Vat, ka dar atsiminiau, tai del juros gerybiu Kroatijoje. Nu, neapsivalgiau as ju, kaip tikejausi. Pirmom dienom po savo miesteli makalavomes, tai nuvarem i toki ale restorana, visi pasiemem grilintus kalmarus. Nu atnese mazycius tris tokius ir kiek apanglejusius. Nei skonio tokio ypatingo, perkepti buvo. Kaina buvo kazkas 120 kunu, bet be nieko daugiau, grynai 3 mazi kalmariukai. Midijos buvo neblogo skonio, tik jau tokios mazulytes, eina sau
Trogire gal labiausiai patiko, mixed fish-tai ir kalmariukas su kazkoku padaziuku viduj, ir juros eserys, midijos kelios ir dar kazkoks zuveliokas. Nu tai neblogai jau buvo, o dar ir pigiau
Makarskoj nesusipratimas buvo, bet i pirma pasitaikiusia kavine nerem tam balagane, tai midijas pomirodu padaze atnese. Nepatiko visai toks variantas, tefteliai kazkokie. Kalmarai gruzdinti irgi Lt geresni. Turbut skaniausia, ka valgiau, tai paciu keptos dorados ir pasigauti krabai. Su krabais tai ir atrakcija, ir skonis
Zodziu, reik zinot vietas arba paciam darytis is vietos produktu
Nes dabar tai Klp i Foxes nuvarius pasismaginti geriau sekas
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 08 09, 22:47)
Žinokitės mes irgi labai aktyvų gyvenimo būdą vedam. Dvyrkos šmyrkos tai čia net neskaitom jog aktyvu. Bet kiekvienam savo. Ar ekstremalu nupjaut 1500 km? Kaip kam. Mano diedas, profas vairas, jam ir 3000 km neekstremalu. Bet kam man toj mašinoj mirt kai galiu viešbuty miegot?
kam man akim išvarvėjusiom ten sėdėt mai galiu pūkštelt į viešbučio baseiną
kam man sutinusiom kojom sėdėt, kai galiu prasibėgt ryte gerai išsimiegojus
nu žodž
Nu tai aisku, kiekvienam savo. Mums kol kas niekas netinsta ir siaip, ritma kiekvienas ima savo
Vyras nepernesa Lenkijos, sako, nu jau ne, sicia nei uz ka nemiegosiu. Nors viena karta yra teke Radome prie 33 karscio ir sugedusio kondiso prievarta apsistoti, ba su kudikiu buvom ir bijojom iskepti