Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

per pirmaja musu kelione i kroatija, buvome taip pat uzsuke i makarska. Pabuvom keleta valanadu ir vaziavom toliau. Antra karta nebent kaip pravaziuojantys miestas butu. Gyventi ne. Dydis kaip palangos, o zmoniu 3x daugiau. Apie pleza isvis be zodziu.
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2017 06 06, 10:04)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="71659409" data-time="1496554117">
<div>
<p>Čia makalius organizuoja?</p>
</>
</blockquote>
<p>Makalius panašią irgi organizuoja, bet mes ate?Mes lygiai po 3 sav.
</div>
</blockquote>
<p>Na mano anglų irgi įstrigusi 9 klasės lygyje biggrin.gif vyras išvis nešneka angliškai. Bet nesuku galvos, kaip nors susikalbėsim. Vairuoti ir aš bijočiau, bet vyras sakė pavairuos, tai aš už šturmaną. Nepasiklysti padės navigacija ir žemėlapiai. Aišku su agentūra geriau tas, kad įlipi į autiką ir galvos nesuki, visur nuveža, papasakoja, bet tai tų ekskursijų kainos mano galva per didelės, o ir ritmą diktuos gidas, ne jūs patys...</p>

Ar ne birželio 25 išvažiuojate?😀
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 07 birželio 2017 - 17:21
Sveikos Kroatijos mylėtojos ir keliautojos smile.gif
Noriu paklaust ar yra kur internete Plitvicų maršrutai, kurie sužymėti raidėm?
Iš perskaitytos info suprantu, kad yra H maršrutas, E ir tt. Ar yra galimybė iš anksto juos pasinagrinėti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdve @ 2017 06 08, 11:45)
Sveikos Kroatijos mylėtojos ir keliautojos smile.gif
Noriu paklaust ar yra kur internete Plitvicų maršrutai, kurie sužymėti raidėm?
Iš perskaitytos info suprantu, kad yra H maršrutas, E ir tt. Ar yra galimybė iš anksto juos pasinagrinėti? smile.gif

kazka radau. Google vaizdai nemazai ismeta, ivedus Plitvice map.
Papildyta:
QUOTE(DiVaDo @ 2017 06 08, 11:57)

stai cia dar nemazai info ju puslapyje:

http://www.np-plitvi...ing-programmes/

Pridėta:

Atsakyti
sveikos smile.gif
zinau, kad nemazai yra is musu buvusiu Tucepi smile.gif kur patartumet nueiti pavakarieniauti? smile.gif
kas siemet pirmi isvaziuojame bigsmile.gif ? nejau mes... ax.gif 15 d.
Atsakyti

[/quote]
mes jau šeštadienį smile.gif))))
Atsakyti
[quote=Gytukė,2017 06 08, 17:03]
[/quote]
mes jau šeštadienį smile.gif))))
[/quote]
kuriame mieste apsistosit? smile.gif
Atsakyti
Sveiki, važiavę ir važiuosiantys smile.gif

mane neramina vienas klausimas, tai gal buvę Kroatijoj apšvies...
Pasiskaičiau apie tas knibždančias gyvates ir skorpionus kroatijoj, negaliu užmigt dabar biggrin.gif
Kažkaip važiuoju su dviem smalsiais padaužom tai dėl jų labiausiai bijau, nes jie po kojom tikrai nežiūri...
Kokia ten reali situacija su tais gyviais?

Aš labai pavydžiu birželį ar rudenį važiuojantiems... Mes visad atostogaujam rugpjūtį, šiemet nusprendėm į Kroatiją traukt, bet jau kainos visur... pradedant apgyvendinimo baigiant plitvicom unsure.gif Kelionės biudžetas vos ne dvigubai pabrangsta...
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2017 06 09, 08:35)
Sveiki, važiavę ir važiuosiantys smile.gif

mane neramina vienas klausimas, tai gal buvę Kroatijoj apšvies...
Pasiskaičiau apie tas knibždančias gyvates ir skorpionus kroatijoj, negaliu užmigt dabar  biggrin.gif
Kažkaip važiuoju su dviem smalsiais padaužom tai dėl jų labiausiai bijau, nes jie po kojom tikrai nežiūri...
Kokia ten reali situacija su tais gyviais?

Aš labai pavydžiu birželį ar rudenį važiuojantiems... Mes visad atostogaujam rugpjūtį, šiemet nusprendėm į Kroatiją traukt, bet jau kainos visur... pradedant apgyvendinimo baigiant plitvicom  unsure.gif Kelionės biudžetas vos ne dvigubai pabrangsta...

Mes Kroatijoj buvom 3 kartus ir tikrai, ranką prie širdies pridėjus, galiu pasakyti, kad nei karto nematėm skorpionų, gyvačių. Bent jau miesteliuose ar prie jūros tai jų tikrai nėra. Teko matyti gyvačių ir ne mažų driežų važiuojant Juodkalnijoje siaurais kalnų keliukais, kurie tokie serpentininiai. Bet ten nuošalu ir daug turistų neužklysta, nebent kurie nori patirti ir pamatyti išskirtinesnių vaizdų. Ten jau išlipdami dairėmės po kojom.
Atsakyti
QUOTE(barra @ 2017 06 09, 12:37)
Mes  Kroatijoj buvom 3 kartus ir tikrai, ranką prie širdies pridėjus, galiu pasakyti, kad nei karto nematėm skorpionų, gyvačių. Bent jau miesteliuose ar prie jūros tai jų tikrai nėra. Teko matyti gyvačių ir ne mažų driežų važiuojant Juodkalnijoje siaurais kalnų keliukais, kurie tokie serpentininiai. Bet ten nuošalu ir daug turistų neužklysta, nebent kurie nori patirti ir pamatyti išskirtinesnių vaizdų. Ten jau išlipdami dairėmės po kojom.

Ačiū 4u.gif Jau ramiau biggrin.gif

O vandens batus kur labiau apsimoka pirkt? Lt pasiieškot, ar jau vietoj Kroatijoj?
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2017 06 09, 12:30)
Ačiū  4u.gif  Jau ramiau  biggrin.gif

O vandens batus kur labiau apsimoka pirkt? Lt pasiieškot, ar jau vietoj Kroatijoj?

Kroatijoje nusipirksit, ivairove didesne.
Atsakyti
Ačiū smile.gif

QUOTE(DiVaDo @ 2017 06 08, 12:01)
Papildyta:
stai cia dar nemazai info ju puslapyje:

http://www.np-plitvi...ing-programmes/

Atsakyti