Bet mums, reiskias, siltesni orai pasitaike liepos viduryje, visas dienas 31 -35. Tik griztant prie sienos kroatu buvo liutis su zaibais belekokiais, tai tuo momentu buvo atvese, paskui vel karsta.
JMD, as tu kreveciu uz tokia kaina tai pavydziu Neradom mes irgi, kur pirkti svieziu gerybiu, tik doradu mums atveze prie namo, tai pasigrilinom. Na, paciu pagauti krabai, aisku, skanus buvo, tik mazai
Bet mums, reiskias, siltesni orai pasitaike liepos viduryje, visas dienas 31 -35. Tik griztant prie sienos kroatu buvo liutis su zaibais belekokiais, tai tuo momentu buvo atvese, paskui vel karsta.
JMD, as tu kreveciu uz tokia kaina tai pavydziu Neradom mes irgi, kur pirkti svieziu gerybiu, tik doradu mums atveze prie namo, tai pasigrilinom. Na, paciu pagauti krabai, aisku, skanus buvo, tik mazai
Išsikepėm ir kaip siemkas su alum įvarėm midijų irgi metam prikirtom.
šauniai varšuvoj apaipirkom, varom namo, ir atvarom iki to remonto, kur už varšavos ljnk Bialystoko. Ir ką manot. Susikalė lenko fūra su vokiečio lengvąja. Kol atvarė greitūškė, kol atvažiavo vilkikai abi mašinas ištampyt, prastovėjom 2 h. Laimė, kad lauke ne +38, o tik +16 buvo. Bet ir tai, kažkaip šalta nebuvo toj atkarpoj. Kelionė buvo nuostabi, šiemet pamatėm daugiausia nei per kitus du kartus. Nuvažiavau 4800 km. Bandysiu dėliotis maršrutus kitiems metams atsisveikinant su šeimininke, pasakėm, jog mūsų laukia bella italia, bet kadangi mano motinėlė ir xoziaika ėmė ašarot abi, bijau, kad ta bella italia gali plaukt vėl šonais
Grįžom, Dieve tu šventas
šauniai varšuvoj apaipirkom, varom namo, ir atvarom iki to remonto, kur už varšavos ljnk Bialystoko. Ir ką manot. Susikalė lenko fūra su vokiečio lengvąja. Kol atvarė greitūškė, kol atvažiavo vilkikai abi mašinas ištampyt, prastovėjom 2 h. Laimė, kad lauke ne +38, o tik +16 buvo. Bet ir tai, kažkaip šalta nebuvo toj atkarpoj. Kelionė buvo nuostabi, šiemet pamatėm daugiausia nei per kitus du kartus. Nuvažiavau 4800 km. Bandysiu dėliotis maršrutus kitiems metams atsisveikinant su šeimininke, pasakėm, jog mūsų laukia bella italia, bet kadangi mano motinėlė ir xoziaika ėmė ašarot abi, bijau, kad ta bella italia gali plaukt vėl šonais
Kur shopinotes Warsuvoj?
šauniai varšuvoj apaipirkom, varom namo, ir atvarom iki to remonto, kur už varšavos ljnk Bialystoko. Ir ką manot. Susikalė lenko fūra su vokiečio lengvąja. Kol atvarė greitūškė, kol atvažiavo vilkikai abi mašinas ištampyt, prastovėjom 2 h. Laimė, kad lauke ne +38, o tik +16 buvo. Bet ir tai, kažkaip šalta nebuvo toj atkarpoj. Kelionė buvo nuostabi, šiemet pamatėm daugiausia nei per kitus du kartus. Nuvažiavau 4800 km. Bandysiu dėliotis maršrutus kitiems metams atsisveikinant su šeimininke, pasakėm, jog mūsų laukia bella italia, bet kadangi mano motinėlė ir xoziaika ėmė ašarot abi, bijau, kad ta bella italia gali plaukt vėl šonais </p></div></blockquote><p>Kur shopinotes Warsuvoj?</p>
Trasa Torunska prekybcentriuose. Ten mano mėgiamas tinklinis prekybcentris Carrefour yra, TKmaxx, Decathlon ir visos kitos geros pardės. Tik vat Sephora tokia brangesnė nei USA arba tas pats Douglasas.
atsisveikinant su šeimininke, pasakėm, jog mūsų laukia bella italia, bet kadangi mano motinėlė ir xoziaika ėmė ašarot abi, bijau, kad ta bella italia gali plaukt vėl šonais
Tai ka italiano kursu nebereikia? kitais metais vel Kroatija?!
Trasa Torunska prekybcentriuose. Ten mano mėgiamas tinklinis prekybcentris Carrefour yra, TKmaxx, Decathlon ir visos kitos geros pardės. Tik vat Sephora tokia brangesnė nei USA arba tas pats Douglasas.
Nepamenu vietos kaip vadinasi, bet toks jausmas kad ir mes ten pat apsipirkinejom griztant is Varsuvos oro uosto. Carrefouras ir man patiko, nepalyginsi su kokia Biedronka... Pirkom ne kas pigiau, o ko reikejo, ko norejom, nes namuose saldytuve tik pele pasikorus tebuvo ir tai primetem, kad sutaupem. O ir kokybe produktu patiko, kai kuriu net labiau nei LT
Tai motinėlę sodinsim į lėktuvąir galės varyt į chorvatiją. Aš einu į kursus ir varau į ancona vyras sakė su kemperiu norįs bandyt važiuot.
Aha, carrefouras geras. Ir visokių gėrybių jame. Stalą mokyklinį rašomą vaikui už 6 nupirkau
Nu, stala. Buvo -95% nuolaida. Sumokėjau 25 zlotus. Užkroviau mašiną iki lubų sakiau priekabą nusipirksiu jei tas stalas netilps.
Tai motinėlę sodinsim į lėktuvąir galės varyt į chorvatiją. Aš einu į kursus ir varau į ancona vyras sakė su kemperiu norįs bandyt važiuot.
Aha, carrefouras geras. Ir visokių gėrybių jame. Stalą mokyklinį rašomą vaikui už 6€ nupirkau
Tai is Ankonos plaukia keltai i Kroatija jeigu ka
Irgi su savo seimininke susirasinejom kai i finala kroatai buvo pateke, tai prisizadejau kad atvaziuosim vel ... tik nesakiau kad kitamet, ziuresim
Kad ir kaip myliu Kroatija, bet Italija vis tik labiau
Su stalu tai topas! 6€!!!! Pas mus taip kada nors buna?!?
Aha, carrefouras geras. Ir visokių gėrybių jame. Stalą mokyklinį rašomą vaikui už 6 nupirkau </p></div></blockquote><p></p><p>Tai is Ankonos plaukia keltai i Kroatija jeigu ka </p><p>Irgi su savo seimininke susirasinejom kai i finala kroatai buvo pateke, tai prisizadejau kad atvaziuosim vel ... tik nesakiau kad kitamet, ziuresim </p><p></p><p>Kad ir kaip myliu Kroatija, bet Italija vis tik labiau </p>
Tu jau greit kelsi sparnus ania?
Aha, mačiau keltą iš anconos bet pati jau norėčiau keist kryptį
Papildyta:
Ten dar dafiga visokio gėrio buvo. Bet auto ne guminis. Man tą stalą išardė, išėmė iš dėžių, susuko į plėvelę, kad kuo mažiau vietos užimtų. Ir čia viskas skaityk prekybcentry tokiam kaip.maxima. pas mus tai pasiųstų kad negrįžtum gražiausiu atveju stalas skaitėsi pernai metų "kolekcijos", tai tipo nukinavom ***** vos nenuvirtau. Tai dar toks lenkas su manim jį pirko.