Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(locato @ 2017 02 05, 18:22)
zodziu taip: biggrin.gif
Ischekinau beveik visa splito regiona.
Airbnb, bookingas, direck croatia, brela.com.
parasiau -+ 70-80 laisku.
atrase tikrai daug, pasirinkau keleta TIK.
tikrai daug jau uzimtu, arba nuomoja savaitemis. t.y. 7 dienos arba 14d.

kainos prasideda nuo 50eur.
iprasta 90-110eur.

katastrofa...

4u.gif as kiek maziau ieskojau... Bet pabrange gerokai, o ir labai daug rezervuota.. Ir mums maziau pasirinkimo, nes mes penkiese. Galvoju gal laukti iki paskutines minutes-ka rasim ta. Bet neisivaizduoju kaip aklai laukti.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2017 02 05, 20:55)
4u.gif  as kiek maziau ieskojau... Bet pabrange gerokai, o ir labai daug rezervuota.. Ir mums maziau pasirinkimo, nes mes penkiese. Galvoju gal laukti iki paskutines minutes-ka rasim ta. Bet neisivaizduoju kaip aklai laukti.

Ir aš birželiui issiunciau užklausų kokia 30... Tai tik pora yra laisvų ir kaina nebloga,pora atrase,bet kainos baisios smile.gif kokia 10 atrase jog užimta,ir dalis dar neatrase smile.gif
Atsakyti

Įdomu,kokias kainas pasiūlė birželiui? renkames vel tarp Kroatijos ir Juodkalnijos :)

Atsakyti
QUOTE(Juritute @ 2017 02 05, 21:40)
<p>Įdomu,kokias kainas pasiūlė birželiui? renkames vel tarp Kroatijos ir Juodkalnijos smile.gif</p>

O mes tai jauciu i Italija vaziuosim, nes Kroatijoj jau tas pas finansiniu atzvilgiu iseina...
Kad ir kaip patinka Kroatija, bet Italija man vis tiek geriau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritute @ 2017 02 05, 21:40)
<p>Įdomu,kokias kainas pasiūlė birželiui? renkames vel tarp Kroatijos ir Juodkalnijos smile.gif</p>

Breloje pasiūlė 90-100 eu. Tucepi 60 eu. Čia 4 asmenims su miegamuoju, prie jūros smile.gif
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2017 02 05, 22:08)
O mes tai jauciu i Italija vaziuosim, nes Kroatijoj jau tas pas finansiniu atzvilgiu iseina...
Kad ir kaip patinka Kroatija, bet Italija man  vis tiek geriau  wub.gif

Aš ir labai norėjau,bet žiūrėjau kempingus prie Gardus nepigu... Tai palikau kitam kartui
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 02 06, 00:08)

Sveikos, įlindau pasidomėti kainomis, tai čia tokios pat ~100 eur parai ir birželiui kainos būtų? blink.gif
Tikrai prabanga, ir žinokit Italijoj dar pigiau, mum liepos mėn. praita met vidurkis visos kelionės nakvynės 80 eur. gavos ir pačioje Italijoj visur su pusryčiais, kai kur su baseinu, kai kur su vaizdu į jūrą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 06 vasario 2017 - 09:49
Lolkas lyg ir zodziu sutarem su vienais.
60eur. Nuo rugpjucio 5d. Iki 15d
Nuo brelos centro 1km pesciomis.
Bet ant kaliulo tokiooooo.
Tipo 100m iki juros
Patis app atrodo puikiai.
Tai dbr ir mastau..... rezervuotu labai daug.... atraso kas antras panasiai
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2017 02 05, 21:28)
Ir aš birželiui issiunciau užklausų kokia 30... Tai tik pora yra laisvų ir kaina nebloga,pora atrase,bet kainos baisios smile.gif kokia 10 atrase jog užimta,ir dalis dar neatrase smile.gif

Mane nustebino kodėl tikrai nemažai neatrašo visiškai. Birželį tikrai rizikuočiau važiuoti nerezervavusi.. bet va mes rugpjūčio antroje pusėje planuojam. Ir nekeliam reikalavimų būtinai ant jūros kranto, man aktualiau komfortiški apartamentai, būtina skalbimo mašina biggrin.gif O nusileisti ar pakilti-tai nelabai svarbu.. man net patiko toks variantas kai prieš du metus buvome-privalumas biggrin.gif

QUOTE(enura @ 2017 02 05, 22:08)

Kirbėjo mintis apie Italiją... bet kaži ar rasim ten Kroatijos ramybę wub.gif

QUOTE(Melajja @ 2017 02 06, 09:44)
Sveikos, įlindau pasidomėti kainomis, tai čia tokios pat ~100 eur parai ir birželiui kainos būtų?  blink.gif
Tikrai prabanga, ir žinokit Italijoj dar pigiau, mum liepos mėn. praita met vidurkis visos kelionės nakvynės 80 eur. gavos ir pačioje Italijoj visur su pusryčiais, kai kur su baseinu, kai kur su vaizdu į jūrą.

Gal galima nuorodą kur čia Italijoje taip? Kokiame mieste? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Madmuozele
Keliems ieskot rugpucio galui? Turiu kruva pasiulymu 😂
Iki kiek euru ir kokios vietoj?
Su skalbenke mazai maciau....
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2017 02 06, 13:46)
Mane nustebino kodėl tikrai nemažai neatrašo visiškai. Birželį tikrai rizikuočiau važiuoti nerezervavusi.. bet va mes rugpjūčio antroje pusėje planuojam. Ir nekeliam reikalavimų būtinai ant jūros kranto, man aktualiau komfortiški apartamentai, būtina skalbimo mašina biggrin.gif O nusileisti ar pakilti-tai nelabai svarbu..

Man trūkumas,kadangi jeigu ant kalno,tai daug kur būna per gatvę,o ji judri verysad.gif negalėjau vaikų išleisti ir stebėti per balkona smile.gif
Papildyta:
QUOTE(locato @ 2017 02 06, 17:16)
Madmuozele

Vat su skalbenke žiūriu bėda daug kur unsure.gif
Nuo Tucepi arčiausiai Makarska,ar iš ten kelia laivai į salas? Gal kas esate ėmė pramoginius pkaukiojinus kur su pietumis smile.gif kaip kainos ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(locato @ 2017 02 06, 17:16)
Madmuozele

Parasiau Jums az. 4u.gif

QUOTE(rackiene @ 2017 02 06, 17:43)
Man trūkumas,kadangi jeigu ant kalno,tai daug kur būna per gatvę,o ji judri verysad.gif negalėjau vaikų išleisti ir stebėti per balkona smile.gif

Na taip, per kelia vaikscioti nera didelis malonumas. Mano vaikai nera labai dideli, tad be musu net ant juros kranto bunant vieni neitu-tiksliau mes neleistumeme bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 06 vasario 2017 - 19:00
badykit
MIESTO PAVADINIAS.COM arba .NET

ten daug visko nevisi bet dauguma miestu turi tokius linkus
Atsakyti