Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(JMD @ 2017 10 22, 09:10)
Dabar +22 Splite. Seimininke vakar maudesi juroj.  Liepė susiorganizuot bilietus ir atvaryt biggrin.gif

Blm, reik imti bilioteni ir varyt.... super butu velyva rudieni
Atsakyti
QUOTE(locato @ 2017 10 22, 19:01)
Blm, reik imti bilioteni ir varyt.... super butu velyva rudieni

Aha. Va dabar po toki dubrovnika kaifas sliauziot.
Atsakyti
Laba,
Ieskom vilos nuomai Kroatijoje. Planuojame vaziuoti 4seimos..
Gal turite ka rekomenduoti? 4u.gif
Atsakyti
Dabar jau nezinia kada teks kroatija aplankyti.
Po sios vasaros sakiau, kad nebevaziuosim, 4 kartai - uzteks.
BET gryzes radau neisleistu kunu....
Zenklas - kad, niekada nesakyk niekada....
Atsakyti
QUOTE(locato @ 2017 10 26, 09:11)
Dabar jau nezinia kada teks kroatija aplankyti.
Po sios vasaros sakiau, kad nebevaziuosim, 4 kartai - uzteks.
BET gryzes radau neisleistu kunu....
Zenklas - kad, niekada nesakyk niekada....

Geras good.gif Tai tikrai ženklas, kad dar kartą teks sugrįžti. Mes paskutinius pinigus sustoję autostrados degalinėj išleidom...
Atsakyti

Man tai kažkaip nesinori grįžti į jau pabuvotas vietas, nebent jau būčiau visą pasaulį skersai išilgai išmaišiusi. Tuomet važiuočiau ten, kur labiausiai patiko. O kol kas norisi pamatyti vis kažką naujo.

Atsakyti
Galbut jus ir teisi, bet meile Kroatijai ypatinga, ten norisi grizti kuo dazniau 4u.gif
Atsakyti
Užsibookinom birželio mėn. apartamentus, važiuosim i
į Trogirą, Čiovo salą. Antrą kart ten pat. Planavau rašyti šeimininkui po Naujų, bet parašiau dabar, ir ką galvot... jau teko datą pastumdyt,nes turi rezervacijų.. blink.gif Galvojau aš viena nenormali rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svajone74 @ 2017 10 29, 13:32)
<p>Man tai kažkaip nesinori grįžti į jau pabuvotas vietas, nebent jau būčiau visą pasaulį skersai išilgai išmaišiusi. Tuomet važiuočiau ten, kur labiausiai patiko. O kol kas norisi pamatyti vis kažką naujo.</p>

Taip. Kiekvienam savo. Aš labai prieraiši pvz. Ir jei man patiko galiu varyt kad ir 100 kartų man nenusibos.
Atsakyti
Sveiki,
Gal is nuolatiniu keliautoju galetu informuot kokia buna oro ir vandens temperatura birzelio menesi? rolleyes.gif
Atsakyti

Sveiki,
Gal is nuolatiniu keliautoju galetu informuot kokia buna oro ir vandens temperatura birzelio menesi? rolleyes.gif

Nesu buvus birzeli, tik liepa arba rugpjuti. Anksciausiai nuo liepos ~ 10d.  

Vandens temperatura dar priklauso ir kokioj Kroatijos daly busit, ir pvz jeigu po buros, tai vanduo pora dienu gali labai atvesti, nors pries tai buti kaip arbata  :4u:

Atsakyti
QUOTE(Dajli @ 2017 11 13, 13:12)
Sveiki,

Enura sako tiesa. Siemet rugpjucio antroje puseje po buros ir per ja vanduo buvo vos +21.
Atsakyti