Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

Krantas ten geras. Jei prie tu apartamentu, tai nedaug vietos, bet uztenka. Ne betonuota tikrai, akmenukai. I sona paejus ir didesnis papludimys, bariukas mini veikia. Tikrai neblogai.

O tie seimininkai Jums atrase, ten pat susiradot?

Atsakyti
QUOTE(Yamaja @ 2018 02 14, 21:08)
<p>Krantas ten geras. Jei prie tu apartamentu, tai nedaug vietos, bet uztenka. Ne betonuota tikrai, akmenukai. I sona paejus ir didesnis papludimys, bariukas mini veikia. Tikrai neblogai.
</p><p>O tie seimininkai Jums atrase, ten pat susiradot?
</p>

Ne, pas kitus susiradom, bet irgi Mimice. Rase, kad vaikams labai tinkamas papludimys, nu tai ziuresim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2018 02 10, 20:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="71979731" data-time="1517207413"><div><p>Vakar done. Parase pati seiminyke, kad aliooo, jei norit tai welcome, nes traukinys nelaukia, tai staigiai teko primest datas.
Sake splite +20 laipsniu, saule sviecia. Eina peklon. Galvojau nulekt bent su vaiku per vasario atostogas, tik ne su masina o lektuvu, bet lektuvo bielietu brangumas vartotojo įkelta nuotraukauz tiek amerikon suskraidyt galiu. Tai atsisakiau tos minties, nors ziauriia noreciau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Ir vel i Kroatija?  biggrin.gif </p><p></p><p>as siemet turbut praleisiu, uzteks jau 3 metus is eiles... </p><p></p><p>***</p><p>pernai seimininke sake, kad metai buvo geri, turistu tik daugeja, tai nieko nuostabaus kad siemet pasiula mazesne, o ir kainos turbut kils. Jau ir praejusia vasara kavinese kainos buvo truputi pakile lyginant su metais atgal. Populiareja Balkanai, ypac Kroatija  ax.gif  4u.gif </p>

Aha biggrin.gif na bus trečias kartas. Jei turėsiu laiko ir galimybių, gal pirma nuvarysim kitoje pusėje esančion Anconon. Bet jei ne, tada 14 dienų padrybsosim vėl. Mano vaikui ten labai patinka. Ir man gerai biggrin.gif vėl rūgpjūtį. Bet jei labai privargsim, tai gal kokią savaitinę lėktuvinę dar nusipirksim. Bus matyt kaip su darbais.
Kaip Kuba?
Atsakyti

Aha biggrin.gifna bus trečias kartas. Jei turėsiu laiko ir galimybių, gal pirma nuvarysim kitoje pusėje esančion Anconon. Bet jei ne, tada 14 dienų padrybsosim vėl. Mano vaikui ten labai patinka. Ir man gerai biggrin.gifvėl rūgpjūtį. Bet jei labai privargsim, tai gal kokią savaitinę lėktuvinę dar nusipirksim. Bus matyt kaip su darbais.
Kaip Kuba?

A Tu is kur zinai ?!  :bigsmile:  :D Lyg nesiskelbiau labai niekur...  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2018 02 22, 16:06)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72009184" data-time="1519280045"><div><p>Aha vartotojo įkelta nuotraukana bus trečias kartas. Jei turėsiu laiko ir galimybių, gal pirma nuvarysim kitoje pusėje esančion Anconon. Bet jei ne, tada 14 dienų padrybsosim vėl. Mano vaikui ten labai patinka. Ir man gerai vartotojo įkelta nuotraukavėl rūgpjūtį. Bet jei labai privargsim, tai gal kokią savaitinę lėktuvinę dar nusipirksim. Bus matyt kaip su darbais.
Kaip Kuba?</p></div></blockquote><p></p><p>A Tu is kur zinai ?!  bigsmile.gif  biggrin.gif Lyg nesiskelbiau labai niekur...  unsure.gif </p>

Aš viską žinau biggrin.gif
Atsakyti

Aš viską žinau biggrin.gif

:D  :D  nu ok, ateik i Kubos tema papasakosiu  :wink:  patiko nerealiai!!  :yahoo: 

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2018 02 22, 21:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72010347" data-time="1519322182"><div><p>Aš viską žinau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p> biggrin.gif  biggrin.gif  nu ok, ateik i Kubos tema papasakosiu  wink.gif  patiko nerealiai!!  yahoo.gif </p>

Su zvake prie lango stovi 😎
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2018 02 22, 20:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72010347" data-time="1519322182"><div><p>Aš viską žinau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p> biggrin.gif  biggrin.gif  nu ok, ateik i Kubos tema papasakosiu  wink.gif  patiko nerealiai!!  yahoo.gif </p>

Ok. Ir aš ten noriu. Renkuosi tarp Dubajaus ir Kubos. Kitais metais pyplis bus augesnis norėč kur toliau.
Atsakyti

Su zvake prie lango stovi 😎

:D 

Ok. Ir aš ten noriu. Renkuosi tarp Dubajaus ir Kubos. Kitais metais pyplis bus augesnis norėč kur toliau.

Oi zinok Dubajus ir Kuba tai skirtingi pasauliai  :rolleyes:  Su vaiku tai gal geriau ne i Kuba. Po palme pagulet tai gerai, bet vien del to taip toli trenktis neapsimoka... Visas Kubos zavesys kitame, prabangos ten nerasta, o jei rasta tai ji kitokia. Aisku nuo poziurio daug kas priklauso, bet tokie dalykai kurie pvz kokioj Turkijoj mane erzintu ir buciau pikta, ten neturejo jokios reiksmes. Svarbiausia buvo kitame! Nesiplesiu cia... reik kraustytis i kita tema, o tai uzbanins moderatore  :D  :4u: 

Atsakyti
Kur renkates tarpines nakvynes, kai namo važiuojat?
Atsakyti

Mes kai be vaiku tai degalinej prie Vienos nusnaudem vienakart, neemem nakvynes. O pernai tai Cekijoj nakvojom kazkokiam motely pakeliui papigiai... tai vakare kai griuvom tiesiai i lovas buvo dzin, bet ryte tik kuo greiciau dingt norejosi  :D 

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2018 02 23, 15:17)
<p>Mes kai be vaiku tai degalinej prie Vienos nusnaudem vienakart, neemem nakvynes. O pernai tai Cekijoj nakvojom kazkokiam motely pakeliui papigiai... tai vakare kai griuvom tiesiai i lovas buvo dzin, bet ryte tik kuo greiciau dingt norejosi  biggrin.gif </p>

Būčiau aš be vaikų, tai irgi degalinėj nusnūst užtektų. Į priekį Mikulove nakvosim, o atgal dar nežinau pro kur važiuot, ar namo lėkt kuo greičiau, ar dar su keliom tarpinėm nakvynėm ką nors apžiūrėt pakeliui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviliukas: 23 vasario 2018 - 14:30