Krantas ten geras. Jei prie tu apartamentu, tai nedaug vietos, bet uztenka. Ne betonuota tikrai, akmenukai. I sona paejus ir didesnis papludimys, bariukas mini veikia. Tikrai neblogai.
O tie seimininkai Jums atrase, ten pat susiradot?
Aha na bus trečias kartas. Jei turėsiu laiko ir galimybių, gal pirma nuvarysim kitoje pusėje esančion Anconon. Bet jei ne, tada 14 dienų padrybsosim vėl. Mano vaikui ten labai patinka. Ir man gerai vėl rūgpjūtį. Bet jei labai privargsim, tai gal kokią savaitinę lėktuvinę dar nusipirksim. Bus matyt kaip su darbais.
Kaip Kuba?
A Tu is kur zinai ?! Lyg nesiskelbiau labai niekur...
Su zvake prie lango stovi 😎
Ok. Ir aš ten noriu. Renkuosi tarp Dubajaus ir Kubos. Kitais metais pyplis bus augesnis norėč kur toliau.
Oi zinok Dubajus ir Kuba tai skirtingi pasauliai Su vaiku tai gal geriau ne i Kuba. Po palme pagulet tai gerai, bet vien del to taip toli trenktis neapsimoka... Visas Kubos zavesys kitame, prabangos ten nerasta, o jei rasta tai ji kitokia. Aisku nuo poziurio daug kas priklauso, bet tokie dalykai kurie pvz kokioj Turkijoj mane erzintu ir buciau pikta, ten neturejo jokios reiksmes. Svarbiausia buvo kitame! Nesiplesiu cia... reik kraustytis i kita tema, o tai uzbanins moderatore