Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(prau @ 2017 07 08, 09:33)
Airbnb pigiau nei bookingas ir jame privatus asmenys skelbiasi.

Sakykite, pasirinkus kurį nors regioną per Airbnb rodo daugybę įvairių pasiūlymų, ar tai reiškia, kad mano suvestuoju laikotarpiu visi jie laisvi, ar reikia teirautis pas šeimininkus? Esu užsakinėjus per Bookingą, tai ten viskas aišku - jei duoda pasirinktuoju laikotarpiu kainą, reiškia juos galima rezervuotis ir aiškiai matyti, kas jau užimta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniažolė @ 2017 07 08, 20:57)
Sakykite, pasirinkus kurį nors regioną per Airbnb rodo daugybę įvairių pasiūlymų, ar tai reiškia, kad mano suvestuoju laikotarpiu visi jie laisvi, ar reikia teirautis pas šeimininkus? Esu užsakinėjus per Bookingą, tai ten viskas aišku - jei duoda pasirinktuoju laikotarpiu kainą, reiškia juos galima rezervuotis ir aiškiai matyti, kas jau užimta  ax.gif

Reikia teirautis. Ne visi sutiko mus priimti.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 08, 21:40)
Reikia teirautis. Ne visi sutiko mus priimti.

Oi, velnias, nepatinka man taip hmm.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
airbnb nebutinai laisvus rodo. Geriausia pries tai parasyti seimininkui, tada bus aisku del laisvu dienu.
Atsakyti
QUOTE(Ugniažolė @ 2017 07 08, 22:33)
Oi, velnias, nepatinka man taip  hmm.gif Ačiū  4u.gif

Mes rezervacijas rugpjūčiui darėme liepos pradžioj. Iš 9 užklausų sutiko tik vieni. Bet mes keliavome, norėjome po 3-4 nakvynes ir važiuot toliau. Jei būtume savaitei ar dviems būtų sutikę. Kiti buvo užimti. Bet kas liečia pačius apartamentus ir ttt, man airbnb priimtinesnis. Daugiau gerų variantų. Dėl kainų nevisai sutikčiau kad pigiau nei booking. Pigiau yra kitas kartas į tą pačią vietą nebe per airbnb biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(locato @ 2017 07 08, 22:36)
airbnb nebutinai laisvus rodo. Geriausia pries tai parasyti seimininkui, tada bus aisku del laisvu dienu.

Aš kai ieškojau, tai prie daugelio apartamentų rašė, kad užsakymas patvirtinamas iškart, be atskiro šeimininkų patvirtinimo. Bet gal dėl to, kad aš ieškojau jau kitai savaitei.
Ir ten yra kalendoriai, kur galima pamatyti kiekvieno buto laisvas dienas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuv: 09 liepos 2017 - 16:39
QUOTE(kristinuv @ 2017 07 09, 17:37)
Aš kai ieškojau, tai prie daugelio apartamentų rašė, kad užsakymas patvirtinamas iškart, be atskiro šeimininkų patvirtinimo. Bet gal dėl to, kad aš ieškojau jau kitai savaitei.
Ir ten yra kalendoriai, kur galima pamatyti kiekvieno buto laisvas dienas

Pasisekė jum. Aš nors ir bukinau, man ne "accept'ino". Atrašydavo jūsų prašymas atmestas. Vieni su komentaru, kiti be. Ir nors kitų kalendoriuose rodydavo žalia, gaudavau atsakymą kad "we are full". Aš nerealius apartamentus buvau radusi brač saloj. Kažkoks kosmosas ir nesutiko jie mūsų priimt. verysad.gif liūdesys buvo žiaurus.
Atsakyti
O kokia kaina yra normali 2+2 šeimai apartamentai kuo arčiau jūros?
Žiūriu šiaurė pigesnegerokai nei pietūs, ar man taip pasirodė?
Aš radau vienus labai pigiai, foto gražios, užsakiau. Dabar nervinuos kas ten gali but ne taip.:-D

Na gal nuomuotojai tikrai derina, kad jiems nebūtų tarpų tarp nuomų, ir jei taip neišeina, tada atsisako priimti.
Atsakyti
Jei jau uzsisaket, tai nera svarbu kokia kaina normali, o kokia ne. Yra nuomininku, kurie nuomoja savaitem, pvz. pirmoji diena - pirmadienis. imi savaite, dvi, tris ir t.t.
Pokalbis i lankas nuejo. Jei norit laisvesniu vietu, reikia iskarto po naujuju metu ziureti. o ne likus savaitei ar dviems. Dabar reikia dziaugtis kad radot, o ne i kainas ziureti.
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2017 07 09, 22:02)
Žiūriu šiaurė pigesnegerokai nei pietūs,  ar man taip pasirodė?
Aš radau vienus labai pigiai, foto gražios, užsakiau. Dabar nervinuos kas ten gali but ne taip.:-D

Na gal nuomuotojai tikrai derina, kad jiems nebūtų tarpų tarp nuomų, ir jei taip neišeina, tada atsisako priimti.

parodykit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2017 07 09, 22:02)
Žiūriu šiaurė pigesnegerokai nei pietūs,  ar man taip pasirodė?

Panagrinėkit, patyrinėkit aplinką šalia apartamentų. smile.gif
Atsakyti
Siaurej gal pigiau kad ne tokia grazi aplinka, jura kiek vesesne. Pietuose bent jau man nerealu, kad ir jura, ir kalnai yra.
Atsakyti