Kitais metais planuojam su vaikais palėkti, bus 8 ir 3 metų. Neramu, kad gali mažas neišsėdėti, nes nelabai važiuotojas. Aišku, su nakvyne kažkur PL- CZ. Skaitau temą ir žiūriu, kad reikia pradėt rezervuotis jau vos ne dabar Galvoju apie vidurinę Kroatiją arba link šiaurės. Kad kelias biški trumpėlesnis būtų. Ir jūra arti. Ir paplūdimys vaikams tinkamas. Nes jūra visiems bus gera
Aš savo meilę trogirą aplankiau. Čiut neblioviau iš laimės. Šį kartą užsikoriau į forto bokštą. Labai gražiai visi jūros vartai matyt. Ir nėra tokios minios žmonių jau. Jaukoks kaifas negaliu.
Enura jūs jau ryt namo?
Aha, jau "atvargom" Ka tik po "paskutines vakarienes" , valgem sviezia zuvyte dar ryt Splita aplankysim trumpai, nes vis jis mums kazkaip is marsruto iskrenta... ir namo!
Kaip Sibenikas? Jauciu po Trogiro nublanko visai?.. nes man butu. Ten tik katedra grazi ir ta aikste aplink ja, daugiau man kazkaip ispudzio nepaliko jis, tik kad pliusiukas uzdetas. O Trogiras tai irgi mano meile grisiu ten butinai! Korciula kazkas panasaus, irgi labai patiko, mano "stilius" Kad ir kokie grazus kalnai ir gamta bebutu, bet man miestu, o ypac senu miestu prie juros, niekas nenusvers !
Aš trogire galėčiau gyvent. Čia mano miestas
Aham, kažkaip nieko ypatinga. Primošteno salelė įspūdingesnė. Ir šiaip primoštenas labiau nors ir kaimas palygint su šibeniku.
Dar galvoju ar verta į krka varyt. Turim dar savaitę. Nesam buvę.
Labai norėjau į zadarą. Bet velnias kaip karšta. Nebent po sekmadienio lietaus kiek pravėstų.
I Krka parka ar sala?
Jeigu parka tai nezinau... po Plitvicu nublanks... Man ten vienintelis pliusas - maudynes prie tu kriokliu. Bet ten maudynes su ekstrymu - ner kur persirengt, zmoniu daug, vandeny didziuliai akmenys, uolos... na bet man patiko, yra ka prisimint. Kiti dar po visa parka duodasi, laivu plaukia, baznycia kazkokia aplanko. Bet cia ne man. Ezeru ir baznyciu pas mus pilna Lietuva, nezavi kazkaip. Tai nesuprantu ko svecioj saly po juos "blaskytis", bet cia mano asmenine nuomone, nebutinai teisinga
Primostenas ir man patiko, jaukus toks.
Zadare faina. Uztenka vakarop ten nuvaziuoti. Patiko man visai senamiestis, o saule palydet sedint krantinej klausantis vargonu irgi geras jausmas. Nors is musu kompanijos, niekas be manes to nesuprato...
Mes anais metais dviese su vyru autobusinę kelionę ėmėm, tai Kroatija paliko įspūdį labai labai Kelionė autobusu nelabai. Autikas prastas buvo, apgyvendinimas irgi šiaip sau, ai, bet dzin, pabuvom dviese, pasidžiaugėm nuostabia gamta.
Kitais metais planuojam su vaikais palėkti, bus 8 ir 3 metų. Neramu, kad gali mažas neišsėdėti, nes nelabai važiuotojas. Aišku, su nakvyne kažkur PL- CZ. Skaitau temą ir žiūriu, kad reikia pradėt rezervuotis jau vos ne dabar Galvoju apie vidurinę Kroatiją arba link šiaurės. Kad kelias biški trumpėlesnis būtų. Ir jūra arti. Ir paplūdimys vaikams tinkamas. Nes jūra visiems bus gera
Mano asmenine nuomone tai taip anksti uzsisakineti kitiems metams neverta, na nebent norit pigiai ir konkreciai datai.....
Mes liepos vidury kai buvom, tai uzsisakinejau Trogire likus 5 dienoms . Nesakau,kad super pigiai gavom, bet ir nebrangiai. ir svarbiausia tikrai gerus ir naujus apartamentus.
Trogiras man labai labai vaziuociau ten vel.
Ir apakus nuo kainu.. Apsipirkom Korlovic pc, pietavom.. Uz pietus 5 asmenims: 2 dideles picas, 2 gril vistos krutineles su darzovem ir bulvem, 2 sriubas sumokejom 12 eur Aliejaus ir kito gerio 2 maisus-gal 55 eur atidavem. Su vyru nesupratom po lt kainu.. Na, cia pietuose, aisku, brangiau bus viskas..
Siandien leidomes is greitkelio graziu keliu link Makarskos Jei jau sutemus tok ispudis, tai diena jauciu is viso Ir kaip nemylet Kroatijos??!!
<p>Mano asmenine nuomone tai taip anksti uzsisakineti kitiems metams neverta, na nebent norit pigiai ir konkreciai datai.....</p>
<p>Mes liepos vidury kai buvom, tai uzsisakinejau Trogire likus 5 dienoms . Nesakau,kad super pigiai gavom, bet ir nebrangiai. ir svarbiausia tikrai gerus ir naujus apartamentus.</p>
<p>Trogiras man labai labai vaziuociau ten vel.</p>
[/quote]
Man Trogiras irgi patiko. Šiaip visur faina, kad šilta. Vaisiai švieži, figų prisivalgėm Žodžiu, norisi kartoti dar ir dar kelionę. Nu ir baisu nesirezervavus važiuoti, ypač su vaikais ne per didžiausiais. Ir taip turbūt bus išsizyzę
Ir apakus nuo kainu.. Apsipirkom Korlovic pc, pietavom.. Uz pietus 5 asmenims: 2 dideles picas, 2 gril vistos krutineles su darzovem ir bulvem, 2 sriubas sumokejom 12 eur Aliejaus ir kito gerio 2 maisus-gal 55 eur atidavem. Su vyru nesupratom po lt kainu.. Na, cia pietuose, aisku, brangiau bus viskas..
Siandien leidomes is greitkelio graziu keliu link Makarskos Jei jau sutemus tok ispudis, tai diena jauciu is viso Ir kaip nemylet Kroatijos??!!
Stovejom ir mes prie isvaziavimo is greitkelio kamstis buvo, koki pusvalandi sugaisom ir paskui ant sienos dar panasiai, gal ilgiau siek tiek.
Pc dideliuose tai nebus brangiau, tik kad i juos specialiai vaziuot reikia. Kurortiniuose miesteliuose tai tik minimarketai buna, juose brangiau. O kavinese tai nuo vietos priklauso. Paprastuose miesteliuose pigiau, o tarkim turistiniuose centruose kaip Trogiras, Hvaras, Korcula kainos soka iskart vos ne dvigubai. Ir siaip lyginant su pernai pabrango restoranai siek tiek. Kadangi ejom i kelis tuos pacius tai pvz alaus didelis bokalas pabrango 2 kunom, vyno taure irgi panasiai 1-2 kunom, sviezia grilinta zuvis (dorada ir lubin) buvo po 85 kunas, siemet jau 100...
Jums gerai, jus dar tik i prieki vaziuojat, o mes Cekijoj, lyja...