per pirmaja musu kelione i kroatija, buvome taip pat uzsuke i makarska. Pabuvom keleta valanadu ir vaziavom toliau. Antra karta nebent kaip pravaziuojantys miestas butu. Gyventi ne. Dydis kaip palangos, o zmoniu 3x daugiau. Apie pleza isvis be zodziu.
QUOTE(*Camelia* @ 2017 06 06, 10:04)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="71659409" data-time="1496554117">
<div>
<p>Čia makalius organizuoja?</p>
</>
</blockquote>
<p>Makalius panašią irgi organizuoja, bet mes ate?Mes lygiai po 3 sav.
</div>
</blockquote>
<p>Na mano anglų irgi įstrigusi 9 klasės lygyje vyras išvis nešneka angliškai. Bet nesuku galvos, kaip nors susikalbėsim. Vairuoti ir aš bijočiau, bet vyras sakė pavairuos, tai aš už šturmaną. Nepasiklysti padės navigacija ir žemėlapiai. Aišku su agentūra geriau tas, kad įlipi į autiką ir galvos nesuki, visur nuveža, papasakoja, bet tai tų ekskursijų kainos mano galva per didelės, o ir ritmą diktuos gidas, ne jūs patys...</p>
<div>
<p>Čia makalius organizuoja?</p>
</>
</blockquote>
<p>Makalius panašią irgi organizuoja, bet mes ate?Mes lygiai po 3 sav.
</div>
</blockquote>
<p>Na mano anglų irgi įstrigusi 9 klasės lygyje vyras išvis nešneka angliškai. Bet nesuku galvos, kaip nors susikalbėsim. Vairuoti ir aš bijočiau, bet vyras sakė pavairuos, tai aš už šturmaną. Nepasiklysti padės navigacija ir žemėlapiai. Aišku su agentūra geriau tas, kad įlipi į autiką ir galvos nesuki, visur nuveža, papasakoja, bet tai tų ekskursijų kainos mano galva per didelės, o ir ritmą diktuos gidas, ne jūs patys...</p>
Ar ne birželio 25 išvažiuojate?😀
Sveikos Kroatijos mylėtojos ir keliautojos
Noriu paklaust ar yra kur internete Plitvicų maršrutai, kurie sužymėti raidėm?
Iš perskaitytos info suprantu, kad yra H maršrutas, E ir tt. Ar yra galimybė iš anksto juos pasinagrinėti?
Iš perskaitytos info suprantu, kad yra H maršrutas, E ir tt. Ar yra galimybė iš anksto juos pasinagrinėti?
QUOTE(Erdve @ 2017 06 08, 11:45)
Sveikos Kroatijos mylėtojos ir keliautojos
kazka radau. Google vaizdai nemazai ismeta, ivedus Plitvice map.
Papildyta:
QUOTE(DiVaDo @ 2017 06 08, 11:57)
stai cia dar nemazai info ju puslapyje:
http://www.np-plitvi...ing-programmes/
Pridėta:
sveikos
zinau, kad nemazai yra is musu buvusiu Tucepi kur patartumet nueiti pavakarieniauti?
kas siemet pirmi isvaziuojame ? nejau mes... 15 d.
zinau, kad nemazai yra is musu buvusiu Tucepi kur patartumet nueiti pavakarieniauti?
[/quote]
mes jau šeštadienį ))))
[quote=Gytukė,2017 06 08, 17:03]
[/quote]
mes jau šeštadienį ))))
[/quote]
kuriame mieste apsistosit?
[/quote]
mes jau šeštadienį ))))
[/quote]
kuriame mieste apsistosit?
Sveiki, važiavę ir važiuosiantys
mane neramina vienas klausimas, tai gal buvę Kroatijoj apšvies...
Pasiskaičiau apie tas knibždančias gyvates ir skorpionus kroatijoj, negaliu užmigt dabar
Kažkaip važiuoju su dviem smalsiais padaužom tai dėl jų labiausiai bijau, nes jie po kojom tikrai nežiūri...
Kokia ten reali situacija su tais gyviais?
Aš labai pavydžiu birželį ar rudenį važiuojantiems... Mes visad atostogaujam rugpjūtį, šiemet nusprendėm į Kroatiją traukt, bet jau kainos visur... pradedant apgyvendinimo baigiant plitvicom Kelionės biudžetas vos ne dvigubai pabrangsta...
Pasiskaičiau apie tas knibždančias gyvates ir skorpionus kroatijoj, negaliu užmigt dabar
Kažkaip važiuoju su dviem smalsiais padaužom tai dėl jų labiausiai bijau, nes jie po kojom tikrai nežiūri...
Aš labai pavydžiu birželį ar rudenį važiuojantiems... Mes visad atostogaujam rugpjūtį, šiemet nusprendėm į Kroatiją traukt, bet jau kainos visur... pradedant apgyvendinimo baigiant plitvicom Kelionės biudžetas vos ne dvigubai pabrangsta...
QUOTE(Renna @ 2017 06 09, 08:35)
Sveiki, važiavę ir važiuosiantys
Mes Kroatijoj buvom 3 kartus ir tikrai, ranką prie širdies pridėjus, galiu pasakyti, kad nei karto nematėm skorpionų, gyvačių. Bent jau miesteliuose ar prie jūros tai jų tikrai nėra. Teko matyti gyvačių ir ne mažų driežų važiuojant Juodkalnijoje siaurais kalnų keliukais, kurie tokie serpentininiai. Bet ten nuošalu ir daug turistų neužklysta, nebent kurie nori patirti ir pamatyti išskirtinesnių vaizdų. Ten jau išlipdami dairėmės po kojom.
QUOTE(barra @ 2017 06 09, 12:37)
Mes Kroatijoj buvom 3 kartus ir tikrai, ranką prie širdies pridėjus, galiu pasakyti, kad nei karto nematėm skorpionų, gyvačių. Bent jau miesteliuose ar prie jūros tai jų tikrai nėra. Teko matyti gyvačių ir ne mažų driežų važiuojant Juodkalnijoje siaurais kalnų keliukais, kurie tokie serpentininiai. Bet ten nuošalu ir daug turistų neužklysta, nebent kurie nori patirti ir pamatyti išskirtinesnių vaizdų. Ten jau išlipdami dairėmės po kojom.
Ačiū Jau ramiau
O vandens batus kur labiau apsimoka pirkt? Lt pasiieškot, ar jau vietoj Kroatijoj?
QUOTE(Renna @ 2017 06 09, 12:30)
Ačiū Jau ramiau
O vandens batus kur labiau apsimoka pirkt? Lt pasiieškot, ar jau vietoj Kroatijoj?
Kroatijoje nusipirksit, ivairove didesne.
Ačiū
QUOTE(DiVaDo @ 2017 06 08, 12:01)
Papildyta:
Papildyta: