Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(zbara @ 2017 07 04, 10:38)
Labai fainas parkas nes ir maudytis jame galima. 🤗

Nebijokite del nakvynes. Mes vaziavom be jokiu bolkingo. Stojom patinkanciame miestelyje ir radom nakvynes. Ir taip 2 savaites vaziavom ir miegojom skirtingose vietose. Bet laaaabai patiko 🤗😚

ziurint kada vaziavote. jei birzeli, tai taip, nakvynes kiek nori. mes vaziavom rugpjuti, buvom labai laimingi kad susiradom is anksto. Nes besiblaskanciu buvo ir nemazai. Tada imi ne kur noretum, o ka randi...
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2017 07 04, 08:05)
Laba diena,

Prašau patarimo. Planavom atostogauti kaime, bet pamatę prognozę liepos mėnesiui staigiai sumąstėm kur nors išlėkti.
Nuo vakar skaitau visas temas, bet neapsisprendžiu dėl vieno dalyko.

Ar užsisakyti iš anksto nakvynes, ar rizikuoti. Labai prašau, patarkite  kas galite iš patirties ar dabar esantys Kroatijoje. Vengciau didelių miestų.

Ačiū :-D

Man lygiai taip pat kamavo šis klausimas...
Pradėjau apartamentų ieškoti 2 mėn. prieš kelionę. Pavyko rasti po 50-60 eur už naktį keturiems, tai nesiblaškiau, rezervavau visas, nes kaži ar rugpjūtį pavyktų rasti tokiom kainom nuvažiavus.
Jei važiuotumėme be vaikų, tuomet nieko iš anksto nerezervuočiau, man aktyviai patinka keliauti, negulinėti, tai dviese gali pagal situaciją ir vietą žiūrėtis.
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2017 07 04, 08:43)
as direct croatia nusivyliau, nes visi, kam rasiau, atrase, kad vietu neturi... Gal uzsakinejant pries puse metu puslapis ir geras. Su bookingu viskas paprasciau.

Nieko cia keista, mes sausio gale ieskojom per direct, 50% buvo uzimta. bet radom.
Per bookinga rodo laisvus ir bent 20% brangesnius.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 04, 08:35)
100% is anksto. jau dabar paziurejus "isbukinimas" yra apie 88%.

Bookingas visada ta pati rodo, kad greiciau apsisprestum matyt biggrin.gif pries du menesiu ta pati rode... bet keiciasi situacija. Mes irgi po kelis kartus uzsakem ir vel atsakem ir vel kitus uzsakem 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuv @ 2017 07 04, 09:36)
Bet jei ten visa pakrante vien miesteliai, negi nerastume kažko padoraus?

Ir kitas klausimas. Booking.com iškart matai kas laisva,  o direct croatia daug kur tušti kalendoriai, reiškia reikia rašyti? Tam būtent laiko ir neturim.

Ačiū dar kartą atsakiusiems:-D

Direct croatia daugelis neturi, o kiti gali ir po savaites tik atsakyt. Ras tai rasit, bet isivaizduokit po keliones dar reiks eit ieskot, rinktis, vis atrodys kad gal dar bus geresnis variantas, nesinori pirmo pasitaikiusio imti, arba imi jau nes nera noro daugiau blaskytis... ir buna ne pats geriausias arba ne pats pigiausias... laiko gaila tiesiog, labai daug sueda. Mes pernai irgi norejom taip vaziuot, bet paskui dziaugiausi kad nebereikejo vargti situo klausimu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2017 07 04, 10:51)
Mes ir planuojam šį kartą į Krka parką. Sakykit, o su mažais vaikais (mažiausiam mano 4 bus) įmanoma patogiai nueiti išsimaudyti? Aš bijau, kad kai mano trys supuls vandenin-nespėsim sužiūrėti. Ir kur maudynių metu pasidedat daiktus, kuprines?

Mazu tai ten vienu nepaleiskit. Nes kaip ir rase jau ten akmenys, yra labai dideliu luitu, kurie astrus ir slidus. Vandens batu reikia! Ir tarp tu akmenu labai atsargiai laviruoti, judeti vezlio greiciu kad nesusizeist. dar ir srove nuo kriokliu susidaro.
Ir didziausia beda kad ten ner kur persirengt ir palikt daiktu! Net svaria vietele susirast problema! Nes aplink krioklius viskas nutrypta, toks misko smelis, islipus visas kojas issimurzini, man rodos ir nusiplaut nera kur, nes mes su vandeniu is butelio plovemes. Ir kol vienas maudosi kazkas turi likti ant kranto saugot daiktu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 04 liepos 2017 - 12:15
QUOTE(enura @ 2017 07 04, 13:14)
Bookingas visada ta pati rodo, kad greiciau apsisprestum matyt  biggrin.gif pries du menesiu ta pati rode... bet keiciasi situacija. Mes irgi po kelis kartus uzsakem ir vel atsakem ir vel kitus uzsakem  4u.gif

keiciasi, tasyk rugpjuti rode 93 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2017 07 04, 10:51)
Mes ir planuojam šį kartą į Krka parką. Sakykit, o su mažais vaikais (mažiausiam mano 4 bus) įmanoma patogiai nueiti išsimaudyti? Aš bijau, kad kai mano trys supuls vandenin-nespėsim sužiūrėti. Ir kur maudynių metu pasidedat daiktus, kuprines?

Patogiai tai tikrai ne biggrin.gif Bet su vaikais maudosi. Mes buvome vienoje vietoje, tai ten suaugusiam sudėtinga įeiti, nes didžiuliai akmenys po vandeniu, reikia ropštis per juos arba apeiti. O tolėliau paėjus jau ir užplaukti galima. Kitose vietose mačiau maudėsi ir vaikai. gal ten ne tiek akmenų buvo.. ax.gif Persirengimo kabinų nėra. reikia rankšluosčiais dangstytis. Ten niekas nesislapsto biggrin.gif Daiktus kai kas dedasi prie pat vandens. Iš mūsų kompanijos tai vis vienas krante saugodavo. biggrin.gif Turiu foto, bet neprisega man. Į paštą galiu atsiųsti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 04 liepos 2017 - 12:45
QUOTE(enura @ 2017 07 02, 21:26)
Ten pilna ir paprastesniu. 25-35-40 eur uz para, tik aisku be dusu, tualetu, grilio zonos, wifi prie receptiono ir juros salia daugiau nelabai kas ir bus arba nieko nebus  smile.gif
Kroatijoj nelabai ka sutaupysi keliaudamas kemperiu, nebent labai didele kompanija ir ne vienas moketojas, tada taip apsimoka.
Mes vienais metais vaziavom su kemperiu, kitais be. Tai grubiai kiek isleidom su kemperiu nuvaziave tik puse Kroatijos, panasiai kitais metais isejo nuvaziuot iki pat Dubrovniko ir gyvent apartamentuose  4u.gif
Nebent jus ne su kemperiu, o su palapinem vaziuosit, tada pigiau bus kempinge, cia masinos+kemperio su elektra+3 suauge kainas +/- surasiau  4u.gif
Papildyta:
Pirmos eiles prie vandens buna jau nupirktos turtingu vokieciu ar italu is anksto , gal irgi ziema, o gal ir pries metus ty praeita vasara  biggrin.gif
Ieskant laisvu kempingu internetu, nelabai kas irgi buvo... arba reikejo uzstata moket arba jau vietu nebebuvo, ieskojau geguzes-birzelio menesi  ax.gif nebent vaziuot taip sakant "na ura" stoti patikusiuose kempinguose ir bandyt laime  4u.gif bet ziauriai uztrunka sitas procesas  doh.gif ir dar aisku, sekmes reikalas  4u.gif

Mes su palapine, taip kaip suprantu problemu dideliu neturetu buti, tik norim geresnio kempingo, kad su dusu, vaikams zona, virtuve ax.gif
Atsakyti
Mergiukai,
o kur valiutą keistis geriau? Geresnis kursas? Čia Lietuvoje ar ten vietoj?
Atsakyti
isvaziuojame ir mes liepos 6 d. i Kroatija tongue.gif
planuojame nuvaziuojant stoti Lenkijoje, savaitgali praleisime Vienoje.
Kroatijoje apsistosime Marinoje
jau kaip laukiu wub.gif atostogu ! atostogu ! atostogu ! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 04, 10:57)
ziurint kada vaziavote. jei birzeli, tai taip, nakvynes kiek nori. mes vaziavom rugpjuti, buvom labai laimingi kad susiradom is anksto. Nes besiblaskanciu buvo ir nemazai. Tada imi ne kur noretum, o ka randi...

Labai karšta buvo rugpjūtį? Suprantu, kad "karšta" labai neapibrėžta, tai maždaug kiek buvo laipsnių vidurdienį ir kiek naktį? Niekaip neapsisprendžiam dėl važiavimo, nes galim tik rugpjūčio viduryje.
Atsakyti
Kazkas klause, kur maudyniu metu pasiderti daiktus, tai be problemu palikdavom paciam papludimy, ten palyginus saugu.

Del kunu, pries keleta metu ju turedavo bene tik Vln banke prie stoties, kaip yra dabar ir koks kursas, nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2017 07 04, 20:10)
Kazkas klause, kur maudyniu metu pasiderti daiktus, tai be problemu palikdavom paciam papludimy, ten palyginus saugu.

Del kunu, pries keleta metu ju turedavo bene tik Vln banke prie stoties, kaip yra dabar ir koks kursas, nezinau  smile.gif

Kroatijos valiutos siek tiek nusipirkome Medicinos banke 4u.gif
Atsakyti