Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojai 2016

Vau kiek gražių miško vaizdelių user posted image
QUOTE(cavalli @ 2016 08 18, 21:39)
O cia klausimukas: kas cia per grybai? Ar gali buti pilksvoji kreivabude? O gal gluosnine kreivabude?
user posted image

Panašu į pilkšvąją kreivabudę, bet aš tai nerizikuočiau rinkti user posted image
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2016 08 18, 23:52)
Panašu į pilkšvąją kreivabudę, bet aš tai nerizikuočiau rinkti user posted image

As irgi nerizikuoju, jei nepazistu gerai grybo, nors buvo gaila paliktti tokiom eilem apaugusius kelmus, nes manau, kad kreivabudes cia kazkurios ax.png
Dabat internete ziurinejau, kad kazko panasaus nevalgomo ar nuodingo kaip ir nera unsure30x30.png
Atsakyti
Miergai, Vilniuje pradėjo dygti baravykai ir raudonikiai, ypač gausiai raudonikiai user posted image
Šiandieninis gerų poros valandikių pasivaikščiojimas po pušynėlius user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
Vakar su mama ėjome iš bruknių,reikėjo praeiti mažiuką šabakštyną,kad užėjome raudonikių. blink30x30.png Ir didelių ir vidutinių ir mažiukų.............gyvenime tiek nebuvau mačiųsi tokiame mažame plote.Tai didelių net neėmėme,nes uogos kibire buvo.Paskui einant keliu,tieiog ant keliuko raudonikiai dygsta ir svarbiausia visi sveiki,ko nepasakytum apie baravykiukus. mirksiukas.png
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2016 08 18, 23:04)
Miergai, Vilniuje pradėjo dygti baravykai ir raudonikiai, ypač gausiai raudonikiai

Jatus kokie gražūs, ir sudėlioti taip tvarkingai, thumbup2.png mirksiukas.png

QUOTE(IngridaB @ 2016 08 19, 05:53)
Vakar su mama ėjome iš bruknių,reikėjo praeiti mažiuką šabakštyną,kad užėjome raudonikių. blink30x30.png Ir didelių ir vidutinių ir mažiukų.............gyvenime tiek nebuvau mačiųsi tokiame mažame plote.Tai didelių net neėmėme,nes uogos kibire buvo.Paskui einant keliu,tieiog ant keliuko raudonikiai dygsta ir svarbiausia visi sveiki,ko nepasakytum apie baravykiukus. mirksiukas.png

Geras radinys tongue30x30.png
Atsakyti
turbūt pirmi metai, kai aš tiek raudonikių randu smile30x30.png Na kokie jie man gražūs... vis galvoju, kada čia aš jų atsirinksiu, bet vis dar sočiai parsinešu smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2016 08 18, 23:52)

Issiaiskinau kas cia per grybai smile30x30.png
Lot. Pleurocybella porrigens, lietuviskai lygu kriaukliškoji baltė smile30x30.png
Atsakyti
Nėr Jonavoj grybų verysad.png ...Tiksliau-nėra mano mylimame Naujasodyje.Prasivalkiojom šiandien kelias val.,po krepšį prisignaibėme,bet tolko nėr...pagrinde raudonikiai,bet jau pakirmiję,kai ketvirtadienį jų buvo nemažai ir sveiki.Baravykas vienas-kitas ir tie patys suėsti kiaurai.Lepšiukai maži,o pilnos apačios kirminų ir kiaušinių...Jau sausa,pakraščiai dulka ir čeža.Pušynuose nebuvau,nežinau kokia padėtis,o turgelyje vakar keli raudonikiai mano metų,jei ne vyresni tongue30x30.png .Gipso dar nenuėmė,tad guodžia bent tai,kad grybų nėr smile30x30.png Na,tikiuosi ir laukiu,kada užbanguos tos bangos baravykųsmile30x30.png.A,tiesa,žydukų daug ir gražūs,bet nerinkau,dar "pasikėlusi".tikiuosi prabangesnių grybukų biggrin30x30.png
Papildyta:
CAVALI,pamiršau pagirti tą nuostabų žabo aplink kamieną!Nuostabi foto clap_1.png
Atsakyti
man žydukai krito akyse biggrin30x30.png kai buvo paskelbta, kad jie daug radiacijos sukaupia , nežinau kiek čia tiesos, bet neimu jų, dar juos pas mus vadina "juodas grybas" arba saldukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 22 rugpjūčio 2016 - 14:30
QUOTE(Lyžuka @ 2016 08 22, 15:30)
man žydukai krito akyse biggrin30x30.png kai buvo paskelbta, kad jie daug radiacijos sukaupia , nežinau kiek čia tiesos, bet neimu jų, dar juos pas mus vadina "juodas grybas" arba saldukai

Bet iki paskelbimo visi valgė ir visi gyvi :-) Darydavau tik mišraines iš jų.Kiaušiniai,sviestas,lašiniai irgi buvo paskelbti nuodingais,bet va,reabilitavo :-)!Bet taip,renku tik iš neturėjimo ką rinkti,kaip ir voveres :-).Na,tai ar RANDATE grybų?Toks štilis čia pas mus....
Atsakyti
Randam, sveikų raudonviršių ir sukirmijusių baravykų. Žmonių sumažėję. Jie geriau eis dėl sipuvusių baravykų šniūrais nei dėl sveikų raudonikių
Atsakyti
Šiandien Dzūkijoj karaliauja voveraitės smile30x30.png Beveik penkis kilogramus prilupau. O baravykai sukirmiję verysad.png Kai randu kokį gražuolį ir aptinku tikrą kirmėlių "landynę", pagalvoju, kad geriau iš vis nerasčiau tų baravykų unsure30x30.png .
Atsakyti