Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(Darling @ 2017 06 06, 09:00)
Aciu uz ats 4u.gif  Mes Kroatijoj neplanuojam  visai vaziuoti autostrada, noriu pravaziuoti Adrijos keliu su graziais vaizdais, nors ir leciau. Mes nakvyne uzsisake Starigrade (prie Adrijos juros ir Paklenicos nac. parko),tai nuo Plitvicu reiketu vaziuoti apie 150km. Noreciau speti dar  sviesoj. Jei neimanoma , tai tada jau rinktumemes  tiesesni kelia, tik jau ne toki vaizdinga.

uzknis ta via adriatica. pradzioj gal nieko, bet kai greitis 30-40 km/h ir visu plavinejantys poilsiautojai, gerit atsikasit biggrin.gif ir as taip svaiciojau. Paskui tik greiciau greitkeli pasiekt buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 06 06, 10:06)
uzknis ta via adriatica. pradzioj gal nieko, bet kai greitis 30-40 km/h ir visu plavinejantys poilsiautojai, gerit atsikasit biggrin.gif ir as taip svaiciojau. Paskui tik greiciau greitkeli pasiekt buvo biggrin.gif

Pritariu 4u.gif
Atsakyti

Čia makalius organizuoja?

Makalius panašią irgi organizuoja, bet mes pirkom kur pigiau, kadangi vistiek daugiausiai planuojam savarankiškai keliauti, o nakvynei svarbu tik kad švaru :) pirkom per kodelgine.lt

O su kokia agentura vaziuojate?Mes lygiai po 3 sav.išlekiam:-) niekada nesam nuomojęsi mašinų.Man baisu,kad dar pasiklysim ar kas dar nutiks..😞 Nesusikalbesim,nes angliškai kalbančių nebus:-(

Na mano anglų irgi įstrigusi 9 klasės lygyje :D vyras išvis nešneka angliškai. Bet nesuku galvos, kaip nors susikalbėsim. Vairuoti ir aš bijočiau, bet vyras sakė pavairuos, tai aš už šturmaną. Nepasiklysti padės navigacija ir žemėlapiai. Aišku su agentūra geriau tas, kad įlipi į autiką ir galvos nesuki, visur nuveža, papasakoja, bet tai tų ekskursijų kainos mano galva per didelės, o ir ritmą diktuos gidas, ne jūs patys...

Atsakyti
O kaip ten su autostrada Kroatijoj? Ar galima moketi uz diena, ar uz kazkokia atkarpa trumpa? Ar jei jau ivaziuoji, tai ir sumoki uz visa greitkeli?
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2017 06 06, 10:47)
O kaip ten su autostrada Kroatijoj? Ar galima moketi uz diena, ar uz kazkokia atkarpa trumpa? Ar jei  jau ivaziuoji, tai ir sumoki uz visa greitkeli?

Moki už kilometrus nuvažiuotus,
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 06 06, 08:06)

Bet vienakart pravaziuot verta 4u.gif

Man labiausiai patiko atkarpa jau uz Zadaro, nepamenu nuo kurios tiksliai vietos, ten kelia praktiskai jura skalauja, vaziuoji visai palei vandeni, kaip ten neisplauna jo idomu g.gif ir paskui grazus vaizdai Makarskos rivjeroj
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 06 06, 12:19)
Bet vienakart pravaziuot verta  4u.gif

Man labiausiai patiko atkarpa jau uz Zadaro, nepamenu nuo kurios tiksliai vietos, ten kelia praktiskai jura skalauja, vaziuoji visai palei vandeni, kaip ten neisplauna jo idomu  g.gif ir paskui grazus vaizdai Makarskos rivjeroj

jo, ten kalnai labai grazus. bet jau pati Makarska tai tokia Palanga su Basanafke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 06 06, 15:22)
jo, ten kalnai labai grazus. bet jau pati Makarska tai tokia Palanga su Basanafke biggrin.gif

O taip, man irgi grynai Palanga susirode, nenoreciau ten ilsetis. Mes tik trumpam uzsukom, kad pliusiuka uzsidet. Is pradziu prie uosto pasivaiksciojom, o paskui dar link juros nuejom. Tai kai pamaciau ta turgu prie pliazo ... i pati papludymy tai taip ir nenuejom, tik kiek nuo to turgaus matesi. Bet uztat zinau kad ten tikrai nevaziuosiu ilsetis, man uzteko nuomonei susidaryti.
O ta Basanavke tai cia kuri skaitosi Makarskoj? Gal net nemaciau as jos...
Atsakyti
Kodelgine tik parduoda kitu agenturu keliones, keik zinau. Del idomuo ziurinejau ekskursiju kainas per lt agenturas, tai man irgi brangoka pasirode, gal pe vietinius butu pigiau?
Makarskoj Basanavke tai turbut ir bus ta proenada palei jura, ten begalybe prekeiviu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos planuotojos 4u.gif

važiuojam ir mes šiemet į Kroatiją, tiksliau į Dalmatijos regioną ir norėjau paklausti ar keltumėtės į Lokrum salą jei vistiek žadat aplankyti Hvar ir Brac salas?
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2017 06 06, 19:14)
sveikos planuotojos 4u.gif

važiuojam ir mes šiemet į Kroatiją, tiksliau į Dalmatijos regioną ir norėjau paklausti ar keltumėtės į Lokrum salą jei vistiek žadat aplankyti Hvar ir Brac salas?

As siemet i marsruta itraukiau tik viena sala - Hvar, nes ir zemyninej daly tik spek apvaziuoti. Bet jei yra laiko ir noro, tai ko gi nepersikelus ir ten.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2017 06 06, 21:13)
Kodelgine tik parduoda kitu agenturu keliones, keik zinau. Del idomuo ziurinejau ekskursiju kainas per lt agenturas, tai man irgi brangoka pasirode, gal pe vietinius butu pigiau?
Makarskoj Basanavke tai turbut ir bus ta proenada palei jura, ten begalybe prekeiviu  biggrin.gif

Aha aha. Ta promenada. Su šimtais girtų poilsiautojų išlipusių iš tų baisiu pramoginių laivų. Kažkas žiauraus. Mes net nėjom į pliažą. Praėjom ta promenada. Suvalgėm ledų ir movėm lauk. Brrrr
Atsakyti