uzknis ta via adriatica. pradzioj gal nieko, bet kai greitis 30-40 km/h ir visu plavinejantys poilsiautojai, gerit atsikasit ir as taip svaiciojau. Paskui tik greiciau greitkeli pasiekt buvo
uzknis ta via adriatica. pradzioj gal nieko, bet kai greitis 30-40 km/h ir visu plavinejantys poilsiautojai, gerit atsikasit ir as taip svaiciojau. Paskui tik greiciau greitkeli pasiekt buvo
Pritariu
Čia makalius organizuoja?
Makalius panašią irgi organizuoja, bet mes pirkom kur pigiau, kadangi vistiek daugiausiai planuojam savarankiškai keliauti, o nakvynei svarbu tik kad švaru pirkom per kodelgine.lt
O su kokia agentura vaziuojate?Mes lygiai po 3 sav.išlekiam:-) niekada nesam nuomojęsi mašinų.Man baisu,kad dar pasiklysim ar kas dar nutiks..😞 Nesusikalbesim,nes angliškai kalbančių nebus:-(
Na mano anglų irgi įstrigusi 9 klasės lygyje vyras išvis nešneka angliškai. Bet nesuku galvos, kaip nors susikalbėsim. Vairuoti ir aš bijočiau, bet vyras sakė pavairuos, tai aš už šturmaną. Nepasiklysti padės navigacija ir žemėlapiai. Aišku su agentūra geriau tas, kad įlipi į autiką ir galvos nesuki, visur nuveža, papasakoja, bet tai tų ekskursijų kainos mano galva per didelės, o ir ritmą diktuos gidas, ne jūs patys...
Moki už kilometrus nuvažiuotus,
Bet vienakart pravaziuot verta
Man labiausiai patiko atkarpa jau uz Zadaro, nepamenu nuo kurios tiksliai vietos, ten kelia praktiskai jura skalauja, vaziuoji visai palei vandeni, kaip ten neisplauna jo idomu ir paskui grazus vaizdai Makarskos rivjeroj
Man labiausiai patiko atkarpa jau uz Zadaro, nepamenu nuo kurios tiksliai vietos, ten kelia praktiskai jura skalauja, vaziuoji visai palei vandeni, kaip ten neisplauna jo idomu ir paskui grazus vaizdai Makarskos rivjeroj
jo, ten kalnai labai grazus. bet jau pati Makarska tai tokia Palanga su Basanafke
O taip, man irgi grynai Palanga susirode, nenoreciau ten ilsetis. Mes tik trumpam uzsukom, kad pliusiuka uzsidet. Is pradziu prie uosto pasivaiksciojom, o paskui dar link juros nuejom. Tai kai pamaciau ta turgu prie pliazo ... i pati papludymy tai taip ir nenuejom, tik kiek nuo to turgaus matesi. Bet uztat zinau kad ten tikrai nevaziuosiu ilsetis, man uzteko nuomonei susidaryti.
O ta Basanavke tai cia kuri skaitosi Makarskoj? Gal net nemaciau as jos...
važiuojam ir mes šiemet į Kroatiją, tiksliau į Dalmatijos regioną ir norėjau paklausti ar keltumėtės į Lokrum salą jei vistiek žadat aplankyti Hvar ir Brac salas?
važiuojam ir mes šiemet į Kroatiją, tiksliau į Dalmatijos regioną ir norėjau paklausti ar keltumėtės į Lokrum salą jei vistiek žadat aplankyti Hvar ir Brac salas?
As siemet i marsruta itraukiau tik viena sala - Hvar, nes ir zemyninej daly tik spek apvaziuoti. Bet jei yra laiko ir noro, tai ko gi nepersikelus ir ten.
Makarskoj Basanavke tai turbut ir bus ta proenada palei jura, ten begalybe prekeiviu
Aha aha. Ta promenada. Su šimtais girtų poilsiautojų išlipusių iš tų baisiu pramoginių laivų. Kažkas žiauraus. Mes net nėjom į pliažą. Praėjom ta promenada. Suvalgėm ledų ir movėm lauk. Brrrr