Kainų neįsivaizduoju, siūlančių ant kelio daug.
Papildyta:
Žinokit nea. Šiemet man labai mažai žmonių lyginant su pernai ar 2015 metų rugpjūčiu.
Kainų neįsivaizduoju, siūlančių ant kelio daug.
Papildyta:
Žinokit nea. Šiemet man labai mažai žmonių lyginant su pernai ar 2015 metų rugpjūčiu.
Rimtai? Maziau ? Sprendi pagal ta vieta kur gyvenat ar lankytinuose objektuose minios nera?
Pernai musu seimininkai sake, kad kasmet vis daugeja poilsiautoju, tai galvojau siemet bus tik daugiau
Man taipogi šiemet pasirodė mažiau žmonių Kroatijoje nei pernai,vien apie Zadarą pagalvojus
Mes turbūt 5vasaras pasyviąją atostogų dalį leidžiam
Kroatijoje,turbūt daugiausia žmonių 2016m buvo
Papildyta:
Žinokit nea. Šiemet man labai mažai žmonių lyginant su pernai ar 2015 metų rugpjūčiu.</p></div></blockquote><p></p><p>Rimtai? Maziau ? Sprendi pagal ta vieta kur gyvenat ar lankytinuose objektuose minios nera? </p><p>Pernai musu seimininkai sake, kad kasmet vis daugeja poilsiautoju, tai galvojau siemet bus tik daugiau </p>
Visur, net prekybcentriuose. Ir splite ir omiše ir trogire ir zadare. O ten kur gyvenam tiek pat. Padaugėjimo nematau. Pliaže visada yra vietos.
Sakykit, ar šiuo metu įmanoma apartamentus išsinuomot be rezervacijos? kokios dabar kainos?
Žiūrinėjau booking.com tai pasiūlymų yra vietoj ieškant. Kainos nuo kokių 50-60, tik laiktarpiai trumpi daugumoj, po 2-3 dienas. Matyt tokie likę tarpeliai tarp rezervacijų. Pvz Kašteloj mačiau apartamentų pačiam pajūry po 50 eur 4iems asmenims.
Mes čia pirmakart, tai lygint negaliu, bet labai nustebau,kad šiandien Zadaro nemokamam parkinge vietos galėjai rast lengvai tiek 10 val, tiek 15 val. Centre visai ramiai gali vaikščiot, normalus srautas žmonių.
O va prieš kelias dienas Splite neradom jokios vietelės prisiparkuot net brangiose aikštelėse. Tik miesto pradžioj įmanoma mašiną kažkur pasistatyt, žmonių be proto daug pasirodė.
Zadaro pliažas labai nepatiko, galvojam kaip čia ryt dieną smagiau praleist, nes pležintis ant tų krantinių ar purvinų pievelių bei maudytis nesiekiant kojom dugno ne kažką... Po Kaštelos mums čia feee
<p>Mes turbūt 5vasaras pasyviąją atostogų dalį leidžiam</p>
<p>Kroatijoje,turbūt daugiausia žmonių 2016m buvo </p>
<p> </p>
Kokiame mieste/kaimelyje būnate? Visuomet ten pat?
madmuazele, 19 Rug 2018 - 22:36, parašė: Kokiame mieste/kaimelyje būnate? Visuomet ten pat?
Nevisada ten pat šiemet ir pernai buvom Selinej,nes tingėjome jau piečiau leistis,nes savaitę Alpėse buvom prasibastę tai nieko be jūros ir neveikėm tik vakarais po Zadarą pasibastydavom,saulę palydėdavom nustebom jog ir gatves Sou tas pats likęs kaip ir pernai-vaikinukai
programos nepakeitę
nustebom jog ir gatves Sou tas pats likęs kaip ir pernai-vaikinukai
programos nepakeitę
Kada ir kur tas šou būna?