Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisiais

Labas rytas 4u.gif
Kas čia per 5 klubas? biggrin.gif

Aš šiandien varysiu į sportą, jeigu darbai nepamaišys, bet lyg ir neturėtų. Nusipikrau per akciją storesnį kilimėlį, tai šonų nebeskauda biggrin.gif ir dar sportdirecte adidasus akcijinius už 18 eu prigirebiau, tai amunicija sportui papildyta kaip turi būti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 14 lapkričio 2016 - 10:20
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 11 14, 10:20)
Kas čia per 5 klubas? biggrin.gif

5-iu zvaigzduciu, t.y. auksciausios prabos biggrin.gif
Man reikia 59,9, su maziau nebegraziai atrodysiu.

Donstop, man gerai per treniruote pasportavus svarstykles sureaguoja tik 2 para po sporto. Gal ir tau taip.
Atsakyti
Galvojau 5 turi būt svoryje kažkur, tai jau norėjau sakyt 75 turiu, noriu 65 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 11 14, 15:01)
Galvojau 5 turi būt svoryje kažkur, tai jau norėjau sakyt 75 turiu, noriu 65  biggrin.gif

Turi turi, tik mes svajojam apie pirmą skaičių tokį biggrin.gif
Atsakyti
Svarstykles paslepiau, 5 km nubegau, vandens prigeriau. Nuotaika visa diena liuks. Dar sutvarkius vakarini edima, biggrin.gif butu isvis labai gerai.
Atsakyti
Sveikos!
Mano rezultatas -0.700, viskas del to, kad maziau kaloringo maisto, o tai kai pradejau per atostogas biggrin.gif Tada persalau, o tai zinoma reiskia, kad organizmui reikia pasistiprinti essen.gif frusty.gif Problema mano galvoje biggrin.gif
Dvi savaites be sporto.. Siandien jau varau i sale mirksiukas.gif

*CoCoNuT* malonu tave matyti mirksiukas.gif Taip taip - pas mus 5klubas, iki naujuju bandom numesti tuos nepajudinamus kelis kg ir pamatyti ant svarstykliu 59.9 flirt.gif

Vakar nusipirkau vistienos krutineles: namie pati sumaliau, susmulkinau cesnaka, idejau 1kiausini, druskos, pipiru - visa mase indeli ir i garu puoda smile.gif 20min ir super kotletas paruostas biggrin.gif
atpjoviau dali ir supjausciau, kartu suspjausciau puse avokado ir puse mango, 1valg saukstas aliejaus, 2vs citrinos sulciu smile.gif ir labai skaniai suvalgiau salotas vakarienei smile.gif
Likusi kotleta valgysiu siandien po treniruotes ir dar liks salotoms, nes avokado su mango irgi turiu ax.gif yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo the_wanted: 15 lapkričio 2016 - 09:38
4u.gif
Nu aš apie 59,9 nesvajoju kol kas, bet užtad vakar gerai pasportavau biggrin.gif ir vakarienė buvo gera - grikiai, daržovės, vištiena.
Gaila, kad vakare biškį panuodėmiavau neišlaikius, bet pamažau pamažu sugrįšiu į pavasario ritmą ir nuritinsiu tą svorį biggrin.gif

Tiesa, išsikėliau sau tikslą, kad tada, kai neinu sportuoti, turiu nueiti 10 tūkst. žingsnių. Tai dabar su telefonu sąžiningai matuoju biggrin.gif

Nuo sienos dingo sporto kalendorius. Gruodį ruošiamės persikaustyti, tai naujuose namuose kabinsiu didelį didelį, kad iš toli matyčiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 15 lapkričio 2016 - 11:38
As po treniruotes showoff.gif Galvojau siandien ramiai bendra padarysim, nepernelig sunkia biggrin.gif Bet tai kur ten, sake nukankins, ir nemelavo biggrin.gif rytoj busiu vaiksciuojanciu robotuku biggrin.gif Bet gerai!!!

Vakar kaip tik ir as parsisiunciau programele, skaiciuot zingsnius, tai va - kol pasivaisciuojau po Oza ir nuo masinos iki masinos tik 3000, siandien daugiau ir nebus. Na tik namie zinoma teks kazkiek pavaiksciuoti biggrin.gif
Atsakyti
Aha, atrodo eini eini ir nė pusės nenueini. Nors aš kai paskutinį kart ieškojau akropolį suknelės ir stalo tai nuėjau gerokai virš normos biggrin.gif
Atsakyti
Kokia neaktyvi temutė pasidariusi blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 16 lapkričio 2016 - 11:23
Panos, kaip jus darote par tas dienas? Ar sportuojate, ypac pradzioje? Nu bijau eiti i sporta, ypac pirmomis dienomis.
Atsakyti
As pirma diena neinu, o veliau sportuoju kaip ir iprastai smile.gif Man sunkiausia pirma diena, toliau viskas ok smile.gif
Atsakyti