Sveikos
Šiandien viso mėnesio suvedimas. Pasigirti neturiu kuo

Svoris toks pat, kaip prieš mėnesį, per pirmas tris liepos savaites augo, paskutinę - krito ir vėl atsidūriau tam pačiam taške. Viso per vasarą priaugta kol kas 2.6 kg, turėjau pristabdyt, nes "didysis augimas" dar tik priešaky
Riebalų-raumenų analizė parodė, kad nieks nepasikeitė, jau 3 mėn kaip jokių pokyčių.
Apimčių matavimas parodė -4 cm nuo liemens, -2 nuo užpakalio ir po -1 nuo visur kitur, bet kadangi nei svoris, nei riebalų kiekis nepakito

, greičiausiai matavimo paklaida, na dar galvoju kai liepos pirmą matavausi, gal labai ištinus buvau, man būna per karščius
Na o štai sporto suvestinė

Žymėjimas tikrai motyvuoja sportuoti daugiau

Nemanau, kad tiek būčiau atsportavus, jei nieks nesektų. Vis man kažkas trukdė. Tai karšta, tai lyja. Namie be youtubės išvis sunku prisiversti sportuoti

Youtubės neturiu, nes mano kompas taisykloje (nuo gegužės mėnesio

), o vyro, iš kurio dabar rašau, kažkodėl youtubės neužkrauna
Žalia spalva žymėjau dienas, kuomet bėgiojau, o oranžinė - kuomet mosavau svareliais namie. Viso sportavau 16 kartų, 10 k bėgiojau, 6 namie. Paskutinę savaitę mažiau bėgiojau - patyriau šiokią tokią traumą, ištino kulkšnis, padariau pertauką, o vakar atsargiai prabėgau 7 km, viskas gerai, nors dar biškį paskausta. Turėjau tikslą tą savaitę prabėgt jau 10 km, bet

Tikslas atidedamas rugsėjui
Kitą mėnesį nežymėsiu, ilgam išvažiuoju, mažai sporto nusimato rugsėjį
QUOTE(sima_1 @ 2016 08 01, 08:41)
nieko labai nepriaugau pas mamą
Super, šaunuolė
QUOTE(Pireja @ 2016 08 01, 10:51)
Biski offtopicas

Donstop, gal tu zinai kokia gera manikiuriste-pedikiuriste KLP?
Deja, jau 14 metų, kaip nebegyvenu Klp, visai nežinau, ką patarti