Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(JMD @ 2017 08 24, 21:44)
<p>Chebra!!!! Datraukiau kažkur 80 km iki Vienos. Sustojom aikštelėj užsibukinau viešbutį. Važiuojam. Jezau bekelė. Pypuec. Irvis mišku ir į kalną. Šakės. Kilom kilom. Jau nejuokais peršikau. Ragas galvoju. Teks su meškom miegot. Uodega totali. Ir staiga pamatau. Afigiet koks vaizdas. Ant kalno tokia tikra austriškatroba 3 aukštų. Gaunam kambarį 3 aukšte. Vaizdas...... pisec ir ne kitaip. Kalnai ir slėniai. Jazau kaip gražu. Psio. Einu į dušą ir ragais įsamanas. Nerealiai.</p>

Taigi kazkas sake, kad Austrija baisi salis ... g.gif laugh.gif

Kiek kainavo nakvyne, jeigu nepaslaptis?
Atsakyti

100e. 

Austrai pakeles tai galėtų susitvarkyt. Ir betonkę galėtų renovuot. 

Jie man vistiek tokie laukiniai iš kalnų nulipę :D

tik širdis atsigaun kad gimtąja kalba kalbėt galiu ir aš juos suprantu o jie mane :D :D 

Atsakyti

Prieš Vieną kamščiai. Ragai. 31 km iki Vienos. Stovim.

Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2017 08 20, 19:02)
<p>Jei įdomu, parašysiu vėliau 2+2 vaikai biudžetą labai neišlaidaujant, dar vis nesuskaičiuoju iki galo smile.gif</p>
<p> </p>
<p>Nepaisant visko, kelionė buvo puiki, tik rekomenduočiau važiuoti rugsėjį, tuomet turėtų būti daug geriau, tiek oro, tiek turistų, tiek kainų atžvilgiu.</p>

Parašykit, kiek kainavo kelionė 2+2 ax.gif
Atsakyti
Na, mes pavakarieniavome Omise, kelias lauktuves nupirkau dar, vaikai ledu suvalge, kraunames daiktus ir ryt kelsim sparnus namo jau.. Vaikai sako, kad pasiilgo katino, jau nori namo... O man dar kokiu 2 dienu pasibuvimo truksta..
Atsakyti

Na, mes pavakarieniavome Omise, kelias lauktuves nupirkau dar, vaikai ledu suvalge, kraunames daiktus ir ryt kelsim sparnus namo jau.. Vaikai sako, kad pasiilgo katino, jau nori namo... O man dar kokiu 2 dienu pasibuvimo truksta..

Mes miegam nedavažiave varšavos. Pisec. Stovėjom kamščiuose vienodai. Numyniau 750 km. Bet toliau neįmnoma. Spjovėm. Sakiau nesižudysiu.

Miegam pakelės motely. Kertu fliakus su žyviec bokalu ir man dzyn. Rytoj biedronka ir namo :D

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 08 25, 21:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="madmuazele" data-cid="71771668" data-time="1503682459"><div><p>Na, mes pavakarieniavome Omise, kelias lauktuves nupirkau dar, vaikai ledu suvalge, kraunames daiktus ir ryt kelsim sparnus namo jau.. Vaikai sako, kad pasiilgo katino, jau nori namo... O man dar kokiu 2 dienu pasibuvimo truksta..</p></div></blockquote><p>Mes miegam nedavažiave varšavos. Pisec. Stovėjom kamščiuose vienodai. Numyniau 750 km. Bet toliau neįmnoma. Spjovėm. Sakiau nesižudysiu.</p><p>Miegam pakelės motely. Kertu fliakus su žyviec bokalu ir man dzyn. Rytoj biedronka ir namo biggrin.gif</p>

Negasdink su kamsciais biggrin.gif
Atsakyti

[/quote]   Negasdinu. Bet as turbut tokia laime kabutese turiu :D  Šiand šeštadienis. Gal bus laisviau.  Parašyk kaip jum seksis važiuot.

Atsakyti
Dar apie suri, makarskos konzume yra suriu su trumais. Graziai supakuotas. 225kn kg. Gabalai po 750
Atsakyti
Namie bliamba!!! Pakeliui visas biedronkas ir kauflandus išmaišėm. Katastrofa biggrin.gif
Sėkmės važiuojantiem. Šiandien parvarėm su vėjeliu.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 08 26, 20:29)
Namie bliamba!!! Pakeliui visas biedronkas ir kauflandus išmaišėm. Katastrofa  biggrin.gif
Sėkmės važiuojantiem. Šiandien parvarėm su vėjeliu.

As dar ozujska damusineju mansardoje 😂😂😂 nesivesi likuciu gi. Ryt 11h go home...........
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 08 26, 08:16)
  Negasdinu. Bet as turbut tokia laime kabutese turiu biggrin.gif  Šiand šeštadienis. Gal bus laisviau.  Parašyk kaip jum seksis važiuot.

Tragedija!! Stovejom pasienyje kelias valandas... +45, maniau mirsiu ir nedavaziuosim... Cekijoje kazkokiam kaime salia arkliu nakvojom.
Siandien Varsuvoje-apsipirkom outletuose, ryt bandysim speti dar i kelis ir i zoo ir tada jau namo... pas katina biggrin.gif

Ateiciai tik sakysiuos nakvynes is anksto, gerai parinktas - i prieki buvo geros, o atgal, kai atsauktos, skubiai kitos parinktos, tai ne kas... Nors cia Varsuvoje butas kaip butas..

Ir tikrai, suprantama ko cia Lenkijoje perkasi.. Kainos tikrai geros batu, rubu... Nereiks is JAV siustis. biggrin.gif Gal. biggrin.gif

Ir jau pasiilgau skaidrios juros ir kalnu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 27 rugpjūčio 2017 - 22:19