Del oru. Dabar karsta. Vakarais irgi malonu, bet jei vejelis pakyla ar kur ant vandens man visai norisi uzsimesti kazka ant virsaus. o pries savaite per bura, patikekit labai dziaugiausi kad kasmyro ponca buvau pasiemus
Bet cia tokie ekstremumai nedazni...
o ir striukes labai praverte per lietu/veja ar plaukiant keltu/laivu
Papildyta:
QUOTE(remarka @ 2016 07 21, 13:52)
Vaisių kainų norėtųsi šiek tiek mažesnių ir mes senokai Lietuvoje neatostogavom, gal kas pataisys, bet nežinau kur ledai ( jų beje daug ir labai skanūs ) kainuoja mažiau nei eurą. O tuo labiau paplūdimyje.
as irgi nezinau kiek tarkim Palangoj dabar ledai, bet itariu, kad dar brangiau gali buti
tai 7-8 kunos labai normali kaina kurorte
Papildyta:
Siandien uzsukom pravaziuodami i Makarska - visiskai nepatiko
Palangu palanga ... Aisku, jaunimui ar su kompanija "pasitusinti" gal ir nieko, kaip kazkas rase daug veiksmo, bet jau poilsiauti ten, tarkim savaite, nenoreciau ne uz ka.
Dabar Trogire. Va cia tai karsta. Termometras masinoj gal 34 rode, bet saule kepina, pastatai, gatves ikaite, tai atrodo zymiai karsciau. Vakare ir tai ne kiek ne vesiau. Va cia tai tikrai nieko nereikia uzsimesti ant virsaus
Trogiras labai labai patiko
senamiestis - muziejus po atviru dangum. As kaifavau, bet kam neidomi architektura tai gal ir nelabai patiks. Nors prasieiti tom siaurom, simtmeciu senumo gatvelem, neisivaizduoju, kam gali is vis nepatikti. O ir siaip ten gyvenimas vakare verda. Gyvenam kitoj pusej priesais senamiesti tokioj pat siauroj gatvelej, salia baznytele
man tai fantastika
tik kainos zyyymiai didesnes nei Makarskos rivjeroj... na gal Hvare panasios buvo ir Dubrovnike
Sprendziu pagal kavines/restoranus, suvenyru kainas, maisto parduotuvese gal ir tokios pacios kaip visur, nebuvom, tai nezinau
Aš tikras angelas, bet ant šluotos greičiau...