Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

Mano klausimas buvo kitas - ar vietoje įmanoma ką nors padoraus (tarkim, numerį su virtuvėle) surasti iki 60 eur/para šeimai. Už 100 eur/para tikiu, kad visados bus, bet tokios kainos mums jau per brangios.

Atsidarykit airbnb ir manau ką nors rasite tinkamo, jau ir dabar galėsite užsisakyti ir ramiai važiuoti

Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2017 07 11, 12:59)
>Atsidarykit airbnb ir manau ką nors rasite tinkamo, jau ir dabar galėsite užsisakyti ir ramiai važiuoti</p>

Jau žiūrėjau Airbnb, o ar saugu užsisakyti naujus pasiūlymus be jokių atsiliepimų? Nes tik tokių variantų ir telikę, 90 proc iš 100 ...
Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2017 07 11, 12:20)
Jau žiūrėjau Airbnb, o ar saugu užsisakyti naujus pasiūlymus be jokių atsiliepimų? Nes tik tokių variantų ir telikę, 90 proc iš 100 ...

Ir mane domina. Planuojam važiuot. Ar dabar rizikuot varyt neužsisakius nakvynės ar ne ?
Atsakyti
Dar variantas būtų staigiai išsinuomoti prikabinamą namelį ir nesukti sau galvos dėl rezervacijų, BET:

1. pailgėja kelionė (nes lėtesnis važiavimas)
2. niekad nebandę, gal reikia laiko apsiprasti, o jo nebus
3. be kondiškės turbūt iškeptume Kroatijoje liepos mėn ?
Atsakyti

Flight važiuokite be jokių rezervacijų-tikrai rasit kur gyventi :) ten žymiai daugiau apartamentų nei kokioj Bulgarijoje :) mes 4metus važiuojam be rezervacijų ir dar niekad mašinoj neteko miegoti ;) Šit ir šestadienį išvažiuojam tikimės saulės pagaudyt!!!

Atsakyti
O gal mesteltumėt kokių kaimukų netoli jūros šiaurėje pavadinimus - kuriuose būtų kiek įmanoma mažiau minios, ramu?
Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2017 07 11, 13:52)

Mes namuke turėjom elektrinį ventiliatorių, tikrai neiškepėm Italijoj biggrin.gif Paryčiais net ieškodavom šiltesnio apkloto, tiek tas ventiliatorius mus prapūsdavo.
Išsisprendžia miegojimo problema, kur norit-ten stojat, visi kempingai ant jūros kranto, nebelieka baimės, kad reikės kažkur į kalną kamploti 4u.gif
Bet važiavimas sulėtėja drinks_cheers.gif Kelionė prasitęs 2-3 valandom.
Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2017 07 11, 13:52)
Dar variantas būtų staigiai išsinuomoti prikabinamą namelį ir nesukti sau galvos dėl rezervacijų, BET:

1. pailgėja kelionė (nes lėtesnis važiavimas)
2. niekad nebandę, gal reikia laiko apsiprasti, o jo nebus

Jeigu savo namuka turesit tada gal apsimoka. Mes nuomavomes vienais metais. Tai mums isejo brangiau nei tik kai i apartamentus vaziavom. Nakvyne +/- panasiai gaunasi ar apartamentai, ar nuoma+nakvyne kempinge, o vat kuro zymiai daugiau surijo, ir uz kelius brangiau reikejo moketi, ir vaziavimas tikrai ilgesnis gavosi. Didziausias pliusas kad su tarpinem nakvynem nebuvo problemos, o daugiau tai nelabai izvelgiau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2017 07 11, 13:20)

mes i tokius vaziavom. buvome pirmieji ju klientai apskritai per airbnb. pataikem puikiai.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 07 11, 14:11)
Jeigu savo namuka turesit tada gal apsimoka. Mes nuomavomes vienais metais. Tai mums isejo brangiau nei tik kai i apartamentus vaziavom. Nakvyne +/- panasiai gaunasi ar apartamentai, ar nuoma+nakvyne kempinge, o vat kuro zymiai daugiau surijo, ir uz kelius brangiau reikejo moketi, ir vaziavimas tikrai ilgesnis gavosi. Didziausias pliusas kad su tarpinem nakvynem nebuvo problemos, o daugiau tai nelabai izvelgiau...  4u.gif

Lengvoji mašina+namelis priekaba tikrai nereikia mokėti brangiau, nei lengvasis automobilis+stogo bagažinė arba mikroautobusiukas mirksiukas.gif Pusę Europos išmaišėm su mašina+nameliu, niekur nemokėjom už kelius daugiau, nei reikėjo.

Su visa kuo daugiau irgi sutinku, tiesos tikrai yra drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2017 07 11, 11:30)
Tai jūs neieškokite.  mirksiukas.gif Patarimas duodamas tiems, kas labai nori važiuoti, o taupo pinigus ir laiką.
Žmonės miega visur- mašinose, palapinėse ir neverkia.
O šiaip nejaugi jūs manote, kad jei būtų taip sunku rasti, tai mes nebūtume kitus kartus  rezervavę, matyt radome lengvai, nelakstėme.  smile.gif

kiekvienas atostogas isivaizduojam kitaip. vienam gerai galva ant akmens padet, o man tragedija. todel as vaziuoju visada zinodama kur ir pas ka. vieni iesko nuotykiu, nes juos veza adrenalinas, o man pensija ant noses, as ieskau patogumu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 11, 16:08)
kiekvienas atostogas isivaizduojam kitaip. vienam gerai galva ant akmens padet, o man tragedija. todel as vaziuoju visada zinodama kur ir pas ka. vieni iesko nuotykiu, nes juos veza adrenalinas, o man pensija ant noses, as ieskau patogumu  biggrin.gif

Taigi ne apie tave ir tavo norus kalba buvo ar mane. Žmogus parašė, kad nori be vaikų pakeliauti dviese, biudžetas ribotas, laikas irgi. Ką galima siūlyti? Ai nevažiuokit, nes pinigų per mažai, laikas per trumpas, o ir miegoti automobilyje kol nuvažiuos labai blogai. Aš taip nemanau. Jei yra noro, sveikatos, jauni, be vaikų tikrai galima ir paprasčiau, sutaupytų vien kokius 80 eurų maistui. Ir jei man reikėtų rinktis jų padėtyje ar mūsų Baltija, ar kelionė į Kroatiją per tas 7-8 dienas, tegul ir pasnaudžiant kelionės metu mašinoje kol nuvyks, rinkčiausi Kroatiją. Pernai jaunimo kompanija, trys poros, pasiėmė autobusiuką ir keliavo po Kroatiją, kambarius rado, viską aplankė, pakeliui miegojo autobusiuke, pripučiamus čiužinius kažkaip ten tiesė, kai nori, tai ir gali. Juk nesiūliau pav. Flight, nes pas ją situacija kita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 11 liepos 2017 - 14:57