mes birželio gale figų valgėm Kroatijoj ir Juodkalnijoje
QUOTE(Juritute @ 2017 07 13, 09:13)
<p>mes birželio gale figų valgėm Kroatijoj ir Juodkalnijoje </p>
Man patiko kaip jie arbuzus pardavineja - sumete i miesto fontanus
QUOTE(Aistela85 @ 2017 07 11, 00:11)
<p>Help!!! Reikia nuomoniu
</p><p> pamacius oru prognozes per savo trumpas atostogas cia LT, visiskai ekspromtu sumaneme su vyru dviese isvaziuoti automobiliu i Kroatija.. esme ta, kad vaziuotume i tokia ilga kelione automobiliu pirma karta, neesam dar nieko issirinke ir uzsisake, o isvaziuotume jau si sestadieni (liepos 15d.)ir turetume tik 7-8 dienas.... is pradziu buvau labai uzsidegus, bet skaitant galvoju, ar verta ? nes visi planuojasi is anksciau, o cia paskutine minute turbut nei vietos geros issirinksi, nei kambario..ir gal per mazai laiko vykti i tokia kelione automobiliu?</p><p></p><p>Zodziu, visiskai pasimeciau... Net nezinom tiksliai i kuri kurorta vykti.. Skaiteme, kad kuo pieciau, tuo graziau..noretus kuo grazesniu vaizdu, papludimio... masteme apie Maraska, nes ir vaizdai per google suzavejo:D bet pasiskaicius atrodo, kad ten labai surmulys, sausakimsa ir pan, o po ilgos keliones noretusi ramiau gal kazko, bet kad butu grazus vaizdai, kalnai,,,, gal rekomenduotumete kazka?? ir kazin ar realu sutilpti i kokius 700 eur?
</p><p> pamacius oru prognozes per savo trumpas atostogas cia LT, visiskai ekspromtu sumaneme su vyru dviese isvaziuoti automobiliu i Kroatija.. esme ta, kad vaziuotume i tokia ilga kelione automobiliu pirma karta, neesam dar nieko issirinke ir uzsisake, o isvaziuotume jau si sestadieni (liepos 15d.)ir turetume tik 7-8 dienas.... is pradziu buvau labai uzsidegus, bet skaitant galvoju, ar verta ? nes visi planuojasi is anksciau, o cia paskutine minute turbut nei vietos geros issirinksi, nei kambario..ir gal per mazai laiko vykti i tokia kelione automobiliu?</p><p></p><p>Zodziu, visiskai pasimeciau... Net nezinom tiksliai i kuri kurorta vykti.. Skaiteme, kad kuo pieciau, tuo graziau..noretus kuo grazesniu vaizdu, papludimio... masteme apie Maraska, nes ir vaizdai per google suzavejo:D bet pasiskaicius atrodo, kad ten labai surmulys, sausakimsa ir pan, o po ilgos keliones noretusi ramiau gal kazko, bet kad butu grazus vaizdai, kalnai,,,, gal rekomenduotumete kazka?? ir kazin ar realu sutilpti i kokius 700 eur?
Mes sutilptumem. Jei iprastas dyzelis arba LPG.
Kuras + keliai - 350EUR
Varyciau jau du kartus buvusiame Pineta camp. dviems zmonems ant juros kranto apie 19eur/naktis.
Iki zadar miesto 15min kelio. Turit 8dienas.
Pirmyn varot per autstrija, stojat pamiegoti viename sustojime. Ten labai daug tokiu paciu turistu. vaziavimas apie 3dienas issimeta, lieka kokios 5dienos ar naktis. 5x19= 95eur nakvines. o kita lieka ant maisto ar siaip ko.
MUSU PIRMA KELIONE KURI TRUKO 16DIENU - kainavo 1600LT. nuvarem iki pat makarskos.
uz menesio bus jau 4kartas, bet su kitu biudzetu.
QUOTE(Joleks @ 2017 07 13, 08:01)
Yra keliu rusiu figu. Zalias figas mes valgem birzelio pabaigoje. Pati skyniau nuo kieme augusio medzio ir pirkom turguje.
As tik tas zalias Kroatijoj ir maciau, turbut pas juos tik ta rusis. Ar yra ir kitokiu?
Gal buna ir ankstyvuju kokiu nors. Bet siemet kai visur pavasaris velavo tai neaisku ar yra
QUOTE(enura @ 2017 07 13, 11:53)
As tik tas zalias Kroatijoj ir maciau, turbut pas juos tik ta rusis. Ar yra ir kitokiu?
Gal buna ir ankstyvuju kokiu nors. Bet siemet kai visur pavasaris velavo tai neaisku ar yra
Zalios. As is pradziu ir nesupratau, bet kai paragavom... Iki tol nebuvau ju megeja..
Tik vat aliejaus nerizikavau pas zmones pakelese pirkti,... Kazkaip nepasitikiu.
QUOTE(madmuazele @ 2017 07 13, 15:31)
Zalios. As is pradziu ir nesupratau, bet kai paragavom... Iki tol nebuvau ju megeja..
Tik vat aliejaus nerizikavau pas zmones pakelese pirkti,... Kazkaip nepasitikiu.
O jus jau ten dabar?
QUOTE(madmuazele @ 2017 07 13, 15:31)
Kokia kaina?
Man ju aliejus kazkoks netikras ir labai veliasi burnoj. Ragavau daug kur, apie alieju nusimanau tikrai, bet ju kazkoks netoks.
QUOTE(enura @ 2017 07 13, 15:36)
O jus jau ten dabar?
Oi ne.. Mes po rugpjucio vidurio vaziuosim.. As supratau, kad apskritai kokios jos ten auga. Tada valgem pilna burna ir rugpjucio antroje puseje.
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2017 07 13, 15:43)
Kokia kaina?
Man ju aliejus kazkoks netikras ir labai veliasi burnoj. Ragavau daug kur, apie alieju nusimanau tikrai, bet ju kazkoks netoks.
Nepamenu kiek mokejom pries 2 metus..
Pirkom parduotuveje-visai patiko. Bet nelyginama su Kretos..
QUOTE(madmuazele @ 2017 07 13, 17:00)
Oi ne.. Mes po rugpjucio vidurio vaziuosim.. As supratau, kad apskritai kokios jos ten auga. Tada valgem pilna burna ir rugpjucio antroje puseje.
Taip taip kalba buvo apskritai. Tik galvojau, jeigu jau ten tai butu idomu sviezia informacija
Man dar idomu kaip ten su burom siemet reikalai jau du kartus papuolem... negi ir siemet vel papulsim
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2017 07 13, 15:43)
Man tas is Biokovo kalnu tai nesivele. Nors tik karta ir paragavau gryno. O kepimui tai lux buvo
QUOTE(enura @ 2017 07 13, 15:58)
Man dar idomu kaip ten su burom siemet reikalai jau du kartus papuolem... negi ir siemet vel papulsim
O kada jus vaziuojat? Mes po dvieju sav lekiam, kaip tik pries metus tokiu laiku buvo bura... O jus kai papuolet tai suzinojot tik privaziave uzdarytus kelius, ar suzinojot is anksto?
O tai jei bura, kaip nusileisti is greitkelio? Mums pvz. reiks leistis uz Splito ir palei jura vaziuoti iki miestuko, kuris yra uz Omiso.
QUOTE(Darling @ 2017 07 13, 18:03)
O kada jus vaziuojat? Mes po dvieju sav lekiam, kaip tik pries metus tokiu laiku buvo bura... O jus kai papuolet tai suzinojot tik privaziave uzdarytus kelius, ar suzinojot is anksto?
Kroatijoj busim rugpjucio pradzioj ~ nuo 10d. Suzinojom tai nakti miegant kai vejas pakilo. Ir abu kartus nakti prasidejo. Vietiniai nieko nesake, kad ateina... arba patys nezino arba dzin jiems - priprate...
O idomu Juodkalnijoj irgi buna kazkas panasaus?