QUOTE(enura @ 2017 08 29, 16:52)
As tai stebiuosi ir is kur pas jus dar noro yra griztant po parduotuves vaiksciot ?!
Ne iš ypatingo noro, o esant poreikiui
Pirkom batus, visiems šeimos nariams. Tikrai susitaupė gerokai.. Pvz. dičkiui adidas futbolo batelius nupirkom už 23 eur
Čia nė su žiburiu nerasi tokių kainų.
Batai hogl, ecco, timberland... Vyrui kostiumą Pierre Cardin radom už 160 eur, angliškos firmos, užstrigo pavadinimas, išeiginiai marškiniai 30 eur ir pan. Tai mes tikrai sutaupėm ir pirkom kas buvo reikalinga.
QUOTE(JMD @ 2017 08 30, 06:40)
Matai aš nevarau kaip berazumė. Mes visas naktis miegam viešbučiuose. Ilsimės. Ryte kokią 9-10 atsikeli, pavalgai kaip žmogus ir važiuoji. Tai nesuprantu ko čia negali į pardą užeit. Jei varai akim išvarvėjusiom be stopų tada tai pardos ne galvoj. Anasyk tiek vaikas tiek aš pravėmiau pusę kelio namo ir komoj buvau. Užtat daugiau tokių klaidų nebedariau. Mano vaikas auksinis. Per tuos 4319 km nei sykio nepasakė kad jam bloga ar kada gi pagaliau atvarysim. Tai man laimės pilnos kelnės nes galėsim važiuot visur dabar
Madmuazele kaip Varšavos Zoo? Vertas lankymo?
Mano trys auksiniai
Aišku, buvo momentai kai stogas važiavo, bet ir man, tai ko norėt iš vaikų... aš už ilgesnį važiavimą, su poilsiu, nakvynėm, nei lėkimu nemiegojus ir neišlipant iš mašinos...
Nespėjom į zoo
Kadangi ir pas mus Kopernikas planuose, tai sakėm derinsim viską kartu..
QUOTE(JMD @ 2017 08 30, 09:46)
as lenkijoj nesu buvusi nei vienoj pardoj, tai kadangi vaziavau viena tai galejau be dideliu smegenu tratinimu stot ir eit kur noriu ;d naudojausi proga. susipazinau su asortimentu. tik kainu neradau stebuklingu. gal ne ten ieskojau
Vat, aš vyrą nuteikiau jau gerokai prieš Kroatiją, kad stosim shopintis, tai viskas ok... o šiaip nuklysti kur į šalį ir dar apsipirkinėti, tai būtų nemaža problema... kažkaip sudėtingas čia reikalas. Bet kai pamatė kainas, tai jau ne problema bus ir kitą kartą.
Mums maistas, pvz. neaktualus visiškai. Nupirkau Itališkų makaronų, kepimo popieriaus, kelis juodus šokoladus ir viskas. Bet, matyt, žmonės kurie perkasi-jie perka, kad pavalgyti, o tokia produktų grupė tikrai pigesnė nei LT..