Įkraunama...
Įkraunama...

Namai iki 80 m2 - maži, bet neprasti! III d

mokamu svilpiku kalba? tu genijus gal premija tau

Atsakyti
Kestas24: šiai gali žiūrėti projektų kiek nori, bet vistiek nerasi tinkamo sau, na bet gal tu išimtis. Tai siūlau pasiimk kokį nors arčiausiai patinkamo projektą, ir persibraižyk pagal savo norus su sweethome programa.
Atsakyti
Sveiki,kadangi tema mirus bandau zadinti. Pasidalinkit idejom vidaus isplanavimais mazu 2 aukstu namu😊
Atsakyti
Ką vadini "mažu" 3*3 ar ar 7*7 per du aukštus? Pateik savo vizijas kažką primesime ;)
Atsakyti
6×8 jai jau taip tiksliau😊
Atsakyti
kokie norai: koks šildymas, kiek miegamųjų?
Atsakyti
Apacioj svetaine vietuve vonia ir vc. Antram aukste miegamas ir 2 vaiku kambariai. Sildysimes zidiniu.
Atsakyti
QUOTE(linukas85 @ 2019 02 03, 11:38)
Sildysimes zidiniu.

Dėl šitos vietos siūlyčiau dar gerai pagalvoti, kol nevėlu.
Atsakyti
kodel pagryskite? jau suplanuota..
Atsakyti
QUOTE(linukas85 @ 2019 02 03, 13:57)
kodel pagryskite? jau suplanuota..

Dirbsit peckuriais, katiline bus svetainej su visom siukslem nuo malku, pelenais, vorais ir t.t. Silumos reguliavimo jokio, pakursit bus iskart per karsta, uzges - iskart atves. Viskas atrodo graziai, kol nepabandai taip gyvent (man teko). Nebe tie laikai, kad kurenti malkomis.
Atsakyti
QUOTE(balamūtas @ 2019 02 03, 15:40)
Dirbsit peckuriais, katiline bus svetainej su visom siukslem nuo malku, pelenais, vorais ir t.t. Silumos reguliavimo jokio, pakursit bus iskart per karsta, uzges - iskart atves. Viskas atrodo graziai, kol nepabandai taip gyvent (man teko). Nebe tie laikai, kad kurenti malkomis.

100% pritariu! Gyvent pastoviai man neteko, tik vasarnami tenka daznai savaitgalias pabut su tokiu sildymu!
Niekada Name negalvociau apie pagrindini toki sildymo buda.
Atsakyti
na cia gal kaip kieno poziuris..draugai 4m gyvena ir jokiu nusiskundimu..
Atsakyti