Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė po JAV su namų ant ratų :)

Taip, taip. Čia toks pats švilpikas, kaip žymiajame filme "Švilpiko diena". Tiesa, tas filmas visai ne apie švilpiką. Bet tik ne mūsų! Kvečiame žiūrėti pirmąją serialo seriją, kurioje sužinosite, kodėl švilpikas, kaip jis pas mus atsirado, bei ką su juo darėme. Pradžioje net prireikė paklausti Google, kas jis toks ir kaip su juo elgtis, bet mes greit susipratome. Man akimirksniu įsijungė mamos instinktas (nes pergyvenau, kiek jis gali išbūti naktį nevalgęs), ir aš atsibusdavau naktimis! Pati, tiesiog, su mintimi, kad reikia maitinti gyvūnėlį. To paprastai nebūna, aš miegu, kaip užmušta, ir atsibundu tik išgirdusi vaikus smile.gif

Taigi, susipažinkite, tai - Whistle (lietuviškai tai reiškia "švilpesys").

VIDEO

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Mūsų švilpikas auga ir puikiai jaučiasi. Daug ir godžiai valgo pieną, pradeda kramtyti dobilų žiedus. Dar nevalgo jų, bet pabando ant danties smile.gif Mėgsta glaustis prie žmonių, kur šilta ir minkšta smile.gif

VIDEO

Atsakyti
Vos per porą savaičių švilpikas taip smarkiai paaugo! Valgo daug žolių ir lapų. Mes jį vedžiojame lauke, kad mokėtų maitintis ir tyrinėti, kasti olas. Jis labai linksmas ir mielas, mėgsta žaisti, būti kutenamas ir glostomas. Užlipa ant sofų, arba kur tik jam reikia smile.gif Atsiaugino ilgą minkštą purų kailiuką ir lašinukus ant šonų smile.gif Jie švilpikams reikalingi, nes žiemą jie miega, kaip ir meškos.

VIDEO

Atsakyti
Sveiki Irine biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Labai jums ačiū už nuostabius pasakojimus ir video bigsmile.gif Labai smagu kartu su jumis keliauti ir pajausti tą tikrąjį amerikietiškąjį gyvenimą bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Dar kartą širdingai dėkoju už atsakymą į asmeninį mano klausimą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Geros kloties jums Irine ir jūsų šeimai biggrin.gif Nuostabių akimirkų ir daug daug daug saugių kelionių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2019 03 27, 21:55)
Sveiki Irine  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Labai jums ačiū už nuostabius pasakojimus ir video  bigsmile.gif  Labai smagu kartu su jumis keliauti ir pajausti tą tikrąjį amerikietiškąjį gyvenimą  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Dar kartą širdingai dėkoju už atsakymą į asmeninį mano klausimą  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Geros kloties jums Irine ir jūsų šeimai  biggrin.gif Nuostabių akimirkų ir daug daug daug saugių kelionių  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

P.S.Kaip laikosi jūsų augintinis?Koks tolimesnis jo gyvenimas?
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2019 03 27, 21:55)
Sveiki Irine  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Labai jums ačiū už nuostabius pasakojimus ir video  bigsmile.gif  Labai smagu kartu su jumis keliauti ir pajausti tą tikrąjį amerikietiškąjį gyvenimą  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Dar kartą širdingai dėkoju už atsakymą į asmeninį mano klausimą  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Geros kloties jums Irine ir jūsų šeimai  biggrin.gif Nuostabių akimirkų ir daug daug daug saugių kelionių  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ačiū jums už gražius žodžius smile.gif

O apie tolesnį švilpiko gyvenimą štai čia:

Švilpikas dar paaugo! Jis pas mus jau 3 savaites, o jam pačiam dabar maždaug nepilni 2 mėnesiai. Jis visų draugas, daug valgo ir storėja smile.gif Jo mėgstamiausi - paprikos bei trešnės. Ir juos labai gražiai valgo. Kauliukus tvarkingai išspjauna.

Dar mėgsta žaisti su Maja, vejasi ją, kai ji bėga smile.gif Mano, kad jis - šuniukas smile.gif

VIDEO

Atsakyti
Šiame video rodome paaugusį švilpiką, kuris moka ir mėgsta žaisti ir dūkti ir mano, kad jis yra mažas šuniukas smile.gif

VIDEO
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2019 04 01, 21:22)
Šiame video rodome paaugusį švilpiką, kuris moka ir mėgsta žaisti ir dūkti ir mano, kad jis yra mažas šuniukas smile.gif

VIDEO

Sveiki Irine biggrin.gif
Koks mielas mažasis jūsų draugas wub.gif wub.gif wub.gif Kaip jis paaugo,tikras dičkis thumbup.gif
O kokį vardą jam parinkote?
Kaip visada smagu žiūrėti jūsų video,kurie pakelia nuotaiką bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Sėkmės jums ir toliau,rašykite,kelkite video,nes džiugu yra žinoti,kad toli toli,kitame pasaulio krašte yra tokia Irine ir jos šeima,kuri keliauja ir dalinasi savo įspūdžiais bei nuotykiais mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
Ačiū Jurgita-Gabriele!

Labai pamilome švilpiką ir ilgėsimės jo, bet atėjo laikas atsisveikinti... Žiūrėkite, kokį sprendimą priėmėme smile.gif

VIDEO

Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2019 04 05, 00:35)
Ačiū Jurgita-Gabriele!

Labai pamilome švilpiką ir ilgėsimės jo, bet atėjo laikas atsisveikinti... Žiūrėkite, kokį sprendimą priėmėme smile.gif

VIDEO

Sveiki Irine biggrin.gif
Sėkmės tau Hagridai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Ir mes spėjome jį pamilti ax.gif
Manau,tai tikrai geriausias sprendimas švilpikui mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Sėkmės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2019 04 05, 17:38)
Sveiki Irine  biggrin.gif
Sėkmės tau Hagridai  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Ir mes spėjome jį pamilti  ax.gif
Manau,tai tikrai geriausias sprendimas švilpikui  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
Sėkmės  biggrin.gif

Ačiū smile.gif Jie vis tik priėmė sprendimą jį paleisti, bet jiems geriau žinoti smile.gif Bent jau padarė tai tinkamai ir saugiai.

O čia į šalių skirtumų temą smile.gif Na, prisipažinkite, ar as nors važiuojate į IKEA su tikslu... papusryčiauti? smile.gif Mes - taip. Labai mėgome tai daryti Lietuvoje, ir čia su vaikais neatsiliekame smile.gif Rodome, kaip atrodo amerikietiški pusryčiai Ikėjoje.

P.S. Pati Ikea tokia pati, o štai restoranas - adaptuotas ;)

VIDEO

Atsakyti
Sveiki Irine biggrin.gif

Skanaus essen.gif Tikrai geri ir sotūs amerikietiški pusryčiai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Mes nesame pusryčiavę Ikejoje,tad palyginti negalėčiau...Esame tik pietavę mirksiukas.gif
Kiek supratau,maistas nelabai skiriasi?Bet lentynos tuštokos...Lietuvoje bent jau per pietus,tai lentynos pilnos maisto 4u.gif
Ąčiū,kad dalinatės biggrin.gif Įdomu pažinti ir palyginti kitos šalies skirtumus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Sėkmės bigsmile.gif
Atsakyti