Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(enura @ 2017 06 30, 22:28)
Gaila nera cia mygtuko like arba dislike, spausciau dislike... Jus pirmakart be Turkijos keliauvot i uzsieni?  ax.gif  vietomis susidare ispudis, kad didziausia problema buvo kur cia nemokama parkinga susirast... Primostene liepos menesi nebuvo jokiu problemu keli zingsniai nuo centro prisiparkuot, tik aisku susimoket reikia, o rasot kad neimanoma rast vietos. Na nezinau. Buciau as redaktore nespausdinciau Jusu straipsnio  rolleyes.gif  4u.gif

Na niekaip aš nesuprantu tokių postų forumuose, Jums nuo to lengviau sukritikavus? Kam reikia sumenkinti ir pašiepti?

Man patinka skaityti visokią info, ir aš džiausiuosi, kad keliautojai dalinasi savo įspūdžiais, džiaugiuosi, kad nuomonės ir patirtys skirtingos, galiu vėliau atsirinkti, kas man tinka o kas ne, kas atitiko ir mano situaciją, o kas ne.

Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2017 07 02, 11:19)
Na niekaip aš nesuprantu tokių postų forumuose, Jums nuo to lengviau sukritikavus?  Kam reikia sumenkinti ir pašiepti?

Man patinka skaityti visokią info, ir aš džiausiuosi, kad keliautojai dalinasi savo įspūdžiais, džiaugiuosi, kad nuomonės ir patirtys skirtingos, galiu vėliau atsirinkti, kas man tinka o kas ne, kas atitiko ir mano situaciją, o kas ne.

Cia buvo mano nuomone. O jeigu zmogus raso straipsni i leidini tegul buna pasiruoses priimti bet kokia 4u.gif man straipsnis pasirode visiskai sausas ir neidomus. Enciklopedines zinios bandytos sudeti su praktinem, bet is praktiniu gavosi tik apie parkinga ir kuro kainas, kurias galima rasti internete... zodziu nepatiko tai taip ir parasiau, nors daug kas rase pries tai savo ispudzius cia forume ir skaiciau su malonumu. Buvo aukstesnio lygio ir su daugiau emociju nei sitas rasinelis 4u.gif
Atsakyti
O man straipsniukas patiko, nes domina bet kokia informacija apie vietas, I kurias planuojam kelione! Emocijos mazai domina, uztai buvo praktines info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 06 30, 21:28)
Gaila nera cia mygtuko like arba dislike, spausciau dislike... Jus pirmakart be Turkijos keliauvot i uzsieni?  ax.gif  vietomis susidare ispudis, kad didziausia problema buvo kur cia nemokama parkinga susirast... Primostene liepos menesi nebuvo jokiu problemu keli zingsniai nuo centro prisiparkuot, tik aisku susimoket reikia, o rasot kad neimanoma rast vietos. Na nezinau. Buciau as redaktore nespausdinciau Jusu straipsnio  rolleyes.gif  4u.gif

Turiu jus nuvilti, keliauju as labai daug ;) rašiau, tai, kas buvo tuo momentu ;) jus turbut negyvenat Primostene prie parkingo, kad zinot, ar kai mes parkavomes buvo ten vietos ar ne ;)

O jei jus rasinelyje iziurite parkavima kaip didziausia problema, tai biski liudna...

Kritikuot visada paprasciau nei kazka daryt ;)
Atsakyti
QUOTE(Eirea @ 2017 07 02, 12:51)
Turiu jus nuvilti, keliauju as labai daug ;) rašiau, tai, kas buvo tuo momentu ;) jus turbut negyvenat Primostene prie parkingo, kad zinot, ar kai mes parkavomes buvo ten vietos ar ne ;)

O jei jus rasinelyje iziurite parkavima kaip didziausia problema, tai biski liudna...

Kritikuot visada paprasciau nei kazka daryt ;)

Nesipykit. Kaip jau minėjo, jei rašot viešai, turit būt pasiruošus priimti ne tik liaupses. Taip pat nesupykit, bet man susidarė įspūdis, kad jūsų kelionė buvo l įtempta nes taupėt ir labai viską skaičiavot. Tai ne pasakojimas apie šalį, nuotykius ar įspūdžiius, privalumus, naujus jūsų atradimus. Bet gal tai buvo jūsų tikslas - sukonspektuot kiek kas kur kainuoja. Anyway. Daug kam turbūt bus naudinga. Be to, nei už ką ant visos lietuvos nebūčiau dėjusi apartamentų nuorodos.
Atsakyti
QUOTE(locato @ 2017 07 01, 21:02)
Maziau tv ziurekit biggrin.gif 2metus campuose su tentais buvom. jokiu gyvaciu ar kitokiu nesamoniu. Esam tik vezli mate smile.gif

Ačiū. Gal galit parekomenduoti padorų kempingą, kur vaikams būtų gal vandens parkiukas, ar daugiau zaidimo aiksteliu? Kokios kainos tiketis parai?
Atsakyti
QUOTE(bakatita @ 2017 07 02, 15:14)
Ačiū. Gal galit parekomenduoti padorų kempingą, kur vaikams būtų gal vandens parkiukas, ar daugiau zaidimo aiksteliu? Kokios kainos tiketis parai?

Cia keli didesni su didesne infrastruktura poilsiui:

https://www.autocamp-adriatiq.com/en/

http://www.campingsolaris.com/

Camping Kozarica ****
Region: Dalmatia-Zadar region
Address: HR-23211 Pakoštane, Brune Bušića 43

Bet juose ir kainos bus didesnes, pries pora metu kai skaiciavausi 3 zmonems ~50-60 eur parai iseidavo sezono metu. Ir dar kai kurie yra nusistate kad minimum turi buti pvz. 3 naktys ar net daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 07 02, 17:54)
Cia keli didesni su didesne infrastruktura poilsiui:

https://www.autocamp-adriatiq.com/en/

http://www.campingsolaris.com/

Camping Kozarica ****
Region: Dalmatia-Zadar region
Address: HR-23211 Pakoštane, Brune Bušića 43

Bet juose ir kainos bus didesnes, pries pora metu kai skaiciavausi 3 zmonems ~50-60 eur parai iseidavo sezono metu. Ir dar kai kurie yra nusistate kad minimum turi buti pvz.  3 naktys ar net daugiau  4u.gif

aciuks.gif du iš jų ir aš nužiūrėjus buvau 4u.gif Kaina kaip apartamentų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 02, 12:59)
Nesipykit. Kaip jau minėjo, jei rašot viešai, turit būt pasiruošus priimti ne tik liaupses. Taip pat nesupykit, bet man susidarė įspūdis, kad jūsų kelionė buvo l įtempta nes taupėt ir labai viską skaičiavot. Tai ne pasakojimas apie šalį, nuotykius ar įspūdžiius, privalumus, naujus jūsų atradimus. Bet gal tai buvo jūsų tikslas - sukonspektuot kiek kas kur kainuoja. Anyway. Daug kam turbūt bus naudinga. Be to, nei už ką ant visos lietuvos nebūčiau dėjusi apartamentų nuorodos.

Tikrai nera del ko net pyktis...ir liaupsiu man tikrai nereikia smile.gif
Toli grazu mes nei taupem, nei kazka itin skaiciavom...tikslas buvo planuojantiems keliauti i Kroatija zmonems truputi palengvint ta planavima ir isisvaizdavima kas kaip ir kiek...o ispudziai, tai toks individualus dalykas, ka kiekvienas turi patirti pats...

O del apartamentu, tai jei Dasa butu to pati nepaprasiusi, tikrai buciau nedejus smile.gif

Atsakyti
QUOTE(bakatita @ 2017 07 02, 20:18)

Bet, mano nuomone, pats didžiausias kempingo pliusas yra tas, kad jis ant jūros kranto ir kad nereikia užsisakinėti dar žiemą. Apartamentų ant jūros kranto, ypač pradedant ieškoti kelis mėnesius prieš kelionę, už tokią kainą turbūt nerasim rolleyes.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moliūtė: 02 liepos 2017 - 19:50
QUOTE(bakatita @ 2017 07 02, 20:18)

Ten pilna ir paprastesniu. 25-35-40 eur uz para, tik aisku be dusu, tualetu, grilio zonos, wifi prie receptiono ir juros salia daugiau nelabai kas ir bus arba nieko nebus smile.gif
Kroatijoj nelabai ka sutaupysi keliaudamas kemperiu, nebent labai didele kompanija ir ne vienas moketojas, tada taip apsimoka.
Mes vienais metais vaziavom su kemperiu, kitais be. Tai grubiai kiek isleidom su kemperiu nuvaziave tik puse Kroatijos, panasiai kitais metais isejo nuvaziuot iki pat Dubrovniko ir gyvent apartamentuose 4u.gif
Nebent jus ne su kemperiu, o su palapinem vaziuosit, tada pigiau bus kempinge, cia masinos+kemperio su elektra+3 suauge kainas +/- surasiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Moliūtė @ 2017 07 02, 20:48)
Bet, mano nuomone, pats didžiausias kempingo pliusas yra tas, kad jis ant jūros kranto ir kad nereikia užsisakinėti dar žiemą. Apartamentų ant jūros kranto, ypač pradedant ieškoti kelis mėnesius prieš kelionę, už tokią kainą turbūt nerasim rolleyes.gif.

Pirmos eiles prie vandens buna jau nupirktos turtingu vokieciu ar italu is anksto , gal irgi ziema, o gal ir pries metus ty praeita vasara biggrin.gif
Ieskant laisvu kempingu internetu, nelabai kas irgi buvo... arba reikejo uzstata moket arba jau vietu nebebuvo, ieskojau geguzes-birzelio menesi ax.gif nebent vaziuot taip sakant "na ura" stoti patikusiuose kempinguose ir bandyt laime 4u.gif bet ziauriai uztrunka sitas procesas doh.gif ir dar aisku, sekmes reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 07 02, 21:26)
Ieskant laisvu kempingu internetu, nelabai kas irgi buvo... arba reikejo uzstata moket arba jau vietu nebebuvo, ieskojau geguzes-birzelio menesi  ax.gif nebent vaziuot taip sakant "na ura" stoti patikusiuose kempinguose ir bandyt laime  4u.gif bet ziauriai uztrunka sitas procesas  doh.gif ir dar aisku, sekmes reikalas  4u.gif

Su palapine irgi? unsure.gif . Jau man tas ieškojimas "na ura" tai visai netinka unsure.gif . Reiks turėti omeny 4u.gif
Atsakyti