Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisiais

As jau savaite be sporto. Pirmadieni negalejau nueiti del seimyniniu aplinkybiu, o siandiena gavau zinute, kad sio vakaro uzsiemimai anuliuoti. Gal bent namie pavyks kokiu atsispaudimu ar atsilenkimu padaryti.
Tikslo siekiancioms iki kaledu - liko 6 sav. 4u.gif

Donstop, smagu, kad atrandi naujas tiesas. As niekada neturejau problemu su maistu, tai man tos tiesos labai naturalios.
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2016 11 08, 10:45)
Jeigu man pavyktu atsisakyti bent jau dalies suvalgomu saldumynu, tai svoris jauciu greitai nukristu iki norimo, nes siaip bendrai as valgau nedaug, tik saldumynai vis pakisa koja blink.gif
Uz 2 savaiciu mano gimtadienis, susitiksiu su draugais, kuriu nemaciau jau ilgokai, tai tikrai noreciau nukratyti dar bet koki 1 kg rolleyes.gif
Siandien galvoju issivirti trinta brokoliu sriuba, ir sveika, ur nedaug kaloriju. Vyro namie nera, tai kaip ir rimtesnio maisto nera prasmes gaminti.

Ir man saldumynai kiša koją verysad.gif Šiaip aš niekad nebuvau jų mėgėja iki nėštumo, o va dabar vis užsimanau. Bet žiūriu čia labai susiję su miegu, nuovargiu... Stengiuosi laikytis kiek galima.
Svoris stovi vietoje. unsure.gif
Atsakyti

Sveikutės  :B

Kaip mūsų klubas "5" laikosi? Kiek narių jame yra?  :D

Aš priduodu šią savaitę -300g  :angel_not:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rud@@kė*: 11 lapkričio 2016 - 18:30
Pas mane nieko gero unsure.gif Kai tik problemos kuriame nors gale - taip sporte ir apsileidziu.
Atsakyti
As apsileidau irgi. Rudens ziemos sezonas mane zudo. Iskart depresija, salta, nera jegu, nieko nesinori. Vel grizau prie 68. Imu netekt vilties.
Atsakyti

Na ir aš į beviltiškų kompaniją  :friends:  Šią savaitę nieko nenumečiau. Ir praeitą tik -200  :mastau:  Nejau viskas, tik tiek ir pavyko su šita sistema?  :sad: Sporto mažiau, nei iki tol...

Atsakyti
Sveikos, šauniosios sportininkės sveikuolės lieknuolės 4u.gif
NE - PA - SI - DUO - KI - TE biggrin.gif
Aš pamažu lyg ir grįžtu į save. Praėjusią savaitę sąžiningai jau ėjau į sportą, tikiuosi ir į temutę dažniau užklysiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Pas mane ir vel pliusas, antra savaite is eiles.
Tikiuosi, nustos lyti ir galesiu is spintos issitraukti sportbacius, eisiu 'lengvai' pabegioti su mazhyliu (jis dvirati mins). Penktadienio vakara toks grazus oras buvo, sausas su maloniu saltuku. Ejau uzsakytu picu pasiimti, tai prasilenkiau su begiojanciais. Sukirbino norejima... Tai jei ir gausis koks 300m, tai bus geriau, nei nieko.
Atsakyti

O aš šiandien tik parašius rytinį postą išjungiau kompą ir nuėjau prabėgt 11 km  :D  Grįžus padariau kiek priklauso šiandien pritupimų pagal challenge'ą (130 šiandien). Tada pasisvėriau, nei vienas gramas neištirpo  :D Jėzau, pamišimas dėl svorio grįžta  :wacko: 

CoCoNuT, grįžk, grįžk greičiau  :4u: 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
na ką, aš atsinešu šiek tiek optimizmo, nukrito per savaitę 500 gr bigsmile.gif jau kaip nebedaug liko iki 5 klubo biggrin.gif
Atsakyti
Na, as pagalvojau kad siandien svarstykles paslepsiu. Nes kasryt lipu ir sugenda nuotaika visai dienai- kam man to reikia? Dziaugsiuos kas diena, o tie kilogramai... aisku, sportuosiu kiek pavyks, maitinsiuos sveikai kiek pavyks... gal uzlipsiu koki karta i menesi, dulkes nuputus biggrin.gif . Bet jau amzius mano turetu but kaip protingos moters, o cia del kiekvieno gramo parinuos. NE-SA-MO-NE. Vat taip.
Atsakyti
Oho, kiek visko prirasete! :-) man per savaite nenukrito ne vieno gramu, bet nieko ir nepriaugo, valio!!!! As labai patenminta, nes buvo pasmaliziauta vienu kitu saldumynu. As esu 5 grupeje, noriu pasiekti kokius 55 kg pradziai, tai dar iki tikslo liko apie 2,5 kg, nei daug, nei mazai, sakyciau...
O kaip suaktyvinti storio kritima, tai manau, kad prirmiausia reikia nepergyventi, nesinervuoti, nestresuoti, buti geros nuotaikos, tai tikrai labai padeda. Cia panasiai kaio norint pastoti, skaiciuoji visokias dienas, nervuojiesi, isitempus, niekas neiseina, o paskui nusispjauni i viska ir sakai sau- kaip bus taip bus, ir po kiek laiko atsipalaidavimo ima ir uzkimba. Taip panasiai ir su svoriu smile.gif Dar issimiegoti normaliai, daugiau laiko miegi, maziau laiko lieka valgyti smile.gif daugiau skysciu vartoti, maziau vietos lieka kietam maistui skrandyje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pergale1: 14 lapkričio 2016 - 10:23