Sveikos
Gal kas esate Hvar saloje buvę... Ar aš gerai supratau, kadangi gyvensime Tucepi, geriausiai keltis iš Drvenik miestelio ir važiuojant per visą salą aplankyti Pitves tunelį,ką dar???? Esame suplanavę 3nakvynes Stari Grad... Bet dabar žiūriu googlej ,vaikstau su tuo zmogeliuku nelabai ką randu įdomaus Stari Grad mieste? Ir pajūris toks šiaip, gal kuri buvote kaip ten istikruju?
Taip pat esame suplanavę 1diena vykti į Hvar miestą.
Ir tada jau iš Stari Grad keltis į Splittrovir ir traukti link namų
QUOTE(rackiene @ 2017 03 10, 07:51)
Sveikos
Gal kas esate Hvar saloje buvę... Ar aš gerai supratau, kadangi gyvensime Tucepi, geriausiai keltis iš Drvenik miestelio ir važiuojant per visą salą aplankyti Pitves tunelį,ką dar???? Esame suplanavę 3nakvynes Stari Grad... Bet dabar žiūriu googlej ,vaikstau su tuo zmogeliuku nelabai ką randu įdomaus Stari Grad mieste? Ir pajūris toks šiaip, gal kuri buvote kaip ten istikruju?
Mes pernai kelemes is Drveniko i Hvara. Bet mes tiesiai i Hvar miesta vaziavom, nesukom niekur kitur. Paciam Hvare pakrante pasivaiksciojom, paskui lipom i kalna kur pilis - is ten labai grazi viso Hvaro panorama
Dar uzkandom ir atgal. Siaip labai viskas nepigu ten... prabangi sala mums pasitaike blogas oras, tai nestojom, bet buvau dar suplanavus labai grazu papludymi prie Hvaro aplankyt
QUOTE(enura @ 2017 03 10, 21:52)
Mes pernai kelemes is Drveniko i Hvara. Bet mes tiesiai i Hvar miesta vaziavom, nesukom niekur kitur. Paciam Hvare pakrante pasivaiksciojom, paskui lipom i kalna kur pilis - is ten labai grazi viso Hvaro panorama
Dar uzkandom ir atgal. Siaip labai viskas nepigu ten... prabangi sala mums pasitaike blogas oras, tai nestojom, bet buvau dar suplanavus labai grazu papludymi prie Hvaro aplankyt
Ačiū gal maždaug žinote kur tas gražūs paplūdimys? Kavinėse didelės kainos? gal starigrad bus mažesnės
Mažai dar žiūriu planuojanciu šiemet, aš jau perskaičiau temas iki 2013m.
QUOTE(semlina @ 2017 03 10, 00:40)
Mes pernai irgi panašiai važiavom su nakvynėm pakeliui. Nakvojom Krokuvoj, Bratislavoj ir prie Plitvicos ežerų, kad iš pat ryto jau eiti į parką kol mažiau žmonių ir ne taip karšta, o galutinis taškas buvo Zadaras.
Krokuvoj ryte apžiūrėjom pilį, Bratislavoj irgi į pilį nuvažiavom, nepasakyčiau, kad labai jau ten daug to laiko atliekamo buvo ir, kad kažką daug pamatėme, nes ir pavalgyti reikėjo tai dabar jau kitą kartą vykstant didelių iliuzijų kažką pamatyti pakeliui nekurčiau. Plitvicos ežerams gero pusdienio reikia taip, kad manau jūs truputį optimistiškai suplanavote lankytinus objektus kartu su nuvykimu į vietą.
Krokuvoj ryte apžiūrėjom pilį, Bratislavoj irgi į pilį nuvažiavom, nepasakyčiau, kad labai jau ten daug to laiko atliekamo buvo ir, kad kažką daug pamatėme, nes ir pavalgyti reikėjo tai dabar jau kitą kartą vykstant didelių iliuzijų kažką pamatyti pakeliui nekurčiau. Plitvicos ežerams gero pusdienio reikia taip, kad manau jūs truputį optimistiškai suplanavote lankytinus objektus kartu su nuvykimu į vietą.
dekuj uz patirti. Mano surasytas planas tai cia toks tirkai maximumas. Ziuresime pg situacija. Nakvynes kas be ko paliksime didziuosiuose miestuose, na kad bent 30 minuciu iseiti pamatyti miesta, pliusiuka uzsideti.
Del nakvynes prie Plitvicu - gera ideja, gal ir as taip padarysiu. O gal nuoroda turite , kur nakvojote? prie paciu Plitvicu?
Gal kas kėlėtės jūra iš Pulos į Veneciją? Kiek kainavo ? Ar apsimoka geriau važiuoti automobiliu?
QUOTE(amir @ 2017 03 16, 10:32)
Gal kas kėlėtės jūra iš Pulos į Veneciją? Kiek kainavo ? Ar apsimoka geriau važiuoti automobiliu?
http://www.croatiafe...-pula-ferry.htm
QUOTE(rackiene @ 2017 03 10, 08:51)
Sveikos
Mes planuojam starij grad praleisti10 d.Paieskose dabar apartamentu.
QUOTE(ingaul @ 2017 03 17, 18:06)
Mes planuojam starij grad praleisti10 d.Paieskose dabar apartamentu.
Mes kadangi 4 žmonės, issinuomavom namelį , ziuresime ar patiks turi jį iš apartamentus,bet 3 žmonėms bet atsiliepimų nzn ar gera vieta
http://www.vila-mira...la-miraeng.html
Gal kas buvo apsistoje Petrcane? Ar labai kaimas? Kaip papludymiai? Ar neuzkankins uodai?
QUOTE(deluxe @ 2017 03 18, 22:21)
Gal kas buvo apsistoje Petrcane? Ar labai kaimas? Kaip papludymiai? Ar neuzkankins uodai?
Dar neteko kroatijoje matyti uodu
QUOTE(locato @ 2017 03 18, 23:25)
Dar neteko kroatijoje matyti uodu
Patikėkit, jų ten yra 😊 Mus pirmą naktį pernai taip sukando, kad galvojau iš ryto atsikėlus jog abu vaikai vėjaraupiais susirgo 😂
Šiaip visuose apartamentuose, kur buvom apsistoję, rasdavom priemonių nuo uodų, ryškiai ne veltui 😉