Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(madmuazele @ 2017 07 05, 12:57)
Oi kaip ačiū 4u.gif  Dar klausimas-galima atvykti bet kuriuo dienos laiku, ar tik ryte? Ir ar būna krevečių? bigsmile.gif

nepamenu. vaziuojant uzmeskit aki. yra ten kazkokie darbo laikai.
Atsakyti
Viena pazystama gryzo is Kroatijos pries pora dienu ir skundesi, kad lb ilgai pro Lenkija vaziavo, nes istisai visur kelio darbai autostradoj. Sakau gal kas ne pirmus metus i Kroatija vaziuoja zino kokiu aplinkeliu, kad laiko veltui negaisti? ;)
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 05, 10:16)
kai nusileisit is greitkelio link marinos, bus sankryza, rodys rodykle i kaire Splitas/Trogiras i desine Seget Vranjica,  ties kuria suksit i desine. Ir pavaziavus kazkiek matysit desineje juroje pludurus, apacioj nameli toki. Jums iki "namu" tuomet liks lygiai 2 km.

https://www.google.lt/maps/@43.5155748,16.1...3312!8i6656

va cia, tik cia vaziuojant ne i Marina o is Marinos i Trogira.

cia stojam ir leidziames zemyn, perkam ziuvis biggrin.gif

https://www.google.lt/maps/@43.5150621,16.1...3312!8i6656

O man toks klausimas iskilo - o tose zuvu fermose gali zuvi isdarineti? Nes man cia baisiausias momentas, vien del to darinejimo niekad neuzsukom pirkti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 07 05, 15:20)
O man toks klausimas iskilo - o tose zuvu fermose gali zuvi isdarineti? Nes man cia baisiausias momentas, vien del to darinejimo niekad neuzsukom pirkti...  unsure.gif

biggrin.gif geras. Nezinau, man ner problemos perrezt pilva biggrin.gif
Atsakyti
O gal dar patartumėt kokį miestelį geriau rinktis. Ziurineju Sinj, Karlobag, Starigrad - visi iki Zadaro. Ar nėra didelio skirtumo?
Atsakyti
QUOTE(locato @ 2017 07 04, 21:23)
Mes tuo metu vaziuojam jau trecia karta. Lietuvoj prie 30 karscio daug sunkiau nei ten prie 35. Del dregmes. Diena dazniausia virs 30. Nakti iki 25.
Jei taip visko bijot, geriau nelipti net is lovos.

Žinau, kad nenoriu 40+ biggrin.gif , nepatinka man, tuo labiau, kad ne tik pagulėti norisi. Taip pat žinau, ką reiškia miegot palapinėj, kai lauke +30, arba kai lyyyjaaa lyyyjaa lyyyyjaaa. Aš nebijau, aš noriu, kad tokiu laiku buvę pasidalintų patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moliūtė @ 2017 07 05, 20:01)
Žinau, kad nenoriu 40+ biggrin.gif , nepatinka man, tuo labiau, kad ne tik pagulėti norisi. Taip pat žinau, ką reiškia miegot palapinėj, kai lauke +30, arba kai lyyyjaaa lyyyjaa lyyyyjaaa. Aš nebijau, aš noriu, kad tokiu laiku buvę pasidalintų patirtimi 4u.gif

Pamirsau pamineti kad du kartai buvo su palapinem. Kaip seksis isgyventi labai daug priklauso nuo palapines erdves ir stenkites po medziu glaustis
Atsakyti
QUOTE(Moliūtė @ 2017 07 05, 21:01)

Gyvenime nesitrenkčiau 2000 km, kad miegočiau palapinėj biggrin.gif jaunystėj esu Italijoj palapinėj 2 naktis miegojus. Eina peklon biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(locato @ 2017 07 05, 21:16)
Pamirsau pamineti kad du kartai buvo su palapinem. Kaip seksis isgyventi labai daug priklauso nuo palapines erdves ir stenkites po medziu glaustis

Ačiū 4u.gif . Palapinė mūsų, didelė, aukšta, erdvi.

QUOTE(JMD @ 2017 07 05, 21:17)
Gyvenime nesitrenkčiau 2000 km, kad miegočiau palapinėj biggrin.gif jaunystėj esu Italijoj palapinėj 2 naktis miegojus. Eina peklon biggrin.gif

Kiekvienam skirtingai tongue.gif . Palapinė mūsų dviejų kambarių, su kilimu prieškambaryje. Turim šviesos, tuliką, ir paparastai vaizdą pro langą už milijoną biggrin.gif. Bet viskas tinka tik tiem, kam iš principo toks keliavimo būdas priimtinas, tikrai nebandysiu įtikint, kad tai turėtų patikti visiems.
Atsakyti
QUOTE(Moliūtė @ 2017 07 05, 21:34)
Ačiū 4u.gif . Palapinė mūsų, didelė, aukšta, erdvi.
Kiekvienam skirtingai tongue.gif . Palapinė mūsų dviejų kambarių, su kilimu prieškambaryje. Turim šviesos, tuliką, ir paparastai vaizdą pro langą už milijoną biggrin.gif. Bet viskas tinka tik tiem, kam iš principo toks keliavimo būdas priimtinas, tikrai nebandysiu įtikint, kad tai turėtų patikti visiems.

O kas buna kai lyyyyja lyyyyyyyja lyyyyyyyja ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 05, 21:48)
O kas buna kai lyyyyja lyyyyyyyja lyyyyyyyja ? biggrin.gif

Važiuojam šopintis biggrin.gif . Iš tikrųjų, man be galo gaila atostogų laiką leisti parduotuvėse (o būnant kokioj Vokietijoj, tenka, nes daiktai pigesni/gražesni/kokybiškesni arba šiaip kitoj šalyje pasicekavint norisi), tai vat lietinguosius periodus bandom išnaudoti tam. Gerą pusdienį nieko tokio praleisti pačioj palapinėj, skaitant knygą, žiūrint filmus ar naršant internete, paprastai esant geriems orams laiko tam nelieka. Ieškom, kur nelyja biggrin.gif , paprastai galima surast kur nuvažiuot už kokio 100 km pasidžiaugt geresniu oru. Aišku, kai lyja kelias dienas iš eilės, tai malonumo nėr, ir, jei jauti, kad tai gadina atostogas, visada galima palapinę susivyniot ir paieškot viešbučio. Kaip ten bebūtų, per ilgus ir stiprius lietus namelyje geriau, nei palapinėj smile.gif
Atsakyti
Merginos - ar geriau pradėti kelionę penktadienį ryte, ar visgi šeštadienį ryte ? kaip ten keliai Lenkijoje šiomis dienomis ? Kada daugiau kamščių :-) ?
Atsakyti