruoju metu atsiranda saldumynų. O jei taip nutinka, mano organizmas įjungia rėžimą "sunaikink juos" biggrin.gif Aš čia viena tokia bevalė? blush2.gif

AS saldumynams, kaip ir abejinga. Namie yra saldainiu ir sausainiu, bet jau ipratau nekreipti i juos demesio biggrin.gif Bet vis gi kartais kur nors mieste paimu desertuka, jei tikrai suvilioja aprasymas ar nuotrauka biggrin.gif
As labiau desru megeja ax.gif rukytu, vytintu mesyciu mirksiukas.gif Cia jau sunkiau atsisakyt, nes irgi namie yra smile.gif Bet irgi laikausi biggrin.gif Na vakar paemiau kelis gabaliukus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2016 11 29, 10:41)
Labas rytas!
Mano rezultatas -0.100  biggrin.gif (62.0) Na vis minus biggrin.gif
Kazkaip as vis noriu miego biggrin.gif 9.00 ryte keliuos ir vis atrodo na dar bent pora valandeliu unsure.gif Gal oras..

AS saldumynams, kaip ir abejinga. Namie yra saldainiu ir sausainiu, bet jau ipratau nekreipti i juos demesio biggrin.gif Bet vis gi kartais kur nors mieste paimu desertuka, jei tikrai suvilioja aprasymas ar nuotrauka biggrin.gif
As labiau desru megeja ax.gif rukytu, vytintu mesyciu mirksiukas.gif Cia jau sunkiau atsisakyt, nes irgi namie yra smile.gif Bet irgi laikausi biggrin.gif Na vakar paemiau kelis gabaliukus doh.gif

Kiekvienam savos silpnybės. Man pvz dešrų išvis nereikia, yra nėra, vienodai. Aplamai mėsos gali nebūt, nepasigesčiau.

Aš kažkaip jau abejot savim pradėjau, ar iki naujų metų pavyks pasiekti 5 unsure.gif juolab gi šventės, kalnai maisto.. Kaip jūs planuojat daryt per šventinį laikotarpį?

Pasiprašiau Kalėdų senio knygos "Mažos nuodėmės taisyklė", jei Kalėdų senis nemiegos, tai gal ir spės nupirkti biggrin.gif Gal pasisemsiu naujų idėjų
Atsakyti

Sveikos  :4u:

Aš šiek tiek vėliau prisiduosiu - gr 1-2 dienom, darysiu kaip visad kūno analizę, matuosiuosi metru ir tt  :)

Pas mane minus -800g sia savaite. Viso 62,6kg.

Super  :)

Bet žinau nuo ko, mūsų namuose pastaruoju metu atsiranda saldumynų. blush2.gif

Ne dėl to. Galima valgyti kasdieną saldumynus ir sėkmingai lieknėt  :) Esmė tik kiekyje. Jei kasdien suvalgytum po 1 saldainį, nieko neatsitiktų. Net jei po daugiau, bet neišeitum iš kaloražo, irgi nieko neatsitiktų. Klausimas tik, kodėl suvalgai daugiau  :)

Nenoriu piršt savo sistemos, parašau tik taip, kad ir dėl juoko  :)  Kaip ji (sistema, kurios laikausi) aiškina, kodėl žmogus nesusivaldo, ir suvalgo po 3 porcijas ledų ar po visą plytelę šokolado. Viskas dėl draudimų, jei sau draudi saldumynus, nes manai, kad jie kaloringi/nesveiki/tukinantys ir tt, perkeltine prasme įvarai save į kalėjimą :D O ko nori kiekvienas, patekęs į kalėjimą? Žinoma iš jo pabėgti  :D  Taigi anksčiau ar vėliau imi ir nesusivaldai, prisivalgai, kiek telpa, ar kiek yra namuose. Ir ramini sąžinę, kad nuo rytojaus laikysies tvirtai ir daugiau sau to neleisi  :angel_not:

Ką siūlo sistema - leisti sau tą draudžiamą produktą valgyti kada nori ir kiek nori. Kad smegenys ir širdis patikėtų, siūlomas toks ritualas:

nusiperki draudžiamo produkto (kad ir kas tai būtų, na, sakykim, saldainiai) ir sekančiam valgymui pateiki tik jį, pasidengi stalą, atsisėdi ir lėtai, mažais kąsneliais suvalgai kokius 100 g. Įsiklausai į organizmo reakcijas, stengiesi mėgautis kiekvienu kąsneliu, pajausti kiekvieną skonio pustonį... Jei tokio kiekio mažai, dasidedi dar, valgai tiek, kad pasisotintum. 

Sekantis maitinimas - vėl tas pats draudžiamas produktas, aišku, jei vis dar norisi  :D  Dar sekantis - vėl. Ir tt, kol jo norėsis, nors ir kelias dienas ar savaites iš eilės (greičiausiai kad ir koks būtų mėgiamas produktas, po kelių kartų jau jo nebesinorės, norėsis kitokio maisto). Toliau - būtina dar kelis mėnesius turėti to produkto atsargas namie bent 300 g! Kad organizmas galu gale patikėtų, kad bet kada, kada tik tu užsinorėsi to produkto, kad ir vidury nakties, tu jo gausi, nueisi, išsitrauksi iš spintos tas saldaines ir suvalgysi  :D

Ką tai duoda - kai žinosi ir iš tikrųjų visa širdim ir giliausia pasąmone patikėsi, kad tas produktas nėra draudžiamas, jo nebesinorės  :)  Na gal retkarčiais ir tik kokio vieno saldainio  :)

Atsakyti
As nei saldumynu nemegstu, nei desru. Retkarciais paragauju, bet kovoti su savo norais nereikia. Megstu ragauti naujus patieklus, kitu saliu virtuves, bet nemegstu valgyti restoranuose. Namuose ir taip daug gaminu, tai eksperimentuoju retai.
Parasiau ir susimasciau - tai kaipgi as sustorejau, kad jokiu maistiniu nuodemiu neturiu? biggrin.gif

Man vakariniai nevalgymai labai letina medziagu apykaita. Tai vel pradejau vakarieniauti, tik vengiu patiekalu su anglimis.
Atsakyti
donstop, ačiū už komentarą. Suprantu ir aš pati, jog čia dėl to, kad draudžiu sau, užtai ir suvalgau viską iš karto unsure.gif kaip gaila dar kart, kad nėra tos knygos lietuvių kalba, manau nepamaišytų man paskaityt, čia didelis darbas su savim reikia gerai padirbėt, kelių komentarų neužteks..

Pireja, na tai ir man kilo tas klausimas, iš kur pas tave tie nereikalingi kilogramai? biggrin.gif Iš oro gi neauga, matyt vistiek kažką ne taip/ne tiek valgei.. unsure.gif
Atsakyti