QUOTE(enura @ 2017 08 22, 21:03)
Oho, siaubas
O Jus Pisak buvot? Tai teko atostogas anksciau laiko baigt?
I gaisru tema. Kai Juodkalnijoj vaziavom i Lovceno parka su mauzoliejum toj pusej kalnuose dege miskas. Ne atvira liepsna, bet ruko dumai ir nemazai bei netrumpai. Puses Juodkalnijos nesimate nuo mauzoliejaus kalno, tiek uzduminta buvo... ir ka. Pofik ten juodkalnieciams. Niekas negesina. Nezinau ko laukia, matyt kol gaisras pas juos ateis arciau miesto, tada gesins. Kaip kazkas sake - tinginiai jie
Papildyta:
Vel bura? Dziaugiuosi, kad ne man vienai su tom burom sekasi
O tik vejas? Be lietaus? Ir kiek silumos dabar?
Buvo baisus karštis. Tądiwn vos splite nenusibaigėm. Tada naktį palijo. Ryte atsikėlėm lauke vos +22 ir pučia. Ir iki šiol pučia. Tądien kai ėmė pūst po lietaus tai ir debesuota be saulės buvo aš nesimaudžiau.
Papildyta:
Mano vaikas pramiegojo pietus su visa vakariene ir mūsų Splitas vakarinis nuplaukė. Kitais metais naudosimės galimybe. Dabar tik ką grįžom iš Trogiro. Varėm į Kauflandą lauktuvių ir paskui ledų į miestą.
Vėjas ir čia nurimo. +22. Taip gera. Jūra rami. Žmonių mažai. Minios nėra. Važiuodami tuos kelis km sutikom 2 mašinas. Tuščia.
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2017 08 22, 23:05)
Man nuo raudono visada plysta - nesvarbu ar taure, ar visa buteli isgersi ... tai su viskuo tik balta geriu, kai prie kokio steiko balta, tai kreivai ziuri kartais ...
Man šeimininkė padovanojo savo gamybos vyšnių vyno butelį ir paėmiau naminio raudono kaniuką. Šakės koks skanus. Dieną ji mane pasikvietė sako paragauk. Pliam kai paragavom abi tralialia
žodž
ir galva neplyšta nors šiail visada renkuos degtinę nes nuo gurkšnio vyno ištinka koma.
Papildyta:
Mes galvojom irgoli kodėl negesina. Paskui sumąstėm kad ne į kiekvieną kalną nutoestas kelias.
Beje, varom dabar, pastatyta mūsų kaime tokia nauja pašiūrė, nes anąsyk nwbuvo ir kažkoks dziadzkia su balalaika birbina . Žodžiu mūsų kaime gyva muzika. Ir matytumėt kikw liaudies. O bobos, su kvietkais plaukuose, iškirptės iki bambos. Afigiet.vos iš mašinos neišvirtau.