Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

Tragedija!! Stovejom pasienyje kelias valandas... +45, maniau mirsiu ir nedavaziuosim... Cekijoje kazkokiam kaime salia arkliu nakvojom.
Siandien Varsuvoje-apsipirkom outletuose, ryt bandysim speti dar i kelis ir i zoo ir tada jau namo... pas katina biggrin.gif

Ateiciai tik sakysiuos nakvynes is anksto, gerai parinktas - i prieki buvo geros, o atgal, kai atsauktos, skubiai kitos parinktos, tai ne kas... Nors cia Varsuvoje butas kaip butas..

Ir tikrai, suprantama ko cia Lenkijoje perkasi.. Kainos tikrai geros batu, rubu... Nereiks is JAV siustis. biggrin.gifGal. biggrin.gif

Ir jau pasiilgau skaidrios juros ir kalnu....

Pasidalinsi grįžus outletų adresais varšuvoj :D važiuosim į koperniką tai pabandysim ir mes :D

Atsakyti
Nesupratau, kuriam pasieny stovejot 45 min, Kroatijos ar toliau kazkur? smile.gif
Atsakyti
Jau LT namie. Saaaaltaaaa
Kroatija palikom su +36, lt namai pasitiko su +10.
Kroatijoje pasienyje uztrukom keleta minuciu, nebuvo jokiu kamsciu🤓 apie 15h
Visur labai lengvai pravarem, tik siandiena varsuvoje koki 30min teko Labai letai slinkti.
Trumpa samata:
4600km 255l dyzelio.
Netaupant 10nakvyniu 2zmonems. 1500euru all in
Nakvyne 60euru. Para
Grynais tureta 330euru. Kursas keitimo 7.35kn
Kiti pinigai kortelese.
P.s. Austrijos venjetes grynai perkamos.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2017 08 28, 19:16)
Nesupratau, kuriam pasieny stovejot 45 min, Kroatijos ar toliau kazkur? smile.gif

Kroatijos Slovenijos. Stovejom apie 3 valandas. Temperatura buvo +45 smile.gif

Mes dar pakeliui i LT.. Dar virs 200 km iki savo lovos. Uztrukom parduotuvese blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2017 08 28, 22:52)
Kroatijos Slovenijos.  Stovejom apie 3 valandas. Temperatura buvo +45 smile.gif
Mes dar pakeliui i LT.. Dar virs 200 km iki savo lovos. Uztrukom parduotuvese  blink.gif  biggrin.gif

Mes lt jau varem auto pilotu, tereikejo priekyje sponsoriu pasigauti. Ant uzpakalio mazuolis pasidare nuo sedejimo.
Atsakyti
Pagaliau namie!! Bet tikrai salta, basomis namie niekaip-siltu kojiniu reikia... Atostogos baigesi. Nuostabios atostogos Kroatijoje wub.gif

Is Varsuvos ilgiausias kelias atrode-taip iki Kroatijos nebuvo sunku vaziuoti.
Ryt jau darban... Ech...
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2017 08 29, 12:08)
Pagaliau namie!! Bet tikrai salta, basomis namie niekaip-siltu kojiniu reikia... Atostogos baigesi. Nuostabios atostogos Kroatijoje wub.gif

Is Varsuvos ilgiausias kelias atrode-taip iki Kroatijos nebuvo sunku vaziuoti.
Ryt jau darban... Ech...

As is Varsuvos su vejeliu parpuciau. Vienoj vietoj variau 170. taip gerai su vokieciu tokiu kalem, kol mano mazylis sysiu neuzsimane. sakau davai minam, kentek. pradejo bliaut vaikas. kai jau bliaut pradejo, teko stot biggrin.gif bet skuodem superiniskai. Man labai greit tas kelias baiges biggrin.gif ilgiausi buvo 50 km iki Vilniaus. kazkaip kiek ziuriu tiek 49 ir 49 biggrin.gif ir labai gerai jauciaus. labai skaniai pavalgem uz varsavos, tai nuotaikos pilna, oras nuostabus, tai buvo jegu ir kauflandus ir biedronkas lomzoj apeit, paskui dar augustave paskutinius zlotus palikinejom biggrin.gif

o siaip sedziu darbe ir toska zelionaja, noriu atgal *****. visai cia neidomu. atsistojau vonioj basom ant plyteliu ir supratau kad ziema parejo. eina peklon.

siandien kroatietiska baliu darom. rodos jau kazkiek apsiskalbem ir apsikuipem namus, nors lagaminas mano vis dar masinoje baladojasi biggrin.gif biggrin.gif neturiu jegu dar as jo kraustyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 08 29, 13:45)
o siaip sedziu darbe ir toska zelionaja, noriu atgal *****. visai cia neidomu. atsistojau vonioj basom ant plyteliu ir supratau kad ziema parejo. eina peklon.

siandien kroatietiska baliu darom. rodos jau kazkiek apsiskalbem ir apsikuipem namus, nors lagaminas mano vis dar masinoje baladojasi biggrin.gif biggrin.gif neturiu jegu dar as jo kraustyt biggrin.gif

Va va , sakiau, kad cia ziema biggrin.gif

As tai stebiuosi ir is kur pas jus dar noro yra griztant po parduotuves vaiksciot ?!

Ir gero vakarelio kroatiska tematika biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 08 29, 16:52)
Va va , sakiau, kad cia ziema  biggrin.gif

As tai stebiuosi ir is kur pas jus dar noro yra griztant po parduotuves vaiksciot ?!

Ir gero vakarelio kroatiska tematika  biggrin.gif  4u.gif

Matai aš nevarau kaip berazumė. Mes visas naktis miegam viešbučiuose. Ilsimės. Ryte kokią 9-10 atsikeli, pavalgai kaip žmogus ir važiuoji. Tai nesuprantu ko čia negali į pardą užeit. Jei varai akim išvarvėjusiom be stopų tada tai pardos ne galvoj. Anasyk tiek vaikas tiek aš pravėmiau pusę kelio namo ir komoj buvau. Užtat daugiau tokių klaidų nebedariau. Mano vaikas auksinis. Per tuos 4319 km nei sykio nepasakė kad jam bloga ar kada gi pagaliau atvarysim. Tai man laimės pilnos kelnės nes galėsim važiuot visur dabar biggrin.gif

Madmuazele kaip Varšavos Zoo? Vertas lankymo?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 08 30, 06:40)
Matai aš nevarau kaip berazumė. Mes visas naktis miegam viešbučiuose. Ilsimės. Ryte kokią 9-10 atsikeli, pavalgai kaip žmogus ir važiuoji. Tai nesuprantu ko čia negali į pardą užeit. Jei varai akim išvarvėjusiom be stopų tada tai pardos ne galvoj. Anasyk tiek vaikas tiek aš pravėmiau pusę kelio namo ir komoj buvau. Užtat daugiau tokių klaidų nebedariau. Mano vaikas auksinis. Per tuos 4319 km nei sykio nepasakė kad jam bloga ar kada gi pagaliau atvarysim. Tai man laimės pilnos kelnės nes galėsim važiuot visur dabar biggrin.gif

Na mes irgi miegojom visur viesbuciuose, bet po parduotuves vaiksciot kazkaip noro nekilo... kaip tik dziaugiuosi kad shopingai negalvoj, pailsejau nuo to biggrin.gif

O mes is viso Juodkalnija+Kroatija nuvaziavom 4707 km
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 08 30, 09:42)
Na mes irgi miegojom visur viesbuciuose, bet po parduotuves vaiksciot kazkaip noro nekilo... kaip tik dziaugiuosi kad shopingai negalvoj, pailsejau nuo to  biggrin.gif

O mes is viso Juodkalnija+Kroatija nuvaziavom 4707 km

as lenkijoj nesu buvusi nei vienoj pardoj, tai kadangi vaziavau viena tai galejau be dideliu smegenu tratinimu stot ir eit kur noriu ;d naudojausi proga. susipazinau su asortimentu. tik kainu neradau stebuklingu. gal ne ten ieskojau biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, noriu pasitikslinti, ar vykstant į Dubrovniką per Bosniją, dar reikia pasų? Lyg esu viena ausim girdėjus, kad užtenka ir kortelių, ar klystu?
Atsakyti