QUOTE(Renna @ 2017 07 03, 18:18)
Juozapai Šventas, ar jūs galit nebesikabinėt prie to straipsnio autorės
Tuoj visiems prapuls noras savo įspūdžiais dalintis, bijant kritikos ir priekabių...
Man noras po kelionės pasipasakoti jau dingęs
Tuoj visiems prapuls noras savo įspūdžiais dalintis, bijant kritikos ir priekabių...
Man noras po kelionės pasipasakoti jau dingęs
Mes nepiktybiškai čia ne man užkliuvo, mano kolegei aš tinginė. 100 metų to nedaryčiau. Nerašyčiau ir net minčių nebūtų. Medalis tam kas rašo.
Papildyta:
QUOTE(Juritute @ 2017 07 03, 18:07)
<p>[quote name="JMD" post="71706064" timestamp="0"]JMD, 03 Lie 2017 - 18:03, parašė: Zekit, dar pasikabinesiu. Rasot keliaujat labai daug, bet tam savo rasinely rasot priesingai "Mes nepatyrę keliautojai, todėl beveik 2000 km atstumą iki Poljicos (netoli Marinos) planavome važiuoti su viena nakvyne Brno mieste, Čekijoje. Nutarėme geriau truputį viršyti nakvynės kainos limitą, bet nakvoti viešbutyje su pusryčiais."</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>gal žmonės daugiau skraido,o ne automobiliu keliauja ;) smagu matyt Kroatijos vaizdus 😍</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>gal žmonės daugiau skraido,o ne automobiliu keliauja ;) smagu matyt Kroatijos vaizdus 😍</p>
Ne tas žodis. Aš dienas jau skaičiuoju. Dar taip rodos toli. Noriu saulės ir šilumos.