Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisiais

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 08 03, 14:19)
Kiniečiuose:

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 08 03, 15:09)
Nu 300 g nėra mažas rezultatas, trečdalis kilogramo g.gif  Tai jei jauteisi soti, svoris pakrito, tai gal nėra taip blogai ir kankintis nereikia  4u.gif

Aj pas mane amžinas gumukų trūkumas - išsimėto, išsitampo, kirpėja pasisavina (taip buvo du kartus!), tai tokių papirkau rudeniui:

Aš jau matyt išlepinta tuo, kad po baltyminės dienos nukrenta iškart koks pusantro kilo (paskui aišku atgauni jį po truputį per kelias dienas, bet vis tiek, smagu matyti didelį skirtumą ant svarstyklių blush2.gif ) smile.gif

A, ne tokios gumytės smile.gif Tokias turėjau omeny:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 08 03, 13:43)
Aš jau matyt išlepinta tuo, kad po baltyminės dienos nukrenta iškart koks pusantro kilo (paskui aišku atgauni jį po truputį per kelias dienas, bet vis tiek, smagu matyti didelį skirtumą ant svarstyklių  blush2.gifsmile.gif

A, ne tokios gumytės  smile.gif  Tokias turėjau omeny:

user posted image

Geriau pamesti 300 gramų, kad jie negrįžtų, nei kilą, kuris pamažu atauga biggrin.gif
Mano akimis rezai geri ax.gif
Aha, žinau apie kokias gumytes kalbi, bet kažkodėl tokios manęs negundo ax.gif Aš kaip visada atsilieku nuo mados lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 08 03, 14:43)

A, ne tokios gumytės  smile.gif  Tokias turėjau omeny:

user posted image

O kuo jos ypatingos? Aš tundra pirmą kart tokias matau, ir nesuprantu, ką su jomis daryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 08 03, 19:56)
O kuo jos ypatingos? Aš tundra pirmą kart tokias matau, ir nesuprantu, ką su jomis daryt blush2.gif

Oi čia mados klyksmas prieš porą metų buvo biggrin.gif Jos atseit nežaloja plaukų, nepeša, neperspaudžia biggrin.gif

Beje, kol atsimenu, domėjaisi kažkada tangle teezer šepečiais, jei dar nenusipirkai, pas Essence kaip tik išėjo riboto leidimo kolekcijoje, kaina 5 eur (teezeris 20 eur), aš dukrai nupirkau, tas pats, man niekuom nesiskiria, na tik dangtelio neturi. Prismos Droge buvo, tiesa, jau prieš kokį mėnesį...

user posted image
Atsakyti
Ką radau bigsmile.gif Kaip paslėpti pilnumą nuotraukose:

user posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 08 04, 09:00)
Oi čia mados klyksmas prieš porą metų buvo  biggrin.gif  Jos atseit nežaloja plaukų, nepeša, neperspaudžia  biggrin.gif

Beje, kol atsimenu, domėjaisi kažkada tangle teezer šepečiais, jei dar nenusipirkai, pas Essence kaip tik išėjo riboto leidimo kolekcijoje, kaina 5 eur (teezeris 20 eur), aš dukrai nupirkau, tas pats, man niekuom nesiskiria, na tik dangtelio neturi. Prismos Droge buvo, tiesa, jau prieš kokį mėnesį...

user posted image

Dėkuj, bet jau nebeaktualu, nusikirpau plaukus trumpai, nėra daug ką šukuot biggrin.gif pagrinde vėlėsi kai ilgi buvo.

Pas mane nieko naujo, svoris stovi vietoje (vis pasisveriu biggrin.gif ), valgau šiuo metu viską ką noriu (vengiu saldumynų), bet iš esmės kaip ir nusistovėjo 3 valgiai rimti ir koks vienas užkandis. Vakarais jau įpratau nevalgyt, geriu vandens jei kyla noras. Einu gult su dukra, t.y. gana anksti. Tai vat, šito pakanka išlaikyt esamam svoriui,tačiau jo metimui nelabai, reikia labiau prisižiūrėt.
Atsakyti
Ta pirma nuotrauka, kur sėdi, juoką sukėlė biggrin.gif Taip ir įsivaizduoju, ateina fotografas ir sako "Prašom atsisėsti, fotografuosimės įmonės geriausio metų darbuotojo katalogo papildymui", o moteris pliumt ir išdrimba kėdėj biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos!

Nuotraukos irgi prajuokino smile.gif Sunku isivaizduoti kad pozuociau kaip pirmam variante biggrin.gif na nebent buna nuotrauku su dvigubu pagurkliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2016 08 05, 12:14)
Sveikos!

Nuotraukos irgi prajuokino smile.gif Sunku isivaizduoti kad pozuociau kaip pirmam variante biggrin.gif na nebent buna nuotrauku su dvigubu pagurkliu doh.gif

Sveikos 4u.gif

O aš nuolat taip nevykusiai pozuoju doh.gif Fotografuotis nekenčiu, visada bogai išeinu schmoll.gif O dabar matau, kad kalti ir mano mėgstamiausi rakursai biggrin.gif
Atsakyti
Kiekvienas žmogus daugiau mažiau žino, kuriuo rakursu jis atrdodo geriausiai smile.gif
Sverdamas 80 kg nuotraukose neatrodysi kaip sveriantis 50. Nebent fotošopo pagalba biggrin.gif
Bet fotografas irgi turėtų jausti žmogų, matyti jį, patarti, kai psėdėti ar stovėti ir ko nedaryti. Pačiai kartais tenka fotografuoti žmones, visada stengiuosi, kad nuotraukoje žmogus sau patiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 08 05, 12:29)
Sveikos  4u.gif

O aš nuolat taip nevykusiai pozuoju  doh.gif  Fotografuotis nekenčiu, visada bogai išeinu  schmoll.gif  O dabar matau, kad kalti ir mano mėgstamiausi rakursai  biggrin.gif

Aš irgi retai sau kurioj nuotraukoj patinku, pozuot visai nemoku ir nelabai mėgstu. Sy vyru turim vieną tą pačią pozą, kuri metų metais nuotraukose vyrauja biggrin.gif net juokiamės, kokie nuobodūs biggrin.gif

Beje, vakar sulaukiau skambučio iš kilo.lt, čia turbūt visiems skambina, kurie tą nemokamą planą atsisiuntė g.gif labai neturėjau kada kalbėt, kaip tik su dukra lauke buvau, tai mandagiai atsisakiau, kad nieko iš jų nepirksiu ax.gif
Atsakyti