Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(enura @ 2017 07 12, 15:02)
Gali buti, cia kaip tik priesais Kroatija gaunasi  biggrin.gif bet man labiau Tirenu jura patinka. Noreciau kazkur aplink Sorenta, Amalfi  rolleyes.gif bet toli, skrist turbut geriau jau... nors jau jeigu skristi, tai man tik i Sicilija  wub.gif
Papildyta:
Ten nebuvau, bet kiek pastebejau privacios parduotuveles kur namini vyna pardavineja tai vakarop atsidaro. Jeigu buteliuose tai supermarkete. As tik balta geriu, tai man labiausiai Grasevina patiko. Ir Malvazija irgi nieko  4u.gif

as noreciau i sardinija, rugsejo pabaigoj.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 07 12, 15:02)
Gali buti, cia kaip tik priesais Kroatija gaunasi  biggrin.gif bet man labiau Tirenu jura patinka. Noreciau kazkur aplink Sorenta, Amalfi  rolleyes.gif bet toli, skrist turbut geriau jau... nors jau jeigu skristi, tai man tik i Sicilija  wub.gif
Papildyta:
Ten nebuvau, bet kiek pastebejau privacios parduotuveles kur namini vyna pardavineja tai vakarop atsidaro. Jeigu buteliuose tai supermarkete. As tik balta geriu, tai man labiausiai Grasevina patiko. Ir Malvazija irgi nieko  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2017 07 12, 15:22)
A toli reikia nuo Marinos pavaziuoti? Vakar kaip tik vaziavome pro ten, bet nesutikom biggrin.gif  matyt ne ten ziurejom  biggrin.gif

jei vaziuoji is Marinos link Sibeniko, man rodos rogoznica pravaziuot turi ir pris primostena yra tokia a lia apzvalgos aikstele kaireje, matosi visas primosteno grazumas, fotkinasi ten visi ir diedukas su savo alyvuogem, aliejais, medum ir ttt. pamenu nusipirkom mes alyvuogu graikisku riesutu dydzio ir kol fotkinomes visa ta stiklaine ir sumurkem smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 12, 15:42)
jei vaziuoji is Marinos link Sibeniko, man rodos rogoznica pravaziuot turi ir pris primostena yra tokia a lia apzvalgos aikstele kaireje, matosi visas primosteno grazumas, fotkinasi ten visi ir diedukas su savo alyvuogem, aliejais, medum ir ttt. pamenu nusipirkom mes alyvuogu graikisku riesutu dydzio ir kol fotkinomes visa ta stiklaine ir sumurkem smile.gif ax.gif

Stojom ir mes ten pernai. Tai man rodos ne tik diedukas, dar keli pardavejai ten buvo. Bet mes figu svieziu norejom, tai neturejo
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2017 07 12, 15:22)
as noreciau i sardinija, rugsejo pabaigoj.

Aha, as irgi labai drinks_cheers.gif Tik vis rudeni nebeiseina, o pavasari vanduo saltas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 12 liepos 2017 - 16:12
QUOTE(enura @ 2017 07 12, 17:12)
Stojom ir mes ten pernai. Tai man rodos ne tik diedukas, dar keli pardavejai ten buvo. Bet mes figu svieziu norejom, tai neturejo
Papildyta:
Aha, as irgi labai  drinks_cheers.gif Tik vis rudeni nebeiseina, o pavasari vanduo saltas  unsure.gif

Figas mes BH pirkom. Dėžę po 14€. Kaži kiek šiemet. Dėžėj 7 kg. Tai kilas po 2€ buvo.

Beje alyvuogių aliejus man jų kažko nestebuklingas.
Atsakyti
QUOTE(remarka @ 2016 07 23, 13:51)
O kam vargti ieškant Mikulove, jeigu Brno geros kainos ? pusvalandis iki Mikulovo ir nors man Brno vienas bjauriausių Čekijos miestų, bet tikrai yra ką pamatyti per tas kelias valandas kol jame būsit iki miego. O ir kainos dukart mažesnės nei Mikulove. Į priekį važiuojant už 26 eur radom, dabar atgal už 34 užsakėm. Aišku žvaigždučių ten ieškot nereikia, bet nakvynei tinka

Gal kas padėsit, nes pirmą kart važiuojam. Pažiūrėjau Mikulovas per map gerokai į šona gaunasi. Ar kažko nesuprantu ?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Galima ir paciam Brno nakvot, ten irgi daug nebrangiu vietu apsistojimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 12, 18:03)
Figas mes BH pirkom. Dėžę po 14€. Kaži kiek šiemet. Dėžėj 7 kg. Tai kilas po 2€ buvo.

Beje alyvuogių aliejus man jų kažko nestebuklingas.

Man aiskino kad liepa dar ne sezonas figu. Buvo liepos pradzia. Dabar rugpjuti turi buti, esiu kiek galesiu biggrin.gif

Alyvuogiu alieju as pirkau tik is seimininku, kurie turi savo alyvmedziu Biokovo kalnuose. Tai labai geras buvo, man patiko. Nepamenu kiek mokejau, bet nepigiai...
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2017 07 12, 18:48)
Gal kas padėsit, nes pirmą kart važiuojam. Pažiūrėjau Mikulovas  per map gerokai į šona gaunasi. Ar kažko nesuprantu ?

vartotojo įkelta nuotrauka

Iš Brno yra tiesus ir geras kelias iki Mikulovo, kodėl čia taip per aplinkelius parodė? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 07 12, 20:28)
Man aiskino kad liepa dar ne sezonas figu. Buvo liepos pradzia. Dabar rugpjuti turi buti, esiu kiek galesiu  biggrin.gif

Alyvuogiu alieju as pirkau tik is seimininku, kurie turi savo alyvmedziu Biokovo kalnuose. Tai labai geras buvo, man patiko. Nepamenu kiek mokejau, bet nepigiai...

Tai ir man keista. Figos birželį? Na ta moteriškė rašė kad jai atnešė šeimininkė. Mes jas valgėme rugpjūčio pačioj pabaigoj.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 12, 22:25)
Tai ir man keista. Figos birželį? Na ta moteriškė rašė kad jai atnešė šeimininkė. Mes jas valgėme rugpjūčio pačioj pabaigoj.

Yra keliu rusiu figu. Zalias figas mes valgem birzelio pabaigoje. Pati skyniau nuo kieme augusio medzio ir pirkom turguje.
Atsakyti
QUOTE(Joleks @ 2017 07 13, 08:01)
Yra keliu rusiu figu. Zalias figas mes valgem birzelio pabaigoje. Pati skyniau nuo kieme augusio medzio ir pirkom turguje.

mes zalias pirkome rugpjucio 30 d. vaziuodami namo. o seimininkes kieme sake dar nebuvo sunokusios.... unsure.gif mes tada skynem vynuoges nuo balkono, granata irg buvo nors jau milzinisko dydzio, bet dar zali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 13 liepos 2017 - 07:43