QUOTE(Aimeja @ 2017 07 11, 15:47)
Taigi ne apie tave ir tavo norus kalba buvo ar mane. Žmogus parašė, kad nori be vaikų pakeliauti dviese, biudžetas ribotas, laikas irgi. Ką galima siūlyti? Ai nevažiuokit, nes pinigų per mažai, laikas per trumpas, o ir miegoti automobilyje kol nuvažiuos labai blogai. Aš taip nemanau. Jei yra noro, sveikatos, jauni, be vaikų tikrai galima ir paprasčiau, sutaupytų vien kokius 80 eurų maistui. Ir jei man reikėtų rinktis jų padėtyje ar mūsų Baltija, ar kelionė į Kroatiją per tas 7-8 dienas, tegul ir pasnaudžiant kelionės metu mašinoje kol nuvyks, rinkčiausi Kroatiją. Pernai jaunimo kompanija, trys poros, pasiėmė autobusiuką ir keliavo po Kroatiją, kambarius rado, viską aplankė, pakeliui miegojo autobusiuke, pripučiamus čiužinius kažkaip ten tiesė, kai nori, tai ir gali. Juk nesiūliau pav. Flight, nes pas ją situacija kita.
tamsta nesupranti. As is savo varpines parasiau. Jei teturiu tik tiek pinigu, tada varau kitur, nes niekada nerizikuociau su keliais simtais euru varyt tiek tukstanciu km, miegot masinoj trilinka susilenkus.
Tu parasei is savo varpines. kaip cia viskas ciki bari. diskutuojam gi. Zmogus ne vienos nuomones klausia. O jau galutines rizikas isivertins ir isvadas pasidarys pats.