QUOTE(JMD @ 2017 07 04, 08:35)
100% is anksto. jau dabar paziurejus "isbukinimas" yra apie 88%.
Bookingas visada ta pati rodo, kad greiciau apsisprestum matyt
pries du menesiu ta pati rode... bet keiciasi situacija. Mes irgi po kelis kartus uzsakem ir vel atsakem ir vel kitus uzsakem
Papildyta:
QUOTE(kristinuv @ 2017 07 04, 09:36)
Bet jei ten visa pakrante vien miesteliai, negi nerastume kažko padoraus?
Ir kitas klausimas. Booking.com iškart matai kas laisva, o direct croatia daug kur tušti kalendoriai, reiškia reikia rašyti? Tam būtent laiko ir neturim.
Ačiū dar kartą atsakiusiems:-D
Direct croatia daugelis neturi, o kiti gali ir po savaites tik atsakyt. Ras tai rasit, bet isivaizduokit po keliones dar reiks eit ieskot, rinktis, vis atrodys kad gal dar bus geresnis variantas, nesinori pirmo pasitaikiusio imti, arba imi jau nes nera noro daugiau blaskytis... ir buna ne pats geriausias arba ne pats pigiausias... laiko gaila tiesiog, labai daug sueda. Mes pernai irgi norejom taip vaziuot, bet paskui dziaugiausi kad nebereikejo vargti situo klausimu
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2017 07 04, 10:51)
Mes ir planuojam šį kartą į Krka parką. Sakykit, o su mažais vaikais (mažiausiam mano 4 bus) įmanoma patogiai nueiti išsimaudyti? Aš bijau, kad kai mano trys supuls vandenin-nespėsim sužiūrėti. Ir kur maudynių metu pasidedat daiktus, kuprines?
Mazu tai ten vienu nepaleiskit. Nes kaip ir rase jau ten akmenys, yra labai dideliu luitu, kurie astrus ir slidus. Vandens batu reikia! Ir tarp tu akmenu labai atsargiai laviruoti, judeti vezlio greiciu kad nesusizeist. dar ir srove nuo kriokliu susidaro.
Ir didziausia beda kad ten ner kur persirengt ir palikt daiktu! Net svaria vietele susirast problema! Nes aplink krioklius viskas nutrypta, toks misko smelis, islipus visas kojas issimurzini, man rodos ir nusiplaut nera kur, nes mes su vandeniu is butelio plovemes. Ir kol vienas maudosi kazkas turi likti ant kranto saugot daiktu
Aš tikras angelas, bet ant šluotos greičiau...