Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

Tu jau greit kelsi sparnus ania?
Aha, mačiau keltą iš anconos biggrin.gifbet pati jau norėčiau keist kryptį biggrin.gif

Ania  :D kelsiu. Kas juokingiausia, kad deliojuosi Italijos marsruta ir mokausi ispanu  :hihihi: 

Atsakyti
Pas mus buna, kad stalas realiai kainjoja 70 eur, lietuviskas antkainis +200 proc. Ir nuolaida nuo antkainio 70 proc. biggrin.gif
Su ispanu suprasti italu irgi galima mirksiukas.gif
Atsakyti

Su ispanu suprasti italu irgi galima mirksiukas.gif

Zinau  :D  tuo ir guodziuosi, susisneket tai nepades, bet kai buna parasyta tai taip, prasme numanyt galima. Italu kelis zodzius is seniau prisimenu, tai kaip nors...

Vis neprisiruosiu Jums parasyt, bet tas destytojas kur rekomendavot tai tikrai  :super: 

Atsakyti
Jo, jis yra wub.gif
Atsakyti

Aplankykite 

www.triptip.lt

triptip.lt - instagram paskyroje

Galbūt rasite naudingos informacijos

Atsakyti
Atsirado čerteriai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 04, 22:59)
Atsirado čerteriai bigsmile.gif

Nematau, sakykit, kur radot? Domina vien skrydis tiesioginis iš Novaturo arba Teztouro.
Vakar Novaturo puslapyje buvo tiesioginis į Juodkalniją, šiandien nebėra unsure.gif
Atsakyti

Nematau, sakykit, kur radot? Domina vien skrydis tiesioginis iš Novaturo arba Teztouro.
Vakar Novaturo puslapyje buvo tiesioginis į Juodkalniją, šiandien nebėra unsure.gif

Novaturas skelbiasi. I splita

Atsakyti
Splitas, bet datos tik nuo 2019 09 06, ne bent nemoku ieskot smile.gif
Atsakyti

As is Baltic Clipper matau laiska tai ten raso skrydziai i Kroatija nuo 2019 09 26 - 2019 10 10

Novaturo siulo. Tai gal tik sitom datom ir bus? Mane tai tik lektuvo bilieto kaina domintu. Bet dar nebuvo laiko uzklaust 

Atsakyti

As is Baltic Clipper matau laiska tai ten raso skrydziai i Kroatija nuo 2019 09 26 - 2019 10 10

Novaturo siulo. Tai gal tik sitom datom ir bus? Mane tai tik lektuvo bilieto kaina domintu. Bet dar nebuvo laiko uzklaust 

Nuo rugsėjo pradžios siūlo pasiūlymus 

Atsakyti
Mane tai irgi domintu tik bilietai, bet nesu tikra, ar pirkti, juk datos bus tik beveik po metu. Jei kas suzinosite, kokia kaina tik bilietu, praneskit smile.gif Nes dar yra variantas Wizzair is Varsuvos.
Atsakyti