QUOTE(amir @ 2017 06 01, 08:21)
Oi pamatysim
Bet kokį pasyvų poilsį galima paversti aktyviu...
Važiuosime į Vrybniko vynuogynus dviračiais (nuomoja apartamentai) nelabai toli nuo gyvenamos vietos bus.Garsėja baltu vynu Žlatina, ten dar yra urvas.Garsėja skania žuviene, važiuosim mėgautis.Dar kažkur yra alyvuogių plantacijos, važiuosim aliejaus...
Aplankysim Punato vienuolyną ir šiaip po salą dviračiais bus smagu prasilėkti ir gražiais vaizdais pasimėgauti.
Yra ką pamatyri ir KRK ir Omišalyje ir Baška faini paplūdimiai.Čizici, kur mes gyvensim yra natūralios purvo gydyklos. O dar į Veneciją palėksim, dar gal panardyti į Rovinj, aišku Pula aplankysim. Sakau jei visai bus nuobodu į Velebito kalnus palėksim
Gal dar kokį vakarą į Zadarą nulėksim, vargonų paklausyti, nes pernai labai patiko naktinis Zadaras
Žodžiu manau, kad nuobodu nebus, na ir reikia kažkiek pailsėti, nes pernai tai varėm be jokio poilsio, tik viską žiūrėjom.
Kada jus vaziuojat? Nes jeigu bus karstis tai "numirsit" jus ant tu dviraciu
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2017 06 01, 07:50)
as ragavau kazkoki tepama. butent zagrebe. sake man jo pavadinima. uzmusk neatsimenu. bet jau skonis
dieviskas
ir niekur daugiau nematem jo. o ka radom ne to skonio buvo. tai dabar kai vaziuosim, sakiau truks plys stosim butent ten pat, ir eisim i ta pati restorana to paties versienos kepsnio ir to surio, kad ji kur
Ooo prasom ir man pavadinima !
surio. Arba ir kavines, jeigu, aisku, imanoma rast nezinant
Pago tai kietasis suris, brandintas. Kazkiek i Pecorino panasus tik gal stipresnio skonio
Aš tikras angelas, bet ant šluotos greičiau...