Taip, taip. Čia toks pats švilpikas, kaip žymiajame filme "Švilpiko diena". Tiesa, tas filmas visai ne apie švilpiką. Bet tik ne mūsų! Kvečiame žiūrėti pirmąją serialo seriją, kurioje sužinosite, kodėl švilpikas, kaip jis pas mus atsirado, bei ką su juo darėme. Pradžioje net prireikė paklausti Google, kas jis toks ir kaip su juo elgtis, bet mes greit susipratome. Man akimirksniu įsijungė mamos instinktas (nes pergyvenau, kiek jis gali išbūti naktį nevalgęs), ir aš atsibusdavau naktimis! Pati, tiesiog, su mintimi, kad reikia maitinti gyvūnėlį. To paprastai nebūna, aš miegu, kaip užmušta, ir atsibundu tik išgirdusi vaikus
Taigi, susipažinkite, tai - Whistle (lietuviškai tai reiškia "švilpesys").
VIDEO
Vos per porą savaičių švilpikas taip smarkiai paaugo! Valgo daug žolių ir lapų. Mes jį vedžiojame lauke, kad mokėtų maitintis ir tyrinėti, kasti olas. Jis labai linksmas ir mielas, mėgsta žaisti, būti kutenamas ir glostomas. Užlipa ant sofų, arba kur tik jam reikia Atsiaugino ilgą minkštą purų kailiuką ir lašinukus ant šonų Jie švilpikams reikalingi, nes žiemą jie miega, kaip ir meškos.
VIDEO
VIDEO
Sveiki Irine
Labai jums ačiū už nuostabius pasakojimus ir video Labai smagu kartu su jumis keliauti ir pajausti tą tikrąjį amerikietiškąjį gyvenimą
Dar kartą širdingai dėkoju už atsakymą į asmeninį mano klausimą
Geros kloties jums Irine ir jūsų šeimai Nuostabių akimirkų ir daug daug daug saugių kelionių
Labai jums ačiū už nuostabius pasakojimus ir video Labai smagu kartu su jumis keliauti ir pajausti tą tikrąjį amerikietiškąjį gyvenimą
Geros kloties jums Irine ir jūsų šeimai Nuostabių akimirkų ir daug daug daug saugių kelionių
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2019 03 27, 21:55)
Sveiki Irine
P.S.Kaip laikosi jūsų augintinis?Koks tolimesnis jo gyvenimas?
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2019 03 27, 21:55)
Sveiki Irine
Ačiū jums už gražius žodžius
O apie tolesnį švilpiko gyvenimą štai čia:
Švilpikas dar paaugo! Jis pas mus jau 3 savaites, o jam pačiam dabar maždaug nepilni 2 mėnesiai. Jis visų draugas, daug valgo ir storėja Jo mėgstamiausi - paprikos bei trešnės. Ir juos labai gražiai valgo. Kauliukus tvarkingai išspjauna.
Dar mėgsta žaisti su Maja, vejasi ją, kai ji bėga Mano, kad jis - šuniukas
VIDEO
QUOTE(Irine @ 2019 04 01, 21:22)
Šiame video rodome paaugusį švilpiką, kuris moka ir mėgsta žaisti ir dūkti ir mano, kad jis yra mažas šuniukas
VIDEO
VIDEO
Sveiki Irine
Koks mielas mažasis jūsų draugas Kaip jis paaugo,tikras dičkis
O kokį vardą jam parinkote?
Kaip visada smagu žiūrėti jūsų video,kurie pakelia nuotaiką
Sėkmės jums ir toliau,rašykite,kelkite video,nes džiugu yra žinoti,kad toli toli,kitame pasaulio krašte yra tokia Irine ir jos šeima,kuri keliauja ir dalinasi savo įspūdžiais bei nuotykiais
QUOTE(Irine @ 2019 04 05, 00:35)
Ačiū Jurgita-Gabriele!
Labai pamilome švilpiką ir ilgėsimės jo, bet atėjo laikas atsisveikinti... Žiūrėkite, kokį sprendimą priėmėme
VIDEO
Labai pamilome švilpiką ir ilgėsimės jo, bet atėjo laikas atsisveikinti... Žiūrėkite, kokį sprendimą priėmėme
VIDEO
Sveiki Irine
Sėkmės tau Hagridai Ir mes spėjome jį pamilti
Manau,tai tikrai geriausias sprendimas švilpikui
Sėkmės
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2019 04 05, 17:38)
Sveiki Irine
Sėkmės
Sėkmės
Ačiū Jie vis tik priėmė sprendimą jį paleisti, bet jiems geriau žinoti Bent jau padarė tai tinkamai ir saugiai.
O čia į šalių skirtumų temą Na, prisipažinkite, ar as nors važiuojate į IKEA su tikslu... papusryčiauti? Mes - taip. Labai mėgome tai daryti Lietuvoje, ir čia su vaikais neatsiliekame Rodome, kaip atrodo amerikietiški pusryčiai Ikėjoje.
P.S. Pati Ikea tokia pati, o štai restoranas - adaptuotas ;)
VIDEO
Sveiki Irine
Skanaus Tikrai geri ir sotūs amerikietiški pusryčiai
Mes nesame pusryčiavę Ikejoje,tad palyginti negalėčiau...Esame tik pietavę
Kiek supratau,maistas nelabai skiriasi?Bet lentynos tuštokos...Lietuvoje bent jau per pietus,tai lentynos pilnos maisto
Ąčiū,kad dalinatės Įdomu pažinti ir palyginti kitos šalies skirtumus
Sėkmės
Skanaus Tikrai geri ir sotūs amerikietiški pusryčiai
Mes nesame pusryčiavę Ikejoje,tad palyginti negalėčiau...Esame tik pietavę
Kiek supratau,maistas nelabai skiriasi?Bet lentynos tuštokos...Lietuvoje bent jau per pietus,tai lentynos pilnos maisto
Ąčiū,kad dalinatės Įdomu pažinti ir palyginti kitos šalies skirtumus
Sėkmės