Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(*Camelia* @ 2017 05 16, 22:33)
<p>Sveiki Kroatijos mylėtojai. Gal kas nepatingės atsakyti blush-anim-cl.gif  Sugalvojom pakeliauti autobusu, Kroatijoje turėsime 3 pilnas dienas, gyvensime prie Trogiro - Okrug Gornji, taigi ar realu būtų su nuomota mašina pirmą dieną aplankyti Zadarą ir Plitvicės ežerus, antrą dieną Splitą ir Dubrovniką (labai noriu pakilti su tuo cable car), o trečią dieną skirtume daugiau poilsiui ir Trogirui.
</p>

Na skiriant tik maziau nei pusdieni Plitvicom gal ir realu griztant atgal uzsukt i Zadara temstant. Bet per viena diena speti apziureti ir Dubrovnika, ir Splita tai manau nea. Nebent Splita irgi nakti, po Dubrovniko, bet pvz man jau nebutu nei noro, nei jegu turbut. Gal dar kas pasisakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 05 17, 07:50)
Na skiriant tik maziau nei pusdieni Plitvicom gal ir realu griztant atgal uzsukt i Zadara temstant. Bet per viena diena speti apziureti ir Dubrovnika, ir Splita tai manau nea. Nebent Splita irgi nakti, po Dubrovniko, bet pvz man jau nebutu nei noro, nei jegu turbut. Gal dar kas pasisakys  4u.gif

Dubrovniko vasara nevaziuociau ziuret. Ten nezmoniskas karstis toj duobej, o jei dar su vaikais is viso katastrofa. Mano vaikas klykte klyke. Siaip taip pora valandu pavaiksciojom ir viskas. Movem lauk, nes vos patys nenugaisom. Paziuret ten tikrai yra ka. Tik as tikrai nedaryciau tokio dalyko kad ziureciau splita ir dubrovnika ir paskui vel atgal pro splita ziureciau trogira. Jei planuot protingai, tuomet Trogira su Splitu ir tada vienai dienai Dubrovnika. Jei vaziuosit tuo via adriatica, iki to Dubrovniko jums reikes labai nemazai vaziuoti. Atkarpa, einanti per Bosnija ir Hercogovina yra kalnuota ir vingiuota, su graziais vaizdais. Splito ir Dubrovniko mano nuomone per viena diena neiveikt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 17 gegužės 2017 - 07:45

Kroatijoje būsim be vaikų, birželio 12—14, gal dar nebus baisiai karšta, o jeigu ir bus, iškęsim :) planuose Plitvicų ilgesnis maršrutas, apie H daug kas rašė, tai jam kokios 5 val. Iš Trogiro išvažiuotume anksti, kad kokią 8val. būti vietoje. Maniau grįždami spėsim į Zadarą užsukti... O kitą dieną irgi anksti ryte išvažiuotume iš Trogiro pro Splitą į Dubrovniką, bet gal ne tuo pajūrio keliu, o magistraliniu E65. Bet jei sakot nelabai realu, reikės dar pagalvoti, nes norai tai dideli, bet vat laiko turim tikrai labai mažai...

Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2017 05 17, 10:23)
<p>Kroatijoje būsim be vaikų, birželio 12—14, gal dar nebus baisiai karšta, o jeigu ir bus, iškęsim smile.gif planuose Plitvicų ilgesnis maršrutas, apie H daug kas rašė, tai jam kokios 5 val. Iš Trogiro išvažiuotume anksti, kad kokią 8val. būti vietoje. Maniau grįždami spėsim į Zadarą užsukti... O kitą dieną irgi anksti ryte išvažiuotume iš Trogiro pro Splitą į Dubrovniką, bet gal ne tuo pajūrio keliu, o magistraliniu E65. Bet jei sakot nelabai realu, reikės dar pagalvoti, nes norai tai dideli, bet vat laiko turim tikrai labai mažai...</p>

is Splito i Dubrovnika magistrale nenuvaziuosit, ji baigsis kur kas anksciau, kiek uz Makarskos. Ar ziurejote i zemelapi? zadaras virsuje, trogiras tarp Splito ir Sibeniko. Kazkaip nelabai man risasi tas jusu planas smile.gif arba sumaisete miestus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 17 gegužės 2017 - 09:31

Mes pernai prie Splito gyvenom, bet į Dubrovniką taip ir nenuvažiavom. Pažiūrėjau, kad 3 val kelio į vieną pusę, trys atgal. Karštis. Pasivaikčšiojom po Spilą, Trogirą, Omišą ir supratom, kad mums miestų gana.

Gal kai trečią kartą būsim Kroatijoj pagaliau iki Dubrovniko nuvažiuosim :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2017 05 17, 11:06)
<p>Mes pernai prie Splito gyvenom, bet į Dubrovniką taip ir nenuvažiavom. Pažiūrėjau, kad 3 val kelio į vieną pusę, trys atgal. Karštis. Pasivaikčšiojom po Spilą, Trogirą, Omišą ir supratom, kad mums miestų gana.</p><p>Gal kai trečią kartą būsim Kroatijoj pagaliau iki Dubrovniko nuvažiuosim rolleyes.gif </p>

mes į Dubrovniką užsukom vykstant pakeliui į Juodkalniją. Tikrai grįšiu į tą miestą, bet pavasarį smile.gif Kai +45 man absoliučiai nebuvo kaifo.
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2017 05 17, 09:23)
<p>Kroatijoje būsim be vaikų, birželio 12—14, gal dar nebus baisiai karšta, o jeigu ir bus, iškęsim smile.gif planuose Plitvicų ilgesnis maršrutas, apie H daug kas rašė, tai jam kokios 5 val. Iš Trogiro išvažiuotume anksti, kad kokią 8val. būti vietoje. Maniau grįždami spėsim į Zadarą užsukti...

Zadaras vakare bus pats tas wub.gif

O Dubrovniką mes lankėm du kartus, abu kartus rugpjūtį. Ir nieko, neiškepėm. Labai patiko wub.gif Vienais metais ėjom siena, pernai kėlėmės keltuvu. O dar kompanijoj turėjom paauglinių vaikų - sostų karų gerbėjų, tai ilgiausia dar ieškojom to įžymiojo sosto. Radom biggrin.gif
Svarbu vandens pakankamai turėti, o ir fontaniukai gi yra atsigaivinimui.
Atsakyti

is Splito i Dubrovnika magistrale nenuvaziuosit, ji baigsis kur kas anksciau, kiek uz Makarskos. Ar ziurejote i zemelapi? zadaras virsuje, trogiras tarp Splito ir Sibeniko. Kazkaip nelabai man risasi tas jusu planas smile.gifarba sumaisete miestus?

Matyt jau akys išvarvėjo benagrinėjant žemėlapį ir skaitant :) tikrai, na kelias baigsis, tada beliktų važiuoti tokiu keliu koks bus. Matyt reikia Dubrovnikui paskirti visą dieną... arba šiam kartui teks visai atsisakyti :( dar klausimėlis, turbūt labiau tiems/toms, kurie daugiau laiko praleido Trogire. Ar esat matę auto nuomos punktų? Aš kiek vedu jį ar Okrug Gornji, man artimiausią punktą duoda Split oro uostą... na bet iki jo dar nusigauti reikia, norėtųsi kažkur arčiau :) 

Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2017 05 17, 14:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="71631734" data-time="1495006186"><div><p>is Splito i Dubrovnika magistrale nenuvaziuosit, ji baigsis kur kas anksciau, kiek uz Makarskos. Ar ziurejote i zemelapi? zadaras virsuje, trogiras tarp Splito ir Sibeniko. Kazkaip nelabai man risasi tas jusu planas vartotojo įkelta nuotraukaarba sumaisete miestus?</p></div></blockquote><p>Matyt jau akys išvarvėjo benagrinėjant žemėlapį ir skaitant smile.gif tikrai, na kelias baigsis, tada beliktų važiuoti tokiu keliu koks bus. Matyt reikia Dubrovnikui paskirti visą dieną... arba šiam kartui teks visai atsisakyti verysad.gif dar klausimėlis, turbūt labiau tiems/toms, kurie daugiau laiko praleido Trogire. Ar esat matę auto nuomos punktų? Aš kiek vedu jį ar Okrug Gornji, man artimiausią punktą duoda Split oro uostą... na bet iki jo dar nusigauti reikia, norėtųsi kažkur arčiau smile.gif </p>

https://www.google.l...t...me&ie=UTF-8
Atsakyti
Laba diena!

mes ir labai planuojam keliauti į Kroatiją rugsėjo viduryje. Bet į priekį planuojame panaktinėti Prahoje su vienintele nakvyne, o atgalios pro Vieną. kaip galvojate - įmanoma?
Kadangi neplanuojame apsistoti vienoje vietoje, planuoju, plaukti laivu (be mašinos) į Veneciją pablūdinti. Kaip tik esu nusižiūrėjusi, kad yra keltai, kelia 3-3,5 val. ir Venecijoje pasibuvus 5-6 val yra keltas atgalios.
Daugiau planų nėra smile.gif skaitau jūsų potyrius ir kaupiu info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cefeidė @ 2017 05 17, 15:26)
Laba diena!

mes ir labai planuojam keliauti į Kroatiją rugsėjo viduryje. Bet į priekį planuojame panaktinėti Prahoje su vienintele nakvyne, o atgalios pro Vieną. kaip galvojate - įmanoma?
Kadangi neplanuojame apsistoti vienoje vietoje, planuoju, plaukti laivu (be mašinos) į Veneciją pablūdinti. Kaip tik esu nusižiūrėjusi, kad yra keltai, kelia 3-3,5 val. ir Venecijoje pasibuvus 5-6 val yra keltas atgalios.
Daugiau planų nėra smile.gif skaitau jūsų potyrius ir kaupiu info smile.gif

kai nori viskas imanoma. tik prahoj galite strigti. nebent palikt auto kazkur ir su metro iki centro. mes po 6 h kamsciuose prastovedavom. gal kas pasikeite per kelis metus? ten diena nakti miestas stovi. Prahai as skirciau daugiau nei nakti. Uzburiantis miestas i kuri vis noris sugrizti. Vaziuokit spali. I taip vadinama auksine Praha. Tada ji bent man graziausia 4u.gif pakeliui i Karlovy Varus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 05 17, 15:59)
kai nori viskas imanoma. tik prahoj galite strigti. nebent palikt auto kazkur ir su metro iki centro. mes po 6 h kamsciuose prastovedavom. gal kas pasikeite per kelis metus? ten diena nakti miestas stovi. Prahai as skirciau daugiau nei nakti. Uzburiantis miestas i kuri vis noris sugrizti. Vaziuokit spali.  I taip vadinama auksine Praha. Tada ji bent man graziausia  4u.gif pakeliui i Karlovy Varus  wub.gif

Kad mūsų tikslas Kroatija ir taibijau kad nebūtų per šalta, Praha tik taip šovusi mintis, nes vaikystėj buvau, bet vaikystėj visai ne tas rūpi, vaikštai kažkam iš paskos ir tiek... dabar norisi viską pamatyt kitomis akimis, kai mažos gatvelės, senamiestis veža smile.gif
Bet dėl centro ir metro, ačiū labai už pasiūlymą. kažkaip panašiai ir galvojau... gyvenamųjų vietų dar nesirinkau.
Atsakyti