Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(agai @ 2018 08 23, 15:21)
<p>O mes jau namie. Jau savo lovose miegojom. Šiaip dar 1-2 dienas norėjosi pabūt, bet pirmą kartą važiavom, nežinojom ko tikėtis, tai taip suplanavom. Su važiavimu užtrukom 11 dienų. </p><p>JMD jums su Splitu pasisekė. Mes taip ir nepasivaikščiojom po jį, nes atvarėm kokią 14 val, tai nežinau kiek ratų apsukom ir taip kur neradom kur auto pasistatyt. Centre aikštelėj įvažiavom, išsimušėm bilietuką, viduj prasitrynėm, taip ir neradom kur pasistatyt ir išvažiuodami susimokėjom už nieką 😆. Tada aplink dar kokią valandą prasitrynėm ir nusprendėm varyt atgal į Kaštelą biggrin.gif Sakėm kitą dieną atvarysim, bet jau nebuvom. Pasilikom kitam kartui. Dar kitam kartui pasilikom Plitvicas. Kad būtų priežastis dar kartą atvažiuot smile.gif</p><p></p>

Nu va, kaip gaila. Aš į parkingus nevarau. Pernai tokioj gatvėj į viršų nuo senmiesčio stačiau. Tik stačiau dykai. Šiemet ji jau mokama. Bet iki 19 h. Mes atvarėm 16:45. Palaukėm dar 5 mjn ir sunokėjom tik 10 kunų už stovėjimą iki ryto. Nusileidom žemyn iš karto prie zlata vrata. Tiesa, pernai aikštėj prieš vartus tuos buvo tulikai nemokami. Šiemet jie užrakinti buvo. Arba todėl, kad jau 17 h buvo kai atėjom. Nieko, nemirėm ir susimokėjom senamiesty. Nenubiednėjom biggrin.gif užtat radau savo ricotta ledus, tai kirtau porciją atėjus ir išvažiuojant biggrin.gif kad mažai nepasirodytų biggrin.gif šian pirkom su drauge krevetes po 25 kunas už kilą. Kažkaip papigėję viskas. Svogūnų užsipirkau 3 kg. Čia jie man nerealūs biggrin.gif blyn dar sidro radom nesveiko. Tai privarvolinau pilną mašiną biggrin.gif kur krausiu lagaminus vienas dievas težino. Alų lauktuvėm jau ėmėm bambaliais biggrin.gif

Dar jojoba uogos sunoko pas šeiminjnkę. Reikėsšeštadienio rytą nusiaubt medį niekam nematant biggrin.gif

Į Plitvicas nevarau sąmoningai biggrin.gif kad būtų dar ko atvažiuot biggrin.gif kitą kartą kai važiuosiu į kroatiją, važiuosiu į salas. Nė karto nei vienoj nebuvau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 23 rugpjūčio 2018 - 15:48
JMD, koks sidras?
Mes jo iš viso negeriam, bet šiemet kažkokio parduotuveje butelaitį prigriebém, Lt išgėrėm ir patiko.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2018 08 24, 09:25)
JMD, koks sidras?
Mes jo iš viso negeriam, bet šiemet kažkokio parduotuveje butelaitį prigriebém, Lt išgėrėm ir patiko..  biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

JMD savo kepenu pagailek.  Jau geriau alus  :D 

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2018 08 24, 11:14)
<p>JMD savo kepenu pagailek.  Jau geriau alus  biggrin.gif </p>

Ta prasme? Šiaip aš negeriu biggrin.gif vežu dovanų biggrin.gif šitas natūralus vynas gazuotas.
Atsakyti

Tiesiogine  :) Gi nesveika baisiai ... Dovanoms tiks  :D 

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2018 08 24, 13:03)
<p>Tiesiogine  smile.gif Gi nesveika baisiai ... Dovanoms tiks  biggrin.gif </p>

Viskas sveikakassu saiku. Jei baubi be saiko, tai reikalas kitas.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 08 24, 09:46)

Šitas bigsmile.gif Tik mes butelį pirkom. Ir pasigailėjom, kad vieną. Jis visiškai natūralios sudėties.

Atsidarėm špruto pakuotę.. Ech..
Atsakyti
Ei, jus uzbanins, alkoholio reklama vaikisku laiku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2018 08 24, 20:57)
Šitas  bigsmile.gif Tik mes butelį pirkom. Ir pasigailėjom, kad vieną. Jis visiškai natūralios sudėties.

Atsidarėm špruto pakuotę.. Ech..

Vat būtent. Jau ką ką, o produktų sudėtys ir technologijos tam tikra prasme man tapęs darbiniu reikalu. Aš pardoj jas ilgai studijuoju biggrin.gif šitas labai getas dalykas.

Pršuto kirtau pusę kilo biggrin.gif namie sakiau padalinsiu viaiem po biškiuką.
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2018 08 24, 21:31)
Ei, jus uzbanins, alkoholio reklama vaikisku laiku biggrin.gif

Aš esu kroatijoje, joje alko apribojimų nėra biggrin.gif verygai linkėjimai.

Dar Babičiaus Primoštene užpirkau. Labai švelnus ir kvapnus vynas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 24 rugpjūčio 2018 - 22:13

Oho, kaip pasikaustę vietinių produktų pirkime! Mes pasimetę tik pasiblaškėm ką čia pirkt paragaut, ką čia lauktuvėm, neturėjom su kuo pasitart, tai tik vyno butelaitį turguj pasiėmėm, nes davė paragaut ir patiko ir rakijos 1 iš figų kažkokią saldžią skanią ir 1 su kažkokiom žolėm macnią, kvapas kaip mūsų samagono 😂 Dar arbūzą ant pakelėj nusipirkom :D

Jūros gėrybių išvis neradom kur prekiauja, likau be krevečių 😢 

Atsakyti
Kamštis nuo Šibeniko iki Sveti rok. Už kalno vos +19. Dubakas pypiec biggrin.gif
Atsakyti