Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojai 2016

QUOTE(cavalli @ 2016 08 14, 17:39)
Gal galit placiau papasakot apie tas sultis blush-anim-cl.png
Dabar pasidarot vienu sermuksniu sultis, o paskui ziema maisot su kitom sultim? Ar dabar jau iskarto maisot su kitom?
Kaip jas parauosti ziemai, taip kaip obuoliu, pakaitint ir i tara ispilstyt?
Cukraus dedat?

Is anksto dekui 4u.png

Nu tai va:

iš pririnktu 2 kibiru su šakutem ir lapais bigsmile.png nurinkus uogas gavosi apie 1.5 kibiro uogučiu (kibirai nuo majonezo kas juos įsivaizduoja) tada nuploviau ir permaliau per kombainą, bet nelabai smulkiai (sakoma iš smulkios tyres prasčiau spaudžias) ir į puoda, dar įpyliau 1 l vandens ir pakaitinau, tada per merliu vyras išspaude , gavosi 7 litrai, į juos supyliau 2 kg cukraus ir pakaitinau iki virimo ir viskas, kaip sakoma nepraėjo nei diena ir sulčių yra

galima ir nemalti bet pakaitinti tik uogas, kažkada taip ir darem, bet sumalus lyg geriau bega, na supilčiau i mažus stiklainiukus po 0.2 l talpos tai bus i kitas sultis pamaišyt, man patinka ju kartumas (su siaku aišku tongue30x30.png )

skaičiau kad yra n budu ta kartuma nuimt bet aš neturiu tiek kantrybes žaist, beto jis man ir nemaišo,

dar galvoju su obuoliu sultimis išsispaust koki bidona ju pamaišius smile30x30.png

beje šiandien 2 kibirus raudonikiu vyras partempe, keisčiausia kad prieš pora dienu ten pat buvo ir nieko o dabar ant tako jau vos ne perraugę
Atsakyti
kur grybavo vyras,jei ne paslaptis?Rukloje ar kokiame Naujasodyje?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 08 15, 15:14)
Nu tai va:

Dekui uz issamia info tongue30x30.png
Bandysiu gal ir as paragavimui pasidaryt, nes sermuksniu cia aplink mumi nors karuciais vezk lotuliukas30x30.png
Skaiciau, kad kartuma nuima salnos, jei skintos iki salnu, tai reik per nakti saldikli palaikyt ax.png

Ne i tema, bet kokie tie nauji veidukai keisti, senieji labiau patiko man unsure30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2016 08 15, 15:12)
kur grybavo vyras,jei ne paslaptis?Rukloje ar kokiame Naujasodyje?

aha prie Ruklos, poligone tam
QUOTE(cavalli @ 2016 08 15, 15:34)
Dekui uz issamia info tongue30x30.png
Bandysiu gal ir as paragavimui pasidaryt, nes sermuksniu cia aplink mumi nors karuciais vezk lotuliukas30x30.png
Skaiciau, kad kartuma nuima salnos, jei skintos iki salnu, tai reik per nakti saldikli palaikyt ax.png

Ne i tema, bet kokie tie nauji veidukai keisti, senieji labiau patiko man unsure30x30.png

aha pabandykit , gal patiks smile30x30.png, dar tipo kartuma nuima plikinimas verdančiu vandeniu ir tai reikia daryt 4 kartus

veidukai tragiški ...anuos gal apmokestino kažkas kad tokiais durnais pakeitė bis.gif bis.gif bis.gif bis.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
Veidukai siaubingi.

Pas mus dygsta raudonviršiai aktyviai
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2016 08 15, 20:36)
Veidukai siaubingi.

Pas mus dygsta raudonviršiai aktyviai

Sveikos gal kas simoniu gyrioja gribavo,ar digsta ten grybai?
Atsakyti
Laisvadienius vėl praleidau kaime, Varėnos apylinkėse. Pirmas baravykas nuteikė optimistiškai, bet paskui - vaizdas liūdnokas. Per 2 dienas dviese radom kokius 6 baravykus, šiek tiek raudonviršių ir gausybę ūmėdžių. Kadangi vyriškis dievina ūmėdes, tai jam labai gerai buvo, man tai smagiau rimtesnius grybus rinkti...

Pirmas grybas. Sveikut sveikutėlis
user posted image
Atsakyti
oij koks milžinas tongue30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2016 08 16, 15:34)

Wohhhow tongue30x30.png - ir dar sveikas !!! cool30x30.png Oi kaip sveikinu. Aš tai dar apie rudmėses svajoju, bet nežinau, kur aplink Kauną / Braziūkus augtų. Braziūkuos buvau vienoj vietoj radus (šalia žvirkelio į Griškabūdį), bet patikrinau - nebuvo...
Atsakyti
Oho koks grybukas smile30x30.png

Kaip raugiat grybus? Gal žinot kokį superinį pasiteisinusį recepta?
Atsakyti
kaip grybaujasi,mergytės?
Atsakyti
Atnesu graziu vaizdu (man grazus, tikiuos ir jums) ir turiu viena klausimuka 4u.png
Cia grazus vaizdai:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O cia klausimukas: kas cia per grybai? Ar gali buti pilksvoji kreivabude? O gal gluosnine kreivabude?
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Jurkinas @ 2016 08 16, 17:34)
Pirmas grybas. Sveikut sveikutėlis

O cia tai grybas, svoguniuka, biski sonines ir pietus yra tongue30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 18 rugpjūčio 2016 - 20:55