Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

Va va, jeigu pataikai i ta "dziaugsma" vardu kamstis, tai vargo vakariene... As iki siol dar nusipurtau prisiminus biggrin.gif
Bet mums, reiskias, siltesni orai pasitaike liepos viduryje, visas dienas 31 -35. Tik griztant prie sienos kroatu buvo liutis su zaibais belekokiais, tai tuo momentu buvo atvese, paskui vel karsta.
JMD, as tu kreveciu uz tokia kaina tai pavydziu biggrin.gif Neradom mes irgi, kur pirkti svieziu gerybiu, tik doradu mums atveze prie namo, tai pasigrilinom. Na, paciu pagauti krabai, aisku, skanus buvo, tik mazai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2018 08 27, 15:59)
Va va, jeigu pataikai i ta "dziaugsma" vardu kamstis, tai vargo vakariene... As iki siol dar nusipurtau prisiminus biggrin.gif
Bet mums, reiskias, siltesni orai pasitaike liepos viduryje, visas dienas 31 -35. Tik griztant prie sienos kroatu buvo liutis su zaibais belekokiais, tai tuo momentu buvo atvese, paskui vel karsta.
JMD, as tu kreveciu uz tokia kaina tai pavydziu biggrin.gif Neradom mes irgi, kur pirkti svieziu gerybiu, tik doradu mums atveze prie namo, tai pasigrilinom. Na, paciu pagauti krabai, aisku, skanus buvo, tik mazai smile.gif

Išsikepėm ir kaip siemkas su alum įvarėm biggrin.gif midijų irgi metam prikirtom.
Atsakyti
Grįžom, Dieve tu šventas biggrin.gif
šauniai varšuvoj apaipirkom, varom namo, ir atvarom iki to remonto, kur už varšavos ljnk Bialystoko. Ir ką manot. Susikalė lenko fūra su vokiečio lengvąja. Kol atvarė greitūškė, kol atvažiavo vilkikai abi mašinas ištampyt, prastovėjom 2 h. Laimė, kad lauke ne +38, o tik +16 buvo. Bet ir tai, kažkaip šalta nebuvo toj atkarpoj. Kelionė buvo nuostabi, šiemet pamatėm daugiausia nei per kitus du kartus. Nuvažiavau 4800 km. Bandysiu dėliotis maršrutus kitiems metams biggrin.gif atsisveikinant su šeimininke, pasakėm, jog mūsų laukia bella italia, bet kadangi mano motinėlė ir xoziaika ėmė ašarot abi, bijau, kad ta bella italia gali plaukt vėl šonais biggrin.gif
Atsakyti

Grįžom, Dieve tu šventas biggrin.gif
šauniai varšuvoj apaipirkom, varom namo, ir atvarom iki to remonto, kur už varšavos ljnk Bialystoko. Ir ką manot. Susikalė lenko fūra su vokiečio lengvąja. Kol atvarė greitūškė, kol atvažiavo vilkikai abi mašinas ištampyt, prastovėjom 2 h. Laimė, kad lauke ne +38, o tik +16 buvo. Bet ir tai, kažkaip šalta nebuvo toj atkarpoj. Kelionė buvo nuostabi, šiemet pamatėm daugiausia nei per kitus du kartus. Nuvažiavau 4800 km. Bandysiu dėliotis maršrutus kitiems metams biggrin.gifatsisveikinant su šeimininke, pasakėm, jog mūsų laukia bella italia, bet kadangi mano motinėlė ir xoziaika ėmė ašarot abi, bijau, kad ta bella italia gali plaukt vėl šonais biggrin.gif

Kur shopinotes Warsuvoj?

Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2018 08 28, 20:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72189902" data-time="1535462174"><div><p>Grįžom, Dieve tu šventas vartotojo įkelta nuotrauka
šauniai varšuvoj apaipirkom, varom namo, ir atvarom iki to remonto, kur už varšavos ljnk Bialystoko. Ir ką manot. Susikalė lenko fūra su vokiečio lengvąja. Kol atvarė greitūškė, kol atvažiavo vilkikai abi mašinas ištampyt, prastovėjom 2 h. Laimė, kad lauke ne +38, o tik +16 buvo. Bet ir tai, kažkaip šalta nebuvo toj atkarpoj. Kelionė buvo nuostabi, šiemet pamatėm daugiausia nei per kitus du kartus. Nuvažiavau 4800 km. Bandysiu dėliotis maršrutus kitiems metams vartotojo įkelta nuotraukaatsisveikinant su šeimininke, pasakėm, jog mūsų laukia bella italia, bet kadangi mano motinėlė ir xoziaika ėmė ašarot abi, bijau, kad ta bella italia gali plaukt vėl šonais vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kur shopinotes Warsuvoj?</p>

Trasa Torunska prekybcentriuose. Ten mano mėgiamas tinklinis prekybcentris Carrefour yra, TKmaxx, Decathlon ir visos kitos geros pardės. Tik vat Sephora tokia brangesnė nei USA arba tas pats Douglasas.
Atsakyti

atsisveikinant su šeimininke, pasakėm, jog mūsų laukia bella italia, bet kadangi mano motinėlė ir xoziaika ėmė ašarot abi, bijau, kad ta bella italia gali plaukt vėl šonais biggrin.gif

Tai ka italiano kursu nebereikia?  :D  kitais metais vel Kroatija?!  :B 

Trasa Torunska prekybcentriuose. Ten mano mėgiamas tinklinis prekybcentris Carrefour yra, TKmaxx, Decathlon ir visos kitos geros pardės. Tik vat Sephora tokia brangesnė nei USA arba tas pats Douglasas.

Nepamenu vietos kaip vadinasi, bet toks jausmas kad ir mes ten pat apsipirkinejom griztant is Varsuvos oro uosto. Carrefouras ir man patiko, nepalyginsi su kokia Biedronka... Pirkom ne kas pigiau, o ko reikejo, ko norejom, nes namuose saldytuve tik pele pasikorus tebuvo :)  ir tai primetem, kad sutaupem. O ir kokybe produktu patiko, kai kuriu net labiau  nei LT  :ax: 

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2018 08 29, 23:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72189902" data-time="1535462174"><div><p>atsisveikinant su šeimininke, pasakėm, jog mūsų laukia bella italia, bet kadangi mano motinėlė ir xoziaika ėmė ašarot abi, bijau, kad ta bella italia gali plaukt vėl šonais vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Tai ka italiano kursu nebereikia?  biggrin.gif  kitais metais vel Kroatija?!  cool.gif </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72190276" data-time="1535487729"><div><p>Trasa Torunska prekybcentriuose. Ten mano mėgiamas tinklinis prekybcentris Carrefour yra, TKmaxx, Decathlon ir visos kitos geros pardės. Tik vat Sephora tokia brangesnė nei USA arba tas pats Douglasas.</p></div></blockquote><p></p><p>Nepamenu vietos kaip vadinasi, bet toks jausmas kad ir mes ten pat apsipirkinejom griztant is Varsuvos oro uosto. Carrefouras ir man patiko, nepalyginsi su kokia Biedronka... Pirkom ne kas pigiau, o ko reikejo, ko norejom, nes namuose saldytuve tik pele pasikorus tebuvo smile.gif  ir tai primetem, kad sutaupem. O ir kokybe produktu patiko, kai kuriu net labiau  nei LT  ax.gif </p>

Tai motinėlę sodinsim į lėktuvąir galės varyt į chorvatiją. Aš einu į kursus ir varau į ancona biggrin.gif vyras sakė su kemperiu norįs bandyt važiuot.
Aha, carrefouras geras. Ir visokių gėrybių jame. Stalą mokyklinį rašomą vaikui už 6€ nupirkau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 30 rugpjūčio 2018 - 07:05
stala???? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2018 08 30, 09:48)

Nu, stala. Buvo -95% nuolaida. Sumokėjau 25 zlotus. Užkroviau mašiną iki lubų biggrin.gif sakiau priekabą nusipirksiu jei tas stalas netilps.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 30 rugpjūčio 2018 - 09:36

Tai motinėlę sodinsim į lėktuvąir galės varyt į chorvatiją. Aš einu į kursus ir varau į ancona biggrin.gifvyras sakė su kemperiu norįs bandyt važiuot.
Aha, carrefouras geras. Ir visokių gėrybių jame. Stalą mokyklinį rašomą vaikui už 6€ nupirkau biggrin.gif

Tai is Ankonos plaukia keltai i Kroatija jeigu ka  :mirksiukas: 

Irgi su savo seimininke susirasinejom kai i finala kroatai buvo pateke, tai prisizadejau kad atvaziuosim vel ...  :rolleyes: tik nesakiau kad kitamet, ziuresim  :) 

Kad ir kaip myliu Kroatija, bet Italija vis tik labiau  :wub: 

Atsakyti

Su stalu tai topas! 6€!!!! Pas mus taip kada nors buna?!? 

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2018 08 30, 16:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72191069" data-time="1535605384"><div><p>Tai motinėlę sodinsim į lėktuvąir galės varyt į chorvatiją. Aš einu į kursus ir varau į ancona vartotojo įkelta nuotraukavyras sakė su kemperiu norįs bandyt važiuot.
Aha, carrefouras geras. Ir visokių gėrybių jame. Stalą mokyklinį rašomą vaikui už 6€ nupirkau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Tai is Ankonos plaukia keltai i Kroatija jeigu ka  mirksiukas.gif </p><p>Irgi su savo seimininke susirasinejom kai i finala kroatai buvo pateke, tai prisizadejau kad atvaziuosim vel ...  rolleyes.gif tik nesakiau kad kitamet, ziuresim  smile.gif </p><p></p><p>Kad ir kaip myliu Kroatija, bet Italija vis tik labiau  wub.gif </p>

Tu jau greit kelsi sparnus ania?
Aha, mačiau keltą iš anconos biggrin.gif bet pati jau norėčiau keist kryptį biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2018 08 30, 16:43)
<p>Su stalu tai topas! 6€!!!! Pas mus taip kada nors buna?!? </p>

Ten dar dafiga visokio gėrio buvo. Bet auto ne guminis. Man tą stalą išardė, išėmė iš dėžių, susuko į plėvelę, kad kuo mažiau vietos užimtų. Ir čia viskas skaityk prekybcentry tokiam kaip.maxima. pas mus tai pasiųstų kad negrįžtum gražiausiu atveju biggrin.gif stalas skaitėsi pernai metų "kolekcijos", tai tipo nukinavom biggrin.gif ***** vos nenuvirtau. Tai dar toks lenkas su manim jį pirko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 30 rugpjūčio 2018 - 16:49