DĖMESIO - KAD NENUSIVILTUMĖT - TIKRASIS IŠSIVERŽIMAS PRASIDEDA TIK NUO 1:50 MIN., bet iki tol galima pamatyti šalia besiveržiantį kitą geizerį ir kiek žmonių stebi pasirodymą

Yellowstone!!! Mano mėgstamiausia ir gražiausia vieta JAV! Čia apsilankėme jau antrąjį kartą, ir mano įspūdžiai nė kiek ne mažesni, netgi, atvirkščiai, dar didesni, grįžau, kaip į gimtąsias pasiilgtas vietas. Kažkam čia "na, kas čia tokio, geizeriai, visi vienodi...", kažkam smirda, kažkam per daug važinėti, nes per dideli atstumai, bet man tai - KAŽKAS TOKIO!
Visi tie geizeriai, visi tie šimtai baseinėlių man yra ABSOLIUČIAI SKIRTINGI IR NEPAKARTOJAMI. Viskas neįtikėtino grožio ir įdomumo.
Šįkart parodysiu legendinio, vieno iš pirmųjų 1870 m. čia atrastų geizerių - Old Faithful - išsiveržimą. Savo vardą jis pelnė ne šiaip sau - jis veržiasi stebėtinai reguliariai - intervalas - nuo 45 iki 125 minučių (reindžeriai kaskart prognozuoja sekantį išsiveržimą ganėtinai tiksliai, su maždaug 10 minučių paklaida, ir tas laikas priklauso nuo to, kiek trūko ankstesnis), ir trunka nuo 3 iki 10 minučių. Fontano aukštis - nuo 32 iki 56 m. Šiame video - vidutinio aukščio išsiveržimas, esu mačiusi ir aukštesnį, bet vis tiek įspūdingas

Tai vienareikšmiškai populiariausias geizeris parke, nors nėra nei aukščiausias, nei gražiausias. Bet užtad labai "ištikimas"
VIDEO