Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(vilma*25 @ 2017 05 18, 14:51)
Kaži, ar bandėt kuri užsisakineri apartamentus per direct-croatia?
Kelias  užklausas išsiunčiau, bet atsakymo nesulaukiu...  unsure.gif

Pasiskaitykit kelta pusliapiu atgal. Sausio/vasario men.
Patikima, uzsisake esam is cia. Tik laisku rasem ne keleta. apie 100. Atrase 50-70. is ju puse uzimti.
Atsakyti

Papasakokit kas nors daugiau apie Splitą ir Trogirą,  pagrindinius objektus kaip ir žinau, bet ką dar galima ten pamatyti, kur jaukiai ir skaniai pavalgyti, gal kokių ne vien turistų "nugultų" kampelių atradę esat? Gal kokį antikvariatą esat užmatę? Na žodžiu Jums patikusius perliukus surašykite :) Ačiū.

Atsakyti
Gerai, lauksiu atsakymo iš direct-croatia smile.gif o i Punkvos urvus rezervuojant bilietus per kiek laiko panasiai gaunat atsakymą?
Atsakyti
Sveiki Kroatijos gerbėjai.

Na tai galutinai susidėliojome maršrutą šiems metams.
Išvažiuojame 06-19 apsistojame Mikulove (per Booking rezervavom numerį 47 eur ) 06-20 būname KRK saloje Čižići (taip pat apartmentus nuomojomes per Booking 20-27 dienomis 363 eur)
Atgal Ostrava 06-27 (numeris per Booking 45 eur)
Manau , kad neblogom kainom gavom.

Planas aplankyti KRK sąlą ten ir paatostogauti, Pulą, Rijeką, Rovinj ir Veneciją. Pažiūrėsim, koks oras bus, gal dar kils noras aplankyti Velebito kalnus.
Atsakyti
Jei dviem zmonem, tai nezinau ar cia geros kainos. jei 4 ir daugiau, tada geros smile.gif

Pulos amfiteatras grazus. Rijeka = klaipeda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amir @ 2017 05 31, 06:46)
Sveiki Kroatijos gerbėjai.

Na tai galutinai susidėliojome maršrutą šiems metams.
Išvažiuojame 06-19  apsistojame Mikulove (per Booking rezervavom numerį 47 eur ) 06-20  būname KRK saloje Čižići (taip pat apartmentus nuomojomes per Booking 20-27 dienomis 363 eur)
Atgal Ostrava 06-27 (numeris per Booking 45 eur)
Manau , kad neblogom kainom gavom.

Planas aplankyti KRK sąlą ten ir paatostogauti, Pulą, Rijeką, Rovinj ir Veneciją. Pažiūrėsim, koks oras bus, gal dar kils noras aplankyti Velebito kalnus.

Mes nakvosime pakeliui Krokuvoje ir Bratislavoje, po to poilsis ivairiose miestuose Kroatijoje. Grisime per Austrija ir Czekija. Is ivardintu brangesne nakvyne gavosi prie paciu Plitvicu ir Austrijoje. O siaip nakvyniu kainos panasios kap jusu (irgi per bookinga uzsakinejome, du suauge ir vienas vaikas)

Gal ne paslaptis, kur nakvojate Ostravoje? Mes rezervavome, bet man nelabai patinka, todel ieskau kuom pakeisti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiVaDo: 31 gegužės 2017 - 09:23
QUOTE(locato @ 2017 05 31, 09:01)
Rijeka = klaipeda biggrin.gif

Pritariu. Pravaziavom pro Rijeka, tikrai nebuvo jokio noro uzsukt i ja
Atsakyti
QUOTE(locato @ 2017 05 31, 11:01)
Jei dviem zmonem, tai nezinau ar cia geros kainos. jei 4 ir daugiau, tada geros smile.gif

Pulos amfiteatras grazus. Rijeka = klaipeda biggrin.gif

Šeimai 3 asm. 2 suaugę ir paauglys, kaip suaugęs smile.gif

Sakykim 3 suaugę mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(DiVaDo @ 2017 05 31, 11:21)
Mes nakvosime pakeliui Krokuvoje ir Bratislavoje, po to poilsis ivairiose miestuose Kroatijoje. Grisime per Austrija ir Czekija. Is ivardintu brangesne nakvyne gavosi prie paciu Plitvicu ir Austrijoje. O siaip nakvyniu kainos panasios kap jusu (irgi per bookinga uzsakinejome, du suauge ir vienas vaikas)

Gal ne paslaptis, kur nakvojate Ostravoje? Mes rezervavome, bet man nelabai patinka, todel ieskau kuom pakeisti smile.gif

Taip, Čekijoje man pasirodė padorios kainos.Tik kažin ar Eutasi ims? Ar reikės keistis į čekų kronas? Atvyksime vėlai, tai kažin...

Prie Plitvicų brangiau tikrai ir reikia iš anksto rezervuotis.

Ostravoje Hotel Max Šimek su pusryčiais 45 eur 3 asm. tikrai neblogai pasirodė
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2017 05 31, 11:58)

Na ir Klaipėdą vieną kartą gyvenime reikia pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 05 31, 10:58)

Na kad visai gražiai čia rodo apie ją biggrin.gif aš ten tarp tų jūros gėrybių prasisukčiau

http://www.visitrije...See/Attractions

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 05 31, 10:33)
Na kad visai gražiai čia rodo apie ją biggrin.gif aš ten tarp tų jūros gėrybių prasisukčiau

http://www.visitrije...See/Attractions

Na ir Klaipeda turi senamiesti biggrin.gif Nezinau, gal ir cia yra ka veikt/ziuret, bet man yra idomesniu vietu. As geriau kelintakart i koki Trogira nuvaziuosiu nei ten kur netraukia biggrin.gif Pvz turejom laiko pernai neplanuotai uzsukom i Zagreba. Na ir ka as zinau... nepadare man jokio ispudzio...nerekomenduociau...
o vat juros gerybes tai geeeris wub.gif Del ju tai sutikciau uzsukt, jeigu dar kainos mazesnes butu nei kurortuose...

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 05 31, 16:33)
Na ir Klaipeda turi senamiesti  biggrin.gif Nezinau, gal ir cia yra ka veikt/ziuret, bet man yra idomesniu vietu. As geriau kelintakart i koki Trogira nuvaziuosiu nei ten kur netraukia  biggrin.gif Pvz turejom laiko pernai neplanuotai uzsukom i Zagreba. Na ir ka as zinau... nepadare man jokio ispudzio...nerekomenduociau...
o vat juros gerybes tai geeeris  wub.gif Del ju tai sutikciau uzsukt, jeigu dar kainos mazesnes butu nei kurortuose...

Gal ir taip, bet mes pernai lankėme pietinę Kroatiją ir centrą, o šiemet šiaurinėje apsistojame ir tipo poilsiui daugiau laiko skirsime, bet tai ne mano stiliuje poilsiauti ilgai, taigi ir planuoju aplink apžiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(amir @ 2017 05 31, 15:55)
Gal ir taip, bet mes pernai lankėme pietinę Kroatiją ir centrą, o šiemet šiaurinėje apsistojame ir tipo poilsiui daugiau laiko skirsime, bet tai ne mano stiliuje  poilsiauti ilgai, taigi ir planuoju aplink apžiūrėti.

Krk sala, sakyciau, ir yra tinkama pasyviam poilsiui, kazko isskirtinio ten nepamatysite..
Atsakyti