Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

Aš visad kelionėj prasisuku su plonu šalikėliu, jei reikia apsigaubiu. Nors esu šaltmirė, bet retai kada jo prireikia, nebent Lenkijoj iš mašinos išlipus.
Atsakyti
QUOTE(barra @ 2019 07 04, 22:18)
Aš visad kelionėj prasisuku su plonu šalikėliu, jei reikia apsigaubiu. Nors esu šaltmirė, bet retai kada jo prireikia, nebent Lenkijoj iš mašinos išlipus.

Mes pernai išvažiavę iš tų +38 lietuvoj į +8 įvažiavom. Su vaiko kaldra apsigaubus ėjau mokėt už kurą biggrin.gif
Atsakyti

Sveiki,

Gal turit pasiūlymų ir patirčių, kur ir kaip pasivakščioti po kalnus Kroatijoje? Pernai vyras u sūnum žiūrėjo žiūrėjo per langą ir kalbėjo kaip čia įlipus 😂

Norėtųsi palipėti, pamatyti ten augaliją, vaizdus iš aukščiau. Gal kokiuose turuose ar ekskursijoje buvot? Būsim Kašteloje. 

Kažkur mačiau kad Paklenica parkas turi kažkokias kalnų trasas, ar maišau kažką?

Atsakyti
Yra Paklenicos nacionalinis parkas, ten galima pasivaikscioti. Taip pat su ekskursijomis veza i Biokovo kalnus saules palydeti, tik jie jau pieciau, tikrai zinau kad yra tokios paslaugos is Makarskos.
Atsakyti
Mes planuojame kilti į Biokovo kalną. Čia galite paskaityti plačiau - pp-biokovo.hr/en
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piliuona: 08 liepos 2019 - 13:12
QUOTE(Piliuona @ 2019 07 08, 13:09)
Mes planuojame kilti į Biokovo kalną. Čia galite paskaityti plačiau - pp-biokovo.hr/en

Mes su savo auto kėlėmės. Buvo tokių vietų kur teko atgal kelis šimtus metrų stumptis, kad prasilenkt su nuo kalno grįžtančia mašina. Pačiam viršuj kalno, matosi yra pririšta virvė, ale turėklas, tai uošvienė kai važiavo iš Makarskos su ekskursija, tai sakė lipo ta įkalne. Prieš tai vežė juos autobusiukais. Kalno viršuje dainos, vaišės ir šokiai buvo prasidėję.
Atsakyti
Biokove savo auto reikia labai neissigast tu serpantinu ir siauru vietu, tikrai nedrisciau vairuot ten.
Atsakyti

Ar kuri nors pirkote Dubrovniko miesto kortelę?

Kaip suprantu ją nusiperki internetu, bet paskui kažkur tą voučerį reiks dar išsikeisti į pačią kartelę?

Pakomentuokie jei kas pirkot. Ačiū ;)

Atsakyti
Ar yra poilsiaujanciu Kroatijoje šiuo metu? Kaip oras? Atvyksime sekmadienį, žiūriu prognozes tai daug lietaus rodo.... Kažkaip neramu... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(agai @ 2019 07 07, 09:51)
<p>Sveiki,</p><p>Gal turit pasiūlymų ir patirčių, kur ir kaip pasivakščioti po kalnus Kroatijoje? Pernai vyras u sūnum žiūrėjo žiūrėjo per langą ir kalbėjo kaip čia įlipus 😂
</p><p> Norėtųsi palipėti, pamatyti ten augaliją, vaizdus iš aukščiau. Gal kokiuose turuose ar ekskursijoje buvot? Būsim Kašteloje. </p><p>Kažkur mačiau kad Paklenica parkas turi kažkokias kalnų trasas, ar maišau kažką?</p>

Ten gyvačių yra, tai batai žmoniški būtini.
Atsakyti

Ten gyvačių yra, tai batai žmoniški būtini.

Va ko labiausiai bijau tokiose vietose... Man ten paranoja dėl gyvačių, skorpionų ir visokių nuodingų gyvių...  :huh2:​ 

Atsakyti

Rugpjūčio antroj pusei važiuojam į Kroatija. Kilo klausimas dėl Plitvicos nacionalinio parko, ar tikrai tenai toks didelis kiekis turistu, jog vietom sudėtinga prasilenki ? Ir ar verta tenai važiuot jeigu tikrai toks didelis žmonių kiekis ? Nes vaizdai tai gražūs, krioklius pamatyt norisi, bet grūstis nelabai...

Atsakyti