Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(*Camelia* @ 2017 05 17, 09:23)
<p>Kroatijoje būsim be vaikų, birželio 12—14, gal dar nebus baisiai karšta, o jeigu ir bus, iškęsim smile.gif planuose Plitvicų ilgesnis maršrutas, apie H daug kas rašė, tai jam kokios 5 val. Iš Trogiro išvažiuotume anksti, kad kokią 8val. būti vietoje. Maniau grįždami spėsim į Zadarą užsukti... O kitą dieną irgi anksti ryte išvažiuotume iš Trogiro pro Splitą į Dubrovniką, bet gal ne tuo pajūrio keliu, o magistraliniu E65. Bet jei sakot nelabai realu, reikės dar pagalvoti, nes norai tai dideli, bet vat laiko turim tikrai labai mažai...</p>

mes gyvenome netoli Omiso, tau ryte isvaziavome ibDubrovnika, pusdieni ten vaiksciojom ir vakarop buvome vel Omise.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 05 17, 07:44)
Dubrovniko vasara nevaziuociau ziuret. Ten nezmoniskas karstis toj duobej, o jei dar su vaikais is viso katastrofa. Mano vaikas klykte klyke. Siaip taip pora valandu pavaiksciojom ir viskas. Movem lauk, nes vos patys nenugaisom.

Ne visada karstis Dubrovnike tongue.gif mes pernai liepos pirmoj pusej i bura ten papuolem, dar lietaus gavom biggrin.gif ir visai ne karsta buvo vaiksciot, nors atsiliepimu buvau prisiskacius kad visi leipsta nuo karscio.

Geriau man apie Splita papasakok biggrin.gif Kazkaip jis man iskrenta is marsruto, bet siemet gal jau reiktu uzsukt ax.gif Ten tik senamiestis su Dokleano rumais vertas demesio ar dar kazkas? Trogira tai irgi isimylejau, noreciau grizti !
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 05 17, 20:35)
Ne visada karstis Dubrovnike  tongue.gif mes pernai liepos pirmoj pusej i bura ten papuolem, dar lietaus gavom  biggrin.gif ir visai ne karsta buvo vaiksciot, nors atsiliepimu buvau prisiskacius kad visi leipsta nuo karscio.

Geriau man apie Splita papasakok  biggrin.gif Kazkaip jis man iskrenta is marsruto, bet siemet gal jau reiktu uzsukt  ax.gif Ten tik senamiestis su Dokleano rumais vertas demesio ar dar kazkas? Trogira tai irgi isimylejau, noreciau grizti !

mes buvome burzelio antroje puseje.. nekarsta.. ir taip pat lietaus gavone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 05 17, 21:35)
Ne visada karstis Dubrovnike  tongue.gif mes pernai liepos pirmoj pusej i bura ten papuolem, dar lietaus gavom  biggrin.gif ir visai ne karsta buvo vaiksciot, nors atsiliepimu buvau prisiskacius kad visi leipsta nuo karscio.

Geriau man apie Splita papasakok  biggrin.gif Kazkaip jis man iskrenta is marsruto, bet siemet gal jau reiktu uzsukt  ax.gif Ten tik senamiestis su Dokleano rumais vertas demesio ar dar kazkas? Trogira tai irgi isimylejau, noreciau grizti !

as dar cia noreciau uzsikarti biggrin.gif

https://www.tripadvi...y_Dalmatia.html
Atsakyti

Ačiū :) Jūs kaip Kroatijos žinynas :) hmm... už 2 dienas su pilnu draudimu Zelrent 97 eur ir Avaxrent už 84 eur, turbūt normali kaina? Ir kaip supratau jokių užstatų nereikalauja.

Atsakyti
Kaži, ar bandėt kuri užsisakineri apartamentus per direct-croatia?
Kelias užklausas išsiunčiau, bet atsakymo nesulaukiu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma*25 @ 2017 05 18, 14:51)
Kaži, ar bandėt kuri užsisakineri apartamentus per direct-croatia?
Kelias  užklausas išsiunčiau, bet atsakymo nesulaukiu...  unsure.gif

Sulauksit. Buna ir po keliu dienu atsako. Nors ne visi..
Atsakyti

Kiek pastebėjau, tai dažniausiai atsako savaitgalį, matyt tik tada dauguma prie kompų prisėda :D

Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2017 05 17, 21:53)
mes buvome burzelio antroje puseje.. nekarsta.. ir taip pat lietaus gavone biggrin.gif

Mes rugpjuti gavom lietaus kaip reikiant. Naktim liutys, diena Kaip dziunglese karstis ir dregme. Iki mums atvykstant buvo sausra 45 dienas.
Papildyta:
QUOTE(*Camelia* @ 2017 05 18, 15:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="71632417" data-time="1495023007"><div><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.google.lt/search?q=car+rental+trogir+croatia&oq=trogir+car+re&aqs=chrome.3.69i57j0l3.7035j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8'>https://www.google.lt/search?q=car+rental+t...me&ie=UTF-8</a></p></div></blockquote><p>Ačiū smile.gif Jūs kaip Kroatijos žinynas smile.gif hmm... už 2 dienas su pilnu draudimu Zelrent 97 eur ir Avaxrent už 84 eur, turbūt normali kaina? Ir kaip supratau jokių užstatų nereikalauja.</p>

Cia ne as. Cia google biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 05 18, 07:52)

Gal ir nieko butu hmm.gif o uzvaziuot neina? biggrin.gif pernai i Hvar tvirtove lipom liezuvius iskise. Bet vaizdas is virsaus - nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 05 18, 21:59)
Gal ir nieko butu  hmm.gif o uzvaziuot neina?  biggrin.gif pernai i Hvar tvirtove lipom liezuvius iskise. Bet vaizdas is virsaus - nuostabus  wub.gif

nezinau kol kas, tik pas fokietus prisiskaiciau, jog idomu ten, ir labai geras vaizdas is virsaus matosi visas miestas ir tt.t. konkreciau nenagrinejau. turiu dar laiko smile.gif tikiuosi ryztis tokiam zygiui, jeigu nebus nenormaliu karsciu, zinoma. be to, dar kaip supratau yra organizuojamos ekskursijos ten.

paskaiciau. tai i ja galima uzvaziuot pakeliui i Splita. Iejimas suagusiam 40 kunu, vaikam 15. Dirba nuo 9 iki 16,30 atrodo smile.gif ispudingi vaizdai. viduje mini muziejus senu ginklu ir pan.

va dar ka radau

ACHTUNG: Montags geschlossen! In der Nebensaison nur bis 16:30 Uhr auf! Sonst bis 19 Uhr! Wasser einpacken, oben gibt es keinen Shop! Übrigens auch kein WC

Pirmadieni uzdaryta, sezono metu dirba iki 19,00, ir ten nera WC biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 19 gegužės 2017 - 08:07
QUOTE(JMD @ 2017 05 19, 07:59)
nezinau kol kas, tik pas fokietus prisiskaiciau, jog idomu ten, ir labai geras vaizdas is virsaus matosi visas miestas ir tt.t. konkreciau nenagrinejau. turiu dar laiko smile.gif tikiuosi ryztis tokiam zygiui, jeigu nebus nenormaliu karsciu, zinoma. be to, dar kaip supratau yra organizuojamos ekskursijos ten.

paskaiciau. tai i ja galima uzvaziuot pakeliui i Splita. Iejimas suagusiam 40 kunu, vaikam 15. Dirba nuo 9 iki 16,30 atrodo smile.gif ispudingi vaizdai. viduje mini muziejus senu ginklu ir pan.

va dar ka radau

ACHTUNG: Montags geschlossen! In der Nebensaison nur bis 16:30 Uhr auf! Sonst bis 19 Uhr! Wasser einpacken, oben gibt es keinen Shop! Übrigens auch kein WC

Pirmadieni uzdaryta, sezono metu dirba iki 19,00, ir ten nera WC biggrin.gif

Su WC tai cia geras biggrin.gif
Atsakyti